Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

audia4zabrze :good: witaj w gronie[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 21:50_________________________________________________08.04.2009 ( najbliższa środa )

Zbieramy się na parkingu sklepu Billa przed stacją BP na wylocie z Gliwic kier. Rybnik na ul.Rybnickiej

Wyjazd z w/w miejsca o godz.16.30 ( zalecane przybycie z 10 min wcześniej )

jadą ( na dzień dzisiejszy ) :

1. Miron + Żona

2. Guregoru + ( pewnie któryś z braci :decayed:)

3. Majki

4. Krolu ( zabiera wszystkie konie ) :wink4:

5. Gregory

6. Czester

7. Piterra + Żona

8. Audia4zabrze (Sebastian ) + Żona + Maksymilian

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pisze w podwieszonym poście :>

czyli : tel. do mnie wrazie potrzeby - 608039891 - MIRON

otwierać te oczy:P

no bo gdyby w późniejszym czasie był by ten wyjazd to pewnie jechało by pare osób więcej :wink4: ale nikt nie mówił że tylko raz gdzieś pojedziemy, więc następnym razem może tak OPOLE albo KRK... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jest jakis nr do ciebie tak wrazie czego ??

na każdej stronie w pierwszym poście :wink4:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:17_________________________________________________Pucek może to i pierwszy nasz wyjazd ale napewno nie ostatni :wink4:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:19_________________________________________________Pucek bierz wolne - opuszcze Ci 100zł :decayed::wink4:

Opublikowano

No to git jestem chętny na każdy wyjazd jeśli tylko czas na to pozwoli :) Nawet juz naklejki klubowe zamówiłem :P

Opublikowano
  • Autor

No to git jestem chętny na każdy wyjazd jeśli tylko czas na to pozwoli :) Nawet juz naklejki klubowe zamówiłem :P

:good: zamów sobie rameczki - bo sa ładniutkie :wink4:

Opublikowano

Ok. właśnie szukam na allegro dekli do felg bo ostatnio mi zarombali z parkingu supermarketu k..... a takie śliczne były [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:29_________________________________________________Faktycznie nr. napisany chyba czas do okulisty hahaha

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: - nic się nie martw - zdarza się/niekiedy człowiek szuka czegoś co ma na oczach - sam tak mam niekiedy :decayed::wink4:
Opublikowano

Spoko dzięki za pocieszenie :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:48_________________________________________________a tak a propos to co dokładnie bedziemy robić w BB ?

Opublikowano
  • Autor

Spoko dzięki za pocieszenie :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:48_________________________________________________a tak a propos to co dokładnie bedziemy robić w BB ?

hhhhhhhmmmmmmm stać :mysli:

:polew:

to co na każdym zlociku, poznawać się , oglądać i porównywać furki , wymieniać wiedzą i doświadczeniami i.t.d. zwiedzać, odpoczywać i relaksować w dobrym towarzystwie i obecności naszych furek :)

Opublikowano

no to super :good:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:58_________________________________________________Moje dziecko dopiero bedzie miało frajde tyle furek hehehe :jezyk::a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Moje dziecko dopiero bedzie miało frajde tyle furek hehehe

a to napewno - a jak się będzie mu nudzieć to może u mnie a autku na jakieś bajki popatrzeć tylko są 2 warunki :

1. Musisz mieć płyte DVD z bajkami

2. Musi mieć czyste buciki

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

fajnie że masz chęci organizacyjne - ale takie propozycje chyba muszą padać kilka dni wcześniej, wtedy zawsze większe szanse na powodzenie wyjazdu w ekipie :wink4: - zapraszamy na wyjazd w środę do BB :good: :good:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 21:04_________________________________________________Jedziemy 08.04.2009 ( najbliższa środa )

Zbieramy się na parkingu sklepu Billa przed stacją BP na wylocie z Gliwic kier. Rybnik na ul.Rybnickiej

Wyjazd z w/w miejsca o godz.16.30 ( zalecane przybycie z 10 min wcześniej )

jadą ( na dzień dzisiejszy ) :

1. Miron + Żona

2. Guregoru + ( pewnie któryś z braci :decayed:)

3. Majki

4. Krolu ( zabiera wszystkie konie ) :wink4:

5. Gregory

6. Czester

7. Piterra + Żona

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Krolu :decayed: z koni się nabijasz :decayed:

Opublikowano

Nooooooooooooooo :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 23:21_________________________________________________Ja na 99% pojadę sam, bo mam wolne i strzele sobie polerkę, a jako, że mój senior ma komis w Mysłowicach to nie będę jechać do Gliwic, spotkamy się w bielsku, jak coś mój kom. 600 996 743 ERA 506 048 082 Orange, co kto lubi...

modyfikacja, błąd w numerze...

Opublikowano
  • Autor

hehehe

ok - spadam nyny koledzy

do jutra :wink4:

i pamiętajta - witamy się jutro 8.15 :decayed:

Opublikowano

ok :D dobranoc :P:hi:

Opublikowano

8:15 Witam :D:polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.