Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie pivo własnej roboty pędzi w garażu i czasu nie ma tu zaglądać :polew: :polew: :polew:

Pewnie tak :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie a gdzie jest Miron bo coś się dawno nie odezwał :kox: zamknął się w sobie czy jak :decayed:

albo się ukrywa :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 09:48_________________________________________________i zmienił forum na EU

Opublikowano

Siemka Panowie z rana :wink4:

Kurde lecicie z tymi stronami , wystarczy ze wczoraj forum nie badalem , i dzisiaj 30min z rana nadrabialem czytanie :)

Postawcie grilla u kogoś pod otwartą maską na silniku i jak ktoś się będzie czepiał to powiecie, że się silnik przegrzał i studzicie, a później będziecie szukać przyczyny
--> sie polecam , troche go tam u mnie jest pod maska :gwizdanie:

Ogolnie pomysl z grilem :good: ja bede w piatek tez , akurat mam na rano zmiane , wiec przed 19 powinienem sie pojawic tym razem juz Adikiem , a nie jakas Toyota :cool1:

Pelex & SoMeS - wspolczuje panowie z powodu autek , wiem jaki to bol jak cos sie sypie , jak to mowia "Prawdziwym sportowca zawsze wiatr w oczy"

Opublikowano

Bzdury !!!! Wczoraj czytałem o raporcie ADAC i najmniej awaryjne auto:

Auta małe:

1. Audi A2

2. Toyota Aygo

3. Fiat Panda

4. BMW Mini

Samochody kompaktowe:

1. Audi A3

2. Mercedes klasy B

3. Mercedes klasy A

4. BMW 1

5. VW Golf/Bora/Vento

Klasa średnia:

1. Mercedes klasy C

2. Audi A4

3. BMW 3

4. VW Passat

Auta sportowe i kabriolety:

1. BMW serii 3 cabrio/coupe

2. Mercedes SLK

3. VW Eos

itd jeszcze kilka mniej zanczacych klas i wszędzie VW i pochodne..

A co do stereotypów to też bzdury...

Przykład z życia: dla czego nie kupiłbyś laguny?? Bo się sypią jak stare ...

A to akurat schodzi u mojego seniora najlepiej!!! Bo cena rządzi kupujesz pseudo wypas furę na pełnym wypasie za 25-30 tys zł z bajerami ...

Dlaczego nie Passata bo zaraz ukradną??? stereotyp?

Też nie passat w dobrym stanie idzie od ręki,

A pozatym najczęsciej mój ojciec sprawadza auta za 30 tys. zł a nie za 10tys. bo tym jets ciężko do domu dojechać!!!

Opublikowano

Siemka spamerzy :>

Panowie a gdzie jest Miron bo coś się dawno nie odezwał :kox: zamknął się w sobie czy jak :decayed:

albo się ukrywa :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 09:48_________________________________________________i zmienił forum na EU

Piterra miales racje !! :shocked: Przylapalem go dzisiaj rano. Na zdjeciu :black: i miron

3636502c1d.jpeg

Opublikowano

Mam sprawę - może mi ktoś polecic jakis srodek dobry i nie drogi :naughty: do czyszczenia tapicerki - chodzi mi glownie o siedzenia , bo sa juz troche dojechane , planuje moze za jakis czas kupic jakies sensowne pokowce tez , ale za nim to nastapi z checia bym przeczyscil sobie wnetrze (chyba ze wiecie jak wyglada sytuacja z oddaniem auta do czyszczenia tapicerki - gdzie w okolicy sie tym zajmuja i jaka jest mniej wiecej cena tekiej uslugi ? ) :mysli:

Opublikowano

i to jest najśmieszniejsze że ile instytucji badających opinie

tyle zdań i to jeszcze niemożliwie rozbieżnych

a morał z tego taki :

że tak naprawdę to o bezawaryjności (a raczej niskiej awaryjności)

trzeba się samemu przekonać jako użytkownik

i zależy co sobie jeszcze cenisz, i na czym ci zależy

a zresztą

jak to mówi stare przysłowie: "każdy towar ma swojego nabywcę"

i każdy sobie bedzie jeździł tym co se kupił :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a nasmiewać to się można z sąsiada który za ponad 30 tys. zł kupił gołego Fiata Pande bez wspomagania....!!!!

A jak czytam takie rzeczy to mi się ciśnienie dźwiga...

Ja kupiłem A4 bo mi się zawsze podobała, jak by mi sie BMka podobała to bym sobie bmke kupił i szczał na to, że ktoś mi powie, że jestem dresiarz...

Opublikowano

a nasmiewać to się można z sąsiada który za ponad 30 tys. zł kupił gołego Fiata Pande bez wspomagania....!!!!

Ja kupiłem A4 bo mi się zawsze podobała, jak by mi sie BMka podobała to bym sobie bmke kupił i szczał na to, że ktoś mi powie, że jestem dresiarz...

a nie jesteś DRESIARZEM ????????????

:polew: :polew:

Opublikowano

a nie jesteś DRESIARZEM ????????????

:polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Piterra miales racje !! :shocked: Przylapalem go dzisiaj rano. Na zdjeciu :black: i miron

3636502c1d.jpeg

no to teraz wiemy co jest z Mirkiem

chciał chłopak przyoszczędzić chociaż w jeden piątek (zamiast zakupów Żony to kupić nam piwo,bo wiadomo że to duuuuuuuuużo taniej) a tu klops.

Teraz wiemy kto u Mirona w domu spodnie nosi. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 10:52_________________________________________________żona nie zrezygnowała z zakupów :decayed: :decayed: :kox:

Opublikowano

Twarzowa fotka :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bzdury !!!! Wczoraj czytałem o raporcie ADAC i najmniej awaryjne auto:

Auta małe:

1. Audi A2

2. Toyota Aygo

3. Fiat Panda

4. BMW Mini

Samochody kompaktowe:

1. Audi A3

2. Mercedes klasy B

3. Mercedes klasy A

4. BMW 1

5. VW Golf/Bora/Vento

Klasa średnia:

1. Mercedes klasy C

2. Audi A4

3. BMW 3

4. VW Passat

Auta sportowe i kabriolety:

1. BMW serii 3 cabrio/coupe

2. Mercedes SLK

3. VW Eos

Myślicie, że w dobie kryzysu motoryzacyjnego taki niemiecki ADAC nie będzie zachwalać swoich marek. Jeszcze dwa lata temu w teście ADAC było dużo japońskich marek. Teraz rodzynki. Sam nie wiem ile może w tym być prawdy... .

3636502c1d.jpeg

Rzeczywiście Wyglądają jakby wpadli sobie w oko :polew:

Mam sprawę - może mi ktoś polecic jakis srodek dobry i nie drogi :naughty: do czyszczenia tapicerki - chodzi mi glownie o siedzenia

Hej ja prałem swoja wykładzinę w aucie wanischem do dywanow. Efekt miodzio. Robi fajną pianę która penetruje dobrze. Nawet jakiś stary klej co się komuś rozlał i wsiąknął w włókna dywanu rozpuścił się. :good:

Opublikowano

http://halbot.haluze.sk/?id=4908[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:02_________________________________________________no i pojawił się prezes ON-line

tylko że coś milczy

chyba czyta??

Opublikowano
  • Autor

http://halbot.haluze.sk/?id=4908[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:02_________________________________________________no i pojawił się prezes ON-line

tylko że coś milczy

chyba czyta??

:decayed:

:hi:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:18_________________________________________________Czester gdzie Ty po archiwum biegałeś, że taką starą fote udało Ci się dorwać :)

Opublikowano

witaj :hi:

Miron

Opublikowano
  • Autor

Wy się tu nie napalajcie na piątkowe grila tylko organizujta takiego z prawdziwego zdarzenia :wink4:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:20_________________________________________________człowieka 20h na forum niema i już list gończy wysyłają :)

dajcie troche luzu człowiekowi - na drugim forum tez trzeba czuwać :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:22_________________________________________________A po drugie temat zlotów śląskich o jeden z kilkudziesięciu które odwiedzam, tak więc luzik panowie luzik :decayed:

Opublikowano

Mam sprawę - może mi ktoś polecic jakis srodek dobry i nie drogi :naughty: do czyszczenia tapicerki - chodzi mi glownie o siedzenia , bo sa juz troche dojechane , planuje moze za jakis czas kupic jakies sensowne pokowce tez , ale za nim to nastapi z checia bym przeczyscil sobie wnetrze (chyba ze wiecie jak wyglada sytuacja z oddaniem auta do czyszczenia tapicerki - gdzie w okolicy sie tym zajmuja i jaka jest mniej wiecej cena tekiej uslugi ? ) :mysli:

co do środków to są różne sposoby...

ja Ci mogę polecić coś na naprawdę trudne i ciężkie plamy... benzynka ekstrakcyjna :naughty: zeszła mi poo tym wtarta guma do żucia z tylnej kanapy i inne "plamy" :decayed::polew:

trochę po śmierdzi a kanapa jak nowa :good:

Opublikowano
  • Autor

i jeszcze trzeba czas znaleść na poprzeglądanie allegro :decayed:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 12:24_________________________________________________a piwko już się kończy robić :naughty:

jutro jeszcze na zakupy do skupu butelek i w piatek rano wszystko bedzie jak ORI :decayed:

http://www.allegro.pl/item610752935_bitter_coopers_piwo_za_96_groszy.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.