Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Srebrne B7 już poszło... Nie mam po co jutro jechać. Czekam na info jak coś zjedzie

o fak :blink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Srebrne B7 już poszło... Nie mam po co jutro jechać. Czekam na info jak coś zjedzie

o fak :blink:

No to lipa trza było jechać ze Stanleyem ;)

Opublikowano

Panowie na jakiego uja wam to Q jak śniegu do kupy jest parę dni w roku

No no.. Spec jeden się znalazł :D

A tak szczerze, miałem B5 z Q i tam faktycznie wykorzystywałem napęd zimą bo te zimy były dość śnieżne, a odkąd mam B7 to jak na złość śniegu jak na lekarstwo więc zaczynam się zastanawiać czy następne padło nie wystarczy mi w ośce bo jest znacznie łatwiej takie kupić, wiadomo że Q nie wykorzystuje się tylko zimą ale jednak każdy patrzy pod tym względem. :)

.

Tee..to sie zdecyduj...A jako wieloletni użytkownik chyba nie powinieneś mieć dylematów ;)

Ja nie Twierdzę że Q jest złe, po prostu największy efekt jest zimą a tej od 2 lat nie było :)

Opublikowano

Pucek ale też od dwóch lat nie jeździsz na deske w góry itd. Zdziadziałeś.. ;-) ja jak byn kiedyś kupował Audi to bym chciał mieć Q ale.to dlatego że nigdy nie.miałem ani Audi ani Q :-P

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

A mi po FWD i RWD wydaje się że quattro dużo lepiej się prowadzi w deszczu a na śniegu jeszcze nie próbowałem :wink:

ale fakt na pewno pali ciutke wiecej jak FWD

Koszty są potrzebne ;)
Opublikowano
  • Autor

Pany a a6 c6 w 2.0 170 km bedzie jechac czy to totalna porażka?

Pajda gdybym miał iść w A6 2.0 to chyba bym wolał nie iść w C6 bo jak dla mnie to te auto totalnie nie jedzie

Ja mam Pajda 3.0 po sofcie a czasami mam wrażenie że w tryb awaryjny wpadło po b7 czy a5

Gdzieś w C6 po drodze te konie giną więc 2.0 to raczej nie silnik do A6 chyba że do starszej osoby lub jakiegoś przedstawiciela handlowego - wg mnie szybciej by Ci się auto znudziło niż ci się wydaje

B7 3.0 na 100% dało by dużo więcej frajdy a wcale nie zabija spalaniem - a A6 już swoje ropy musi wciągnąć

jak 2.0 to wszystko do A4 - do A6 już się nie nadaje

A mi po FWD i RWD wydaje się że quattro dużo lepiej się prowadzi w deszczu a na śniegu jeszcze nie próbowałem :wink:

Może tak jest jak się ma od kilku lat Q to człowiekowi się wydaje że one normalnie jedzie - jak każde - a może jak by człowiek polatał chwilę ośką to by się przekonał że Q nie tylko na śnieg stworzono

Ja wiem jedno - może i mam Q ale i tak kiedyś z drogi wylece tym czołgiem - dzisiaj jak jechałem z Katowic to na zjeździe z A4 znowu mi prawie pasa brakło :decayed:

Opublikowano
  • Autor

droższa i bez xenona - mieć B7 bez xenona totalna porażka

Opublikowano

Pajda gdybym miał iść w A6 2.0 to chyba bym wolał nie iść w C6 bo jak dla mnie to te auto totalnie nie jedzie

Ja mam Pajda 3.0 po sofcie a czasami mam wrażenie że w tryb awaryjny wpadło po b7 czy a5

Gdzieś w C6 po drodze te konie giną więc 2.0 to raczej nie silnik do A6 chyba że do starszej osoby lub jakiegoś przedstawiciela handlowego - wg mnie szybciej by Ci się auto znudziło niż ci się wydaje

B7 3.0 na 100% dało by dużo więcej frajdy a wcale nie zabija spalaniem - a A6 już swoje ropy musi wciągnąć

Może tak jest jak się ma od kilku lat Q to człowiekowi się wydaje że one normalnie jedzie - jak każde - a może jak by człowiek polatał chwilę ośką to by się przekonał że Q nie tylko na śnieg stworzono

Ja wiem jedno - może i mam Q ale i tak kiedyś z drogi wylece tym czołgiem - dzisiaj jak jechałem z Katowic to na zjeździe z A4 znowu mi prawie pasa brakło :decayed:

Ograniczenia tam ktoś postawił pewnie z jakiegoś powodu :whistling: ...dorośnij i nie szaleje już tak ;)

:grin:

Edytowane przez Arturoo

Opublikowano
  • Autor

Tomek - jak się chce dobre auto kupić to się nie można zastanawiać godzinami albo dniami

Ogląda się ogłoszenie 1 tel i za 30min masz być już w trasie

Ograniczenia tam ktoś postawił pewnie z jakiegoś powodu :whistling: ...dorośnij i nie szaleje już tak ;)

:grin: spokojny się odezwał

Opublikowano

Tomek - jak się chce dobre auto kupić to się nie można zastanawiać godzinami albo dniami

Ogląda się ogłoszenie 1 tel i za 30min masz być już w trasie

Albo przeglądać ogłoszenia siedząc w garażu z odpalonym webastem by w razie czego w każdej chwili ogień i w trasę :D

Tomek s3 8p nie chcesz z 105k nalotu..,czarna, 3 furtki...55k ;)

Opublikowano
na pewno by chciał, ale zapewne nie ten budżet :)

Na Jego miejscu ja bym to odpuścił, srebrna była dużo lepsza, co z tego że ciekawe skóry i RNSE, skóra do roboty, BiXa brak, samopoziomu brak a to nie mała kasa żeby dołożyć, pewnie ktoś napisze że tyle samo trzeba było dołożyć do srebrnej żeby mieć RNSE ale bez tego da się jeździć, a BiXy robiły tam dużą robotę od samego początku.

Dobrze napisał Miron, kasa w kopercie, bak pełny, coś się pojawia to wio i kupujesz :wink:

Edytowane przez Pucek

Opublikowano
Nie mój budżet już. Cena srebrnej to było ostateczne maksimum jakie bym dał. Nie Chcę się splukac do cna na zakup auta ;) fajna Ale przekracza mój budżet. Jestem w stalym kontakcie z Miszelem i ma mi dac znać jak coś przyjedzie.

Ja bym dziś pojechał Ale byłem w Wałbrzychu i nie dawno co wróciłem. Teraz nie ma uja i jak coś fajnego będzie to zarezerwuje i jadę

Opublikowano

Kiedyś przydupi jak ta Łada i zainwestuje w dobry hebel :grin:

http://www.sadistic.pl/hamulce-w-ladzie-vt408981.htm

Opublikowano
  • Autor

Hamer - ale to nie o hamulce chodzi tylko jazdę na zakrętach

a tu ma znaczenie trzymanie się drogi i przechył auta

Hamulców mi nie braknie bo nawet ich nie naciskałem dzisiaj

Opublikowano

:kox:

...ale uważaj mogą się zapiec od nieużywania :bag:

Opublikowano

To jednak trzeba dać go niżej, wtedy lepiej będzie się trzymać drogi :decayed:

Opublikowano

No no.. Spec jeden się znalazł
Nooooo dużo na forum siedzę :grin:
Opublikowano

Ty to jesteś waryjot...na pełnej pycie wlatywać w winkiel, w którym max 130 się leci...nie dziw się, że pasa mogło brakować ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.