Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzę że jakis grill sie szykuje :shocked:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 10:52_________________________________________________ladnie ladnie Guregoru z predkoscia ale ciekawe jak sobie radzisz na inne drodze niz prosta ?? z mila checia sprawdze twoje mozliwosci :cool1: mam o cale 125 koni mniej więc nie masz co się bać że zostaniesz pojechany przez 125 koników z KNUROWA :evil: :evil:

P.S

odrazu wyprobuje nowe tarcze i klocki na przód .

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemacie miron sie nie martw bede jutro na zlocie nie musisz mnie kalendarzykami zachecac spoko z mila checia sie tam pojawie czas jest w koncu L4 trzeba duzo lezec przeciez a co do twojej poprzedniej bryki to jasne ze kojarze tez niezla byla robila wrazenie na knurowie

Opublikowano

pogoda masakra

[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 10:19_________________________________________________hej krolu i jak z tą fakturą

Dostaliśmy zamowienie na płytki do kina, nie wiem czy znajdą chwilę, żeby się tym zająć...

[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 11:37_________________________________________________Niestety to jest jedyna osoba w tej firmie na która nie mam wpływu, SEKRETARKA OBICIĄGARKA...

Opublikowano
  • Autor

Bry :hi:

Cos im bliżej tego naszego szybkiego grilla na Arenie to gorsza pogoda, mam nadzieje ze jutro bedzie słoneczko i udany spoto-grill :)

:hi:

Majki pogoda na jutro zamówione więc bez obaw :naughty:

Opublikowano

Witam :hi: troszke wczoraj pobalowalem w Katowicach :strzal:

Gregor gratuluje wyniku :good: Guregoru chcesz mi powiedziec, ze twoje padlo leci o 10km/h wolniej od gregorego, a prezesowa B6 nawet takiej predkosci nie osiaga ? :mysli: dziwne to troche.

Mark nie myl niku guregoru i gregory :tongue4:

Majki teraz autko naprawde groznie wyglada :>

Prezes a Ciebie zamkneli za szybka jazde, czy co ?

Opublikowano
  • Autor

Miron - jak tam wypad na pyrzowice i testowanie Vmax ?? - mam nadzieję że obyło się bez punkcików

:hi:

bez punkcików się obyło - ale testowanie nie wyszło, co rozwinołem skrzydła do 230 to jakiś pajac jadąc 160 musiał wyprzedzać i na lewy wskakiwał :wallbash: - to już są szczyty żeby na 3 pasmowej banie nawet o 4.30 nad ranem nie można było sobie pośmigać :wallbash:

Tak się wnerwiłem że miałem ochote wrócić do SK i jeszcze jeden raz podjąć próbę :disgust:

Opublikowano

O popatrz wyprzedziles mnie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

siemacie miron sie nie martw bede jutro na zlocie nie musisz mnie kalendarzykami zachecac spoko z mila checia sie tam pojawie czas jest w koncu L4 trzeba duzo lezec przeciez a co do twojej poprzedniej bryki to jasne ze kojarze tez niezla byla robila wrazenie na knurowie

nie wiedziałem że stoisz w zasięgu wzroku :) chciałem się zatrzymać ale śpieszyłem się na siłke

Opublikowano

osobiście w B5 też miałem 215/45/17

przy okazji Diman tu masz moją furke starą - powinieneś ją kojarzyć

http://www.a4-klub.pl/smf/moje_a4_18t-t1877.0.html[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 21:23_________________________________________________Czester co do zlotu nie mogę nic więcej na tą chwilke powiedzieć - do piątku napewno będzie temat na zlotach ogólnopolskich gdzie będzie wszystko jasne przedstawione no i oczywiście będzie możliwość zapisu :)

Czy tak wyglada tylny zderzak z S4 sedan ? i komu go ukradles, bo kupic sie go nie da :tongue4: Nie wierze, ze miales gaz w tej B5, mam nadzieje, ze teraz juz nie masz takich pomyslow. Co do autka to :good: tylko te plastikowe brewki mi nie pasuja i tylny spoiler, tak poza tym super.

Opublikowano
  • Autor

Tak tył też był os S4 i gazik też był - ogólnie na żywo furka byłą 2 razy lepsza a co do brewek i spojlera to wiekszej ilości osób się to nie widziało a po zobaczeniu na żywo stwierdzili że nawet OK.

Brewki fajnie się komponowały z grilem :)[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 12:31_________________________________________________no i wiesz - ta furką śmigałem 4 lata temu - wtedy inne wrażenie na ulicy robiła niż teraz się na nia patrzy :)

Opublikowano

Tak tył też był os S4 i gazik też był - ogólnie na żywo furka byłą 2 razy lepsza a co do brewek i spojlera to wiekszej ilości osób się to nie widziało a po zobaczeniu na żywo stwierdzili że nawet OK.

Brewki fajnie się komponowały z grilem :)[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 12:31_________________________________________________no i wiesz - ta furką śmigałem 4 lata temu - wtedy inne wrażenie na ulicy robiła niż teraz się na nia patrzy :)

Nie wiedzialem na zywo, wiec moge wypowiedziec sie tylko na temat zdjec, ale zapewne masz racje. 4 lata temu napewno nie jezdzilo tyle A4 co dzis, wiec i efekt byl wiekszy. Kolorek super :good: Sam ja robiles, czy kupiles taka ?

Opublikowano
  • Autor

Nie wiedzialem na zywo, wiec moge wypowiedziec sie tylko na temat zdjec, ale zapewne masz racje. 4 lata temu napewno nie jezdzilo tyle A4 co dzis, wiec i efekt byl wiekszy. Kolorek super :good: Sam ja robiles, czy kupiles taka ?

jedyne co w niej zrobiłem to program i xenon ( tzn lampy już były - przerabiałem na xenon ) Jako ciekawostka Ci powiem że w tamtych czasach mając już lampy te która są na fotkach, jechałem na przeróbke za Pszczyne i koszt 1500 zł i jeszcze zadowolony byłem - a teraz hehehe grosze, ale też 4 lata temu to autek na xenonie mało co się spotykało.Poza tym co ja zmieniłem :mysli: kosmetyka ( boczne kierunki , ramki na zegary , podświetlana gałka zmiany biegów i takie tam pierdółki - cała reszta wszystko ori robione w DE :)

Opublikowano

Witam wszystkich po dłuższej przerwie :hi:

Chwile mnie tu nie było (ahh te kobiety :gwizdanie:) ale już nadrabiam zaległości :tongue4:

Miron furka prezentowała się kozacko :naughty: wszystko co być powinno to było... choć ja bym tam zmienił tego grilla i brewki mimo wszystko :decayed: ale jak na tamte czasy to musiało robić wrażenie... Tuning u nas raczkował dopiero...

co do mojego wozu... dobre wieście :> niuńka już pomalowana i dziś około 18tej jadę jeszcze przerabiać lampe do mojego mechanika pod ksenon i zacznie mi ją składać... potem tylko polerka i finito :dance:

dobrze bo bardzo sobie wziąłem jedno powiedzenie do serca przez te dni... "piłeś nie jedź... nie jedziesz napij się" :polew: :polew: a mitingi są wykańczające :decayed::drunk:

Opublikowano

Co tu taka cisza?

Opublikowano

wiesz - ta furką śmigałem 4 lata temu - wtedy inne wrażenie na ulicy robiła niż teraz się na nia patrzy :)

Noo, dokładnie ja swoje B5 kupiłem w 2006r. i po mojej małej mieścinie oprócz mojej jeździło jedno B5. Teraz chyba z 6...7 lata i to jakieś szczyle sobie pokupili.

Miron powiadasz, że wkurzali cię ludzie jadący 160/h :polew:

Normalnie na codzień to już dość prędkość jak na nasze Śląskie drogi. :)

Opublikowano

wiesz - ta furką śmigałem 4 lata temu - wtedy inne wrażenie na ulicy robiła niż teraz się na nia patrzy :)

Noo, dokładnie ja swoje B5 kupiłem w 2006r. i po mojej małej mieścinie oprócz mojej jeździło jedno B5. Teraz chyba z 6...7 lata i to jakieś szczyle sobie pokupili.

Miron powiadasz, że wkurzali cię ludzie jadący 160/h :polew:

Normalnie na codzień to już dość prędkość jak na nasze Śląskie drogi. :)

to ile Ty masz lat staruszku ??

ja też kupiłem w 2006 roku i Było b5 Mirona i moze kilka szt. z moim a teraz to co 5 auto to Audi A4 B5 :P ale jak to mówią nie liczy się auto tylko kierowca :cool1:

Opublikowano

właśnie dlatego tak daleko idące mody robię i mam w planach :kox:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 16:18_________________________________________________bo według mnie sztuką jest w sytuacji gdy ludzie widzą kolejne mijające ich b5 i nic nie mówią, sprawić by się oglądali :naughty:

Opublikowano

Panowie jestem podłamany ;( właśnie się dowiedziałem że mechanikom złamał się gwintownik w mojej głowicy :wallbash: i muszą ją ściągać więc się przeciągnie jeszcze jeden dzień naprawa w związku z czym nie wiem czy jutro uda mi sie przyjechać na spocik :no:

Jeszcze się dowiem jutro ile będę musiał zapłacić za te utrudnienia to sobie pewnie usiądę i nie będę umiał wstać :thumbdown:

Opublikowano

oponki kupione, zenonu brak...liczę że jutro odwiedzi mnie ten kurier :tongue4:

pogoda, no pogoda ma być jutro fajna, mam nadzieję że zawita spora ilość autek!

Pelex - coś mi się wydaje że już audi nie kupisz...

współczuję

Opublikowano

Panowie jestem podłamany ;( właśnie się dowiedziałem że mechanikom złamał się gwintownik w mojej głowicy :wallbash: i muszą ją ściągać więc się przeciągnie jeszcze jeden dzień naprawa w związku z czym nie wiem czy jutro uda mi sie przyjechać na spocik :no:

Jeszcze się dowiem jutro ile będę musiał zapłacić za te utrudnienia to sobie pewnie usiądę i nie będę umiał wstać :thumbdown:

To chyba ich problem, ze polamali sobie gwintownik i musza sciagac glowice :kwasny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.