Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wychodziły eSy z taką kierą ? Audi S4 B5 SEDAN QUATTRO 2.7 BI-TURBO (4009456312) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :whistling:

Tak sobie przeglądam eSki.. kogo kuwa poniosło z forum ? Audi S4 21499.00 PLN. PORĘBA / ZAWIERCIE - otoMoto.pl :grin::grin::grin:

snake :facepalm:

tak wychodziły bo to jest multifunkcja a multi w b5 jest w kierze tylko 4 ramiennej

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

Ja nie zdarzyłem na spota ale nie byłbym w stanie ( %%% ) hehe ale gwint i koło założone ( dzieki Miron jeszcze raz za załatwienie sprawy) jutro jeszcze wycieczka do Rybnika po dystanse i bedzie OK.

A tak mniej wiecej to wyszło ale nie ten ryj w aucie bo to nowszy jest hehe

http://s27.postimg.org/a0x4ljbz3/touran_rotor.jpg

http://s4.postimg.org/4oj6bptjt/rotor_tyl.jpg

Ładnie :wink:

Dobry :hi:

Opublikowano

Tak sobie przeglądam eSki.. kogo kuwa poniosło z forum ? Audi S4 21499.00 PLN. PORĘBA / ZAWIERCIE - otoMoto.pl :grin::grin::grin:

snake :facepalm:

snake nie znasz z częstochowy :decayed:

---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ----------

Majki jednak z rezania nieda sie niestety wyleczyc sam sie o tym przekonałem :facepalm:

Jest tak jak piszesz, zawsze mowie jak kupuje inne auto że nic w nim nie robie a po kilku miechach zawsze sie coś zrobi :whistling:

Się śmiali wczoraj ze mnie na garażu że chyba miałem za bajtla kołyskę nisko ziemi.

Żona tylko nie zadowolona no i szybko chyba auta nie dostanie :grin:

To nowe kółko jakie ma parametry?

No własnie ciutke małe jest 18cali ET 35 i szerokość 8cali

Opublikowano

Majki jednak z rezania nieda sie niestety wyleczyc sam sie o tym przekonałem :facepalm:

Jest tak jak piszesz, zawsze mowie jak kupuje inne auto że nic w nim nie robie a po kilku miechach zawsze sie coś zrobi :whistling:

Się śmiali wczoraj ze mnie na garażu że chyba miałem za bajtla kołyskę nisko ziemi.

Żona tylko nie zadowolona no i szybko chyba auta nie dostanie :grin:

To nowe kółko jakie ma parametry?

No własnie ciutke małe jest 18cali ET 35 i szerokość 8cali

Dobre jest :wink:

Opublikowano

IMG_3196.jpg

Tak wyszedł ten mój ale nie ma dystansu z tyłu :kwasny:

Opublikowano

Chyba mnie dziś h*j szczeli. Robiłem objazd po okolicy czarną i jakiś gość mi zajechał drogę jak zabierałem się za jego wyprzedanie. Ja byłem już na lewym pasie jakiś czas. Rzecz jasna miałem nieco większą prędkość niż on, a on zauważył: "jakiegoś zwierzaka" w rowie przy jezdni i połową auta wjechał na lewy pas. Oczywiście hamowanie mega awaryjne z jakiś 160 do jakiś 70. Brakowało 10cm żebym go jebnął, no ale wyhamowałem. Potem się zatrzymałem, gość też się zatrzymał no i powiedział: "sorry moja wina" :facepalm:

No i było by bez żadnych strat materialnych gdyby ABS był włączony. ABS był jednak wyłączony. Zblokowało przednie koła na jakieś 50m-100m (trudno ocenić) i się starły w jednym miejscu. Teraz jak się jedzie to jakbym miał przednie koła jaja. Opony starte miejscowo- 2 przednie opony do wyjebania. Minimum 500zł w plecy bo to 18" jeśli kupię używki teraz jakieś.

Majki gratki kółek i zawiasu. Mały Sport wagon się z tego zrobił, wygląda fajnie :wink:

A jak tam sprzęgło? :naughty: Rozumiem najpierw wygląd, a auto się jakoś będzie kulać :decayed:

Opublikowano

Gregor przy tej prędkości o której piszesz to się ciesz że to tylko dwie opony a ty jesteś w stanie klikać w klawiature ... bo mogł być kiepsko :thumbup: a te dwie opony możesz upaić ... :D

P.s. Hammer na razie nic jeszcze nie kupiłem ... miękka szmatka ciepła woda z szamponem dużo wody i tyle. Myłem już 2 razy ta szmatką i nic sie nie rysuje jak wtedy po gąbce.

Majki furka ... :thumbup: oby tylko gwint dawał rady :)

Opublikowano

Siemanko :hi: u mnie dzionek pod znakiem rezanka wymieniony nareszcie połamany wentylator a więc powrót klimy :banan: i poprawiony zderzak szpary w końcu w normie a i pasek wielorowkowy nowy wpadł przy okazji

No i setap letni na aucie co prawda nie taki lansiarski jak wasze ale zawsze

Opublikowano

Pogoda akurat do rezania ... ja dziś fegi umyłem... :-)

Opublikowano
Pogoda akurat do rezania ... ja dziś fegi umyłem... :-)

Ja też :wink:

Opublikowano

psyt Panowie :wink:

Opublikowano

Zdrówko Staś - krombacher :decayed:

Opublikowano

krombacher :decayed:

dobry wybór :kox:

Opublikowano

tak :wink:

Ja nie zdarzyłem na spota ale nie byłbym w stanie ( %%% ) hehe ale gwint i koło założone ( dzieki Miron jeszcze raz za załatwienie sprawy) jutro jeszcze wycieczka do Rybnika po dystanse i bedzie OK.

A tak mniej wiecej to wyszło ale nie ten ryj w aucie bo to nowszy jest hehe

http://s27.postimg.org/a0x4ljbz3/touran_rotor.jpg

http://s4.postimg.org/4oj6bptjt/rotor_tyl.jpg

:slina::naughty:

Opublikowano

Ja mam Argusa z Lidla ... :D:D:D no co mi smakuje... :thumbup:

Opublikowano

jakbyś smaka dostał to pisz, przywioze Ci :wink:

:drunk:

Opublikowano

jestem chętny :wink: możesz przywieź kilka szt jeżeli dasz radę :wink:

PS. Kilka lat temu kupiliśmy sobie z Pajda po skrzyneczce na głowie, do dzisiaj mam skrzynkę

krombacher_pils_elf.jpg

Opublikowano

Gregor sprzeglo chodzi jak w starze ale jeszcze dziala . jeszcze 4 dni i zrzucam skrzynie bo czekam na wolny podnosnik a wczoraj byla chwila to wrzucilem tylko zawias i kolo

Opublikowano

jestem chętny :wink: możesz przywieź kilka szt jeżeli dasz radę :wink:

PS. Kilka lat temu kupiliśmy sobie z Pajda po skrzyneczce na głowie, do dzisiaj mam skrzynkę

http://www.getraenke-frieling.de/online-bestellung/images/bier/krombacher_pils_elf.jpg

postaram Ci się tą skrzynke troche napełnić :wink:

Opublikowano
:kox:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.