Pucek Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Powoli wracam do żywych:doh:' Maniek, następnym razem bez paszportu nie przyjeżdżaj na Rybnik:whistling: Dzięki za drina - fajnie mnie dobił Spoko, następnym razem wyśle prośbę o pozwolenie na wjazd Też podziękował za drina następnym razem daj wcześniej znac że na mieście będziesz, od pewnego czasu praktycznie co weekend jestem na Rybniku ps. kuzynka żeś pozdrowił? Przy tej fazie to zapomniałem że mam narzeczoną... Poniedziałek zaliczony:hi: :grin::grin: nie gadaj... nie wyglądałeś jeszcze tak źle A to poważnie twoja kuzynka była? Bo ładna była - nie podobna do Ciebie :grin: Strzeliło mnie jak wypiłem tego drina:grin: Kuzynki CI nie ogarnę, nie dam Jej zniszczyć
horny devil Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 No i b5 idzie do lamusa chyba Czorny Arturo a teraz jeszcze gracek wystawili b5 na sell świat się kończy Jo i tak nie sprzedom
Majkel Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Powoli wracam do żywych:doh:' Maniek, następnym razem bez paszportu nie przyjeżdżaj na Rybnik:whistling: Dzięki za drina - fajnie mnie dobił Spoko, następnym razem wyśle prośbę o pozwolenie na wjazd Też podziękował za drina następnym razem daj wcześniej znac że na mieście będziesz, od pewnego czasu praktycznie co weekend jestem na Rybniku ps. kuzynka żeś pozdrowił? Przy tej fazie to zapomniałem że mam narzeczoną... Poniedziałek zaliczony:hi: :grin::grin: nie gadaj... nie wyglądałeś jeszcze tak źle A to poważnie twoja kuzynka była? Bo ładna była - nie podobna do Ciebie :grin: Strzeliło mnie jak wypiłem tego drina:grin: Kuzynki CI nie ogarnę, nie dam Jej zniszczyć Niy godej... dobrze by z Nimcem miała
danielom Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 No i b5 idzie do lamusa chyba Czorny Arturo a teraz jeszcze gracek wystawili b5 na sell świat się kończy Jo i tak nie sprzedom jak czujesz sentyment to nie warto bo będziesz wkurwiony bo dostaniesz 3 zl.
horny devil Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Dzieki. Myslalem ze przynajmniej 3,5 bedzie a tu ino trzy zeta
Arturoo Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Po to tu jesteśmy byś spokojnie i twardo po ziemi stąpał wysłane z htc
neimaD Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Nie szuka ktoś ładnych 20"? ? Wysłany z OOOO
H4mm3R Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Nie szuka ktoś ładnych 20"? Wysłany z OOOO A co masz na sell
Rekomendowane odpowiedzi