Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No panowie co tu taki spokój :mysli: odzywać się :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja chyba też odam auto do Daneckiego żeby mi przeglądneli te moje drobne niedociąnięcia w mojej padlince :polew:

Opublikowano

No widzisz i po problemie :) opłaca się do nas przyjeżdżać :cool1: :gwizdanie: i ogólnie to spokojnej drogi na jutro i wpadnij do nas jeszcze jak będziesz w Polsce :good:

napewno zajże jak tylko znowu urlop dostane :polew:

postaram sie nie zapomnieć o pedałach ;(

no i nie zasnąć :shocked:

a powodzenie w drodze mi się przyda bo oglądałem pogode :no:

wiedziałem zawsze tak jest jak tylko umyje auto , to zaraz musi zacząć padać :wallbash: albo śnieg :wallbash:

a

Opublikowano

Ja chyba też odam auto do Daneckiego żeby mi przeglądneli te moje drobne niedociąnięcia w mojej padlince :polew:

Nie wiem czy umawiają się na tak długą robotę :naughty::polew: :polew:

Opublikowano

Nie wiem czy umawiają się na tak długą robotę :naughty::polew: :polew:

Pelex odpuść sobie tą wizytę chyba nie chcesz żeby ktoś ci sprawił przykrość i wyjawił te niedociągnięcia :gwizdanie: , poza tym to nie będą tanie sprawy w tym przypadku :polew:

Opublikowano

SUPERFLIGER ty cos za bardzo podskakujesz w chmurki :naughty: patrz tam jako coby twoje wozidełko chociaż z rok pojeździło bez awarii ( co w przypadku audi jest nie możliwe ) :polew:

Opublikowano
  • Autor

no ten Danecki musi być dobry - w niedziele byłem na zlocie w KR i nawet od nich jeden klubowicz tam jeździ serwisować, a ma przeca kawał drogi

Opublikowano

SUPERFLIGER ty cos za bardzo podskakujesz w chmurki :naughty: patrz tam jako coby twoje wozidełko chociaż z rok pojeździło bez awarii ( co w przypadku audi jest nie możliwe ) :polew:

No i wykrakałeś :confused4:

Żarówka od STOP-u mi się spaliła ;(

Ale FIS podał info i bez VAG-a się obeszło :wink4:

Opublikowano

Czekaj czekaj żarówka to dopiero początek :evil:

[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 08:56_________________________________________________Dobra ludzie (i kobiety :gwizdanie: :polew:) wiem że mamy dopiero środę ale meldować się na spocik w piątek :wink4:

Opublikowano
  • Autor

będę się starał - zobaczymy co się do piątku urodzi

Opublikowano

będę się starał - zobaczymy co się do piątku urodzi

Casanowa jeden znów ma mu się coś urodzić :tongue4::polew: staraj się prezes staraj albo przyznaj od razu że nie przyjeżdżasz bo nie chce ci się auta myć i głupio ci tak wpaść brudnym :przebiegly: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hehehe - Wy już zapomnieliście jak moje auto czyste wygląda :tongue4: tym razem nie będzie inaczej - udupiony jak święta ziemia :decayed:

Opublikowano

Musze Cię zmartwić jak kupiłem tą padline to w pierwszym miesiącu użytkowania dokładnie spaliła mi się żaróweczka stopu trzeciego :naughty: więc sam widzisz Twój łańcuszek szczęścia już wystartował :polew:

Opublikowano

Musze Cię zmartwić jak kupiłem tą padline to w pierwszym miesiącu użytkowania dokładnie spaliła mi się żaróweczka stopu trzeciego :naughty: więc sam widzisz Twój łańcuszek szczęścia już wystartował :polew:

Coś w tym jest u mnie zaczęło się od żarówki wstecznego; sprzedaj paździocha puki jeszcze jezdzi :decayed:

Opublikowano

No tak szydercy :kwasny:

To działanie jest celowe żebym wystawił furmanke a Wy po taniości chcecie kupic :mysli:

Pojeżdżę jeszcze i zobaczymy czy sie przepowiednia spełni :thumbdown:

[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 08:56_________________________________________________Dobra ludzie (i kobiety :gwizdanie: :polew:) wiem że mamy dopiero środę ale meldować się na spocik w piątek :wink4:

A Ty będziesz czy znowu coś wyskoczy :tongue4:

Opublikowano

Skydiver ja jestem zawsze możesz się stałej ekipy zapytać jak na razie opuściłem tylko jeden spocik :decayed::evil::good:

Opublikowano

Skydiver ja jestem zawsze możesz się stałej ekipy zapytać jak na razie opuściłem tylko jeden spocik :decayed::evil::good:

Byłeś przedostatnio tą "NIEBITĄ" czerwoną perełką :mysli: :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

Byłeś przedostatnio tą "NIEBITĄ" czerwoną perełką :mysli: :gwizdanie: :hi:

czerwoną niebitą perełkę to ma Piterra a białą niebitą TQ ma nasz wiceprezes zawsze obecny Gurugura :wink4:

Opublikowano

hejka

GURU GURU ma niebitą-przytartą :kox: jak martini wstrząśnięte - niemieszane :decayed:

panowie niestety nie zagoszczę po raz kolejny na SPLocie

ale musicie mi wybaczyć

gdy Wy będziecie opowiadac sobie o poważnych rzeczach

JA BĘDĘ SIĘ ALKOCHOLIZOWAŁ :>

(odchodzi z pracy kolega) ;(

ale za tydzień na 1000% się zjawię

bo chyba w tym nowym roku to już mocno przegiąłem z "absencją" na spotach

pozdrawiam wszystkich "I niech VAG będzie z Wami" :polew:

[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 20:29_________________________________________________aaaaaa

dla zainteresowanych

to moja "niunia nadal ma niestandardowe przetłoczenia na masce i grabatowy zderzak bez tablicy :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Moja :a4fan: nie jest "niebita" :bicz: tylko "nieprzytarta" :tongue4: :cwaniak1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.