Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ma ktoś z Was jakiś specyfik typu WD40 albo cos innego bo chcialem psiknąć we wtyczki od ksenona bo coś mi świruje jedna lampa.. raz działa raz nie :(

Zdecydowanie odradzam WD40 do czyszczenia styków. WD ma raczej właściwości smarujące niż przewodzące i może być, że przewodzenie będzie jeszcze gorsze. Do tego zostawi po sobie lepką powłokę na którą naklei się kurz i innego rodzaju paskudztwa. Do czyszczenia styków jedynie Contact-Spray.

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aha to dzieki, to chyba sobie zrobie wyprawe z parkingu do norauto po jakis spray do styków i zobaczymy co to da bo pierwszy raz mi sie tak dzieje

Opublikowano

aha to dzieki, to chyba sobie zrobie wyprawe z parkingu do norauto po jakis spray do styków i zobaczymy co to da bo pierwszy raz mi sie tak dzieje

Na każdej wtyczce jest gumka, taka uszczelka i ona nie doprowadza do dostania się czegokolwiek nawet w ekstremalnych warunkach. Ja przypuszczam, że trzeba ją po prostu mocno wetknąć tak aby gumka dobrze trzymała.

Opublikowano

No furka schowana na wszelki wypadek :> Jestem ciekaw czy pierdolnie zabami na tyle by wygonic nas do forum

Opublikowano

Majki ja miałem ten sam problem z Xenonem nie zawsze mi sie zapalała jedna lampa ale posmarowałem pasta stykową i teraz jest dobrze ale zaznaczam od razu po posmarowaniu efektu nie było więc nie jestem pewnien co do skuteczności tego środka :naughty:

Panowie niezła burza jest to gdzie sie spotykamy ? :mysli:

Opublikowano

NO własnie Gregory są gumki i powinno być to w miare hermetyczne ale gadałem z gościem co sprzedaje HIDy i mówił żeby psiknąć do kazdej wtyczki cos do styków i na nowo wtyczki pozakładać, zobaczymy co to da... kumpela w robocie tez ma w corsie i od jakiegos czasu jedna lampa zapala się za 3-4 razem

Jak tam Elita gdzie sie spotykamy bo faktycznie pogoda nie za fajna :(

Opublikowano

U mnie w Zabrzu na.....la deszczem że aż miło do tego niezłe wichry są :JC_fan:

Opublikowano

Ja juz jestem na arenie troche leje pisze z komĂłrki...

Opublikowano

W Gliwicach w miare spokojnie. Wieje i grzmi, deszczu tak sobie. Jak w reszcie rejnow ? [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 17:31_________________________________________________

Ja juz jestem na arenie troche leje pisze z komĂłrki...

Krolu szacun takie poswiecenie :hi:

Opublikowano

Krolu na vicevice prezesa za poświęcenie :polew:

Opublikowano

Zobacze co mi na eu zaproponuja, ale teraz ładnie piorun strzelił, a wy lenie przyjeżdżać tu do mnie!

Opublikowano

To co robimy ? gdzie sie spotykamy ?

Opublikowano

Ja czekam na arenie...

Opublikowano

Ok krolu zadecydowal :decayed:

Opublikowano

Krolu coś dla ciebie:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_1z_swap_silnika_na_130_km_i_w_koncu_awxmodalbrd195km_395nm-t22874.0.html

Ja jednak postanowiłem nie jechać dziś do was na spota, więc udanego spota życzę :wink4:

Jak ogarnę tą usterkę to wpadnę na bank!

Opublikowano

Siemka :przebiegly:

jak tam spot , jak frekfencja dopisała ?? ja byłem koło 17 w Częstochowie - napie...ło deszczem strasznie i do tego mocno wiało , ale przed 19 jak dojechałem na lotnisko to już luzz - słoneczko :)

i jak , była ustawka na strefie na kresce ?? :cool1:

Opublikowano

Tak Kris pośmigaliśmy sobie troszkę ale jednak za mokra nawierzchnia była dla jedno osiowców :wink4: mimo wszystko było spoko :good:

Poczytajcie sobie mój wontek nie jest długi ale na koniec dowaliłem delikatnie z Vagiem :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/uklad_elektryczny/b5_afn_bledne_wskazania_obrotomierza-t80210.0.html;msg894695

Opublikowano

Krolu coś dla ciebie:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_1z_swap_silnika_na_130_km_i_w_koncu_awxmodalbrd195km_395nm-t22874.0.html

Ja jednak postanowiłem nie jechać dziś do was na spota, więc udanego spota życzę :wink4:

Fajna sprawa ale on w to władował 8000 zł ... za sam silnik... no to daj spokój + hamulce + sprzęgło i mi wyjdzie więcej niż za mojego dałem...

Opublikowano

w domku...

fajna miejscówka, ogólnie dobra bo można tam robić praktycznie wszystko, to się pościgaliśmy :wink4:

Pelex, teraz to dostaniesz czerwoną kropkę do nicku, pojechałeś im :polew:

Królu...wiadomo że jak coś więcej chcesz to musisz zainwestować, ale tyle kaski bym nie wrzucił no chyba że miał bym pakier RS/S, konkretne alu, ogólnie na wypasie, a brakowało by mocy, to bym zaszalał

Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Opublikowano

Krolu coś dla ciebie:

Fajna sprawa ale on w to władował 8000 zł ... za sam silnik... no to daj spokój + hamulce + sprzęgło i mi wyjdzie więcej niż za mojego dałem...

Krolu ale później wrażenia z jazdy bezcenne dopóki byś sie nie przyzwyczaił do mocy :gwizdanie:

diman jak opanowałeś zdjecia i avatarki?? bo ja juz siedze i sie bawie i nawet mi coś wyszło :)

Dzieki Pucek za podpowiedz :naughty:

No miejscówa była ok, co niektórzy poszaleli, my z dimanem z racji tego że mamy silnik z wadą fabryczną :gwizdanie: nie ustawialiśmy sie na kreske bo w głowie cały czas była kontrolka ciśnienia oleju..

Pelex ale Ty ładnie te swoje wątki zaczynasz "Witam serdecznie..." :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.