kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Pany ogarnia ktoś takie bolidy: http://allegro.pl/vw-caddy-maxi-1-9tdi-life-max-skory-dsg-7foteli-i5210534172.html Warto? Na co zwrócić uwagę?? DSG ktoś miał? Potrzebuje coś na codzień ale i pod kontem działalności. Może lepiej kupić t4 za 10kzł? Ehhhh decyzje, decyzje, decyzje :polew: :polew: załatw VIN DZięki stasiu. Napewno się zgłoszę ale nie chcę Cię jeszcze strofować Na razie rozeznaję temat. Będą konkretne decyzję to i konkretne auta wpadną. To bardziej jako przykład był. Auto podpada już za wychuchanie, przebieg raczej Allegrowy. trochę szukałem o DSG i wiem że były 3 modele. Mokre->Suche->mokre. 1 - niby najlepsze bo moment do 300Nm przenosiły wytrzymałość bez remontów ok 250kkm 2- moment max 250 chyba przebieg max 150kkm i dwumas ze sprzęgłem do wymiany 3 - 260-280 Nm dwumas 150 sprzegło nawet ok 70kkm padało Ile w tym prawdy? nie wiem! Ktoś jakieś doświadczenia? Nie lepiej Ci od wroga przytargać? IMO trochę lepiej Cie to wyniesie, skoro chcesz na działalność wziąć, to nie latasz po celnych i innych bzdetach, tylko tłumaczenie przegląd i do WK... Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No już tam uruchomiłem kuzynka. Kaju możesz podrzucić więcej info na PW jak to się ogarnia na działalność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Horny u mnie w robocie sa 3 caddy ale kazdy to 2.0sdi i sa niezniszczalne duzy plus ze nie maja dwumasa i mało palą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 500kkm na Taxie z DSGhttp://www.mobile.de/pl/marka/vw/model/caddy/vhc:car,loc:50769+kolonia%2C%2C+niemcy,rng:100,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,mdl:caddy,mld:maxi,prx:7001/pg:vipcar/205401189.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 500kkm na Taxie z DSGhttp://www.mobile.de/pl/marka/vw/model/caddy/vhc:car,loc:50769+kolonia%2C%2C+niemcy,rng:100,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,mdl:caddy,mld:maxi,prx:7001/pg:vipcar/205401189.html Artur by się przejechał i stwierdził że w dwusprzegłowej skrzyni sprzęgło ślizga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Horny u mnie w robocie sa 3 caddy ale kazdy to 2.0sdi i sa niezniszczalne duzy plus ze nie maja dwumasa i mało palą No też słyszałem o tych SDI że dobre. W sumie będę się roglądał w DE. Ciężko o SDI ale może 1.9 też nie będzie złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 500kkm na Taxie z DSG http://www.mobile.de/pl/marka/vw/model/caddy/vhc:car,loc:50769+kolonia%2C%2C+niemcy,rng:100,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,mdl:caddy,mld:maxi,prx:7001/pg:vipcar/205401189.html Artur by się przejechał i stwierdził że w dwusprzegłowej skrzyni sprzęgło ślizga spoko, kilkoma dsg już miałem okazję jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jak tam dzisiaj - wpadamy furami czy taksami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja padlinką ...jak się urwę wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 będziemy czekać - Ty pasjonacie leśniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jak tam dzisiaj - wpadamy furami czy taksami A znasz jakiegoś taryfiarza ogarnietego na tyle, by znalazł Stanice na mapie? Bo z GPS-emto tam kłopot jest [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 za***iste [emoji1] [emoji1] [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jak tam dzisiaj - wpadamy furami czy taksami A znasz jakiegoś taryfiarza ogarnietego na tyle, by znalazł Stanice na mapie? Bo z GPS-emto tam kłopot jest [emoji14] majkel jak chcesz to po ciebie podjadę ja w zeszłym tygodniu się woziłem to mogę teraz ja za drajwera robic Majkel odbierz tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ktoś się nastawia na jakiś drink dzisiaj czy nie ? Zostajemy na forum czy jedziemy potem do biura na coś mocniejszego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jedziemy do biura na coś mocniejszego w końcu świąteczny spot to trzeba to uczcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Drin jeden, drugi, trzeci... podpisy Miron na kapie pozbiera a my się przebudzimy jak nam w maju rata do płacenia przyjdzie hehehe [emoji14] Jak gadalem Diman... bedziemy w kontakcie, najwyżej ja was zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi