Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomuś nie świruj pawiana

tylko daj spokój tym obrotom

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:hi: rezacze
Opublikowano

Zastanowiła mnie etymologia słowa rezać... poszukałem na nacie i jest to albo z gwary więziennej - ciąć albo z slangu ulicznego:

1.robić coś dobrze, błyskotliwie, z polotem; robić coś zapamiętale, z uporem i determinacją

2.jeździć (szybko i głośno) samochodem lub innym pojazdem

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: Witam widzę że niektórym się nudzi :)
Opublikowano
  • Autor

dziś jadę sprawdzić furke kumplowi - dla mnie furka miodzio ( s-line +diesel + quattro + moja navi ) to jest coś czego ja szukałem dla siebie 3 miesiące i nie znalazłem a teraz jest - zobaczymy czy igiełka czy bubel :wink4:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8877325

Opublikowano

dziś jadę sprawdzić furke kumplowi - dla mnie furka miodzio ( s-line +diesel + quattro + moja navi ) to jest coś czego ja szukałem dla siebie 3 miesiące i nie znalazłem a teraz jest - zobaczymy czy igiełka czy bubel :wink4:

Już wiem kogo poproszę jak będę dla siebie b6 szukać :gwizdanie:

Dla mnie piękna, klekot + czarna + kombi + te wyposażenie... Przebieg jest smieszny... ale w takim kraju zyjemy ...

Hmm 50 000 zł :mysli: :mysli: droga przyjemność :(

Opublikowano
  • Autor

drogo nie drogo - gdyby kosztowała 42 tyś zł - nawet nie jechałbym oglądać - a że 50 kosztuje jest szansa że to naprawdę autko godne uwagi

Opublikowano

drogo nie drogo - gdyby kosztowała 42 tyś zł - nawet nie jechałbym oglądać - a że 50 kosztuje jest szansa że to naprawdę autko godne uwagi

Może racja, a skąd wiesz, że to S-line ?

Opublikowano

No dokładnie coś takiego bym chciał :slina: Mówiłeś że 1.9tdi z s-line i quattro jest praktycznie nie do dostania, tylko że tutaj s-line zewnetrzny jest. Piękna sztuka :good:

Opublikowano
  • Autor

Może racja, a skąd wiesz, że to S-line ?

skąd wiem :) - widzę :) i nie dosyć że ma wszystko to co mój to jeszcze ma pakiet zew. s-line.Fotki coprawda są kiepskie ale coś czuję że furacz jest OK.Dodatkowo porównując do mojego ma jeszcze tempomat i czujniki cofania, nie wiem czy ma Bose i ile poduszek oraz czy ma pakiet oświetlenie i pakiet schowek.Ni o skubaniec ma to co ja musiałem reazć ( duża navi, ciemne szybki, 18 ).

Albo kupić ją dla siebie, przełożyć Bi-xenon , ledy i DVD i śmigać :decayed:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:03_________________________________________________jadę o 15.00 więc o 16.00 będę już wszystko wiedział :wink4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:05_________________________________________________postawię mojego obok niego i sobie porównam :)

Opublikowano

Co wchodzi w skład zew. pakietu s-line, oprócz listewek i klepki... zderzak przedni - kratki na halogeny są takiej jakby plaster miodu jak grill w rs4 b5 - to to na przykład i co jeszcze ? "Skrzydło" na tylkniej klapie ?

Opublikowano
  • Autor

B6 s-line zew. ( przedni + tylni zderzak, lotka tylnej klapy i listy drzwiowe 4 szt. )[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:14_________________________________________________a co do tej fury to jeszcze nie wiem ile ma szybek el.

hehehe - jeszcze tam nie dojechałem a już 2 moich kumpli jest na nią napalonych :)

Opublikowano

bardzo malo ma przejechane biorac pod uwage ze jest to 2004 rok i slinik 1.9TDI

nowy projekt AUDI bedzie pokazany w tym roku

http://www.audi.pl/modele/technologia/audi-sportback-concept,n.html

Opublikowano

Miron nie ma trójramiennej pikowanej kiery i pikowanego drążka biegów :tongue4:

Opublikowano

Panowie skoro już mowa o B6 to szukam A4; B6 rok 2001-2003 1.9TDI 130PS skrzynia manualna jakieś w dobrym stanie. Macie jakieś na oku może?? Dajcie znać jakby ktoś chciał sprzedać.

Opublikowano
  • Autor

Miron nie ma trójramiennej pikowanej kiery i pikowanego drążka biegów :tongue4:

niema bo kupujący zamawiając autko w salonie zamówił sobie wersję s-line w której to ten element można było sobie wybrać :

1. Kierownica sportowa 3 ramienna z pikowanej skóry oraz gałka zmiany biegów

2. Kierownica 4 ramienna wielofunkcyjna skóra gładka oraz gałka zmiany biegów

nie wychodziły 3 ramienne multifunkcyjne ani też czetroramienne pikowane ( w wersji s-line oczywiście ) :)[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 21:40_________________________________________________

Panowie skoro już mowa o B6 to szukam A4; B6 rok 2001-2003 1.9TDI 130PS skrzynia manualna jakieś w dobrym stanie. Macie jakieś na oku może?? Dajcie znać jakby ktoś chciał sprzedać.

diesla chcesz :shocked: i wyrezasz na 220 :naughty:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 21:41_________________________________________________Gregory - jaka górna granica kwotowa ?[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 21:41_________________________________________________s-line nie kupiony, nażywo nie wyglądało już wszystko tak kolorowo, autko ogólnie może i ładne ale sprzedawca ogólnie coś kręcił, troche dużo niewiadomych no i był wałnięty z przodu tylko nie do końca było jasne jak bardzo - ogólnie furke odpuściliśmy ( brak bose, 2x el.szyby, 6xpoduszka i bez pakietu schowek ) tyle odemnie :wink4:

Natomiast wracając z Bytomia weszliśmy do salonu seata jako że jest już Exeo w salonach.Weszliśmy z ciekawości i muszę przyznać bardzo pozytwnie mnie furka zaskoczyła - możecie sami ocenić w Gliwickim salonie.Ceny od 77 do 97 tyś.Wg mnie furka godna uwagi :wink4:

Mam katalog i cennik - mogę zabrać na zlota :)

I ostatnie info - na ten wekend mam mieć Lexusa IS 250 ale znowu dopiero od Soboty :disgust: ( szkoda że nie piątku ) ale za to do poniedziałku, jutro będę wiedział na 100% - jak ktoś z Knurowian jest chętny oblukać furke to można się w niedziele gdzieś zgadać :wink4:

Opublikowano

Myślę, że za taką cene tego Exeo to sporo osób bedzie zaintersowanych kupnem tego autka :)

Opublikowano

Przypominam o zaliczkach na Urodziny Spotów kto teraz w piątek będzie na spociku niech weźmie

a kogo nie będzie to się jakoś policzymy ( :bicz::baseball:) :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Myślę, że za taką cene tego Exeo to sporo osób bedzie zaintersowanych kupnem tego autka :)

nawet patrząc na najwyższą cene - to naprawdę nie mało za to dostajemy - i wszystko w jakości audi :good:

Opublikowano

nawet patrząc na najwyższą cene - to naprawdę nie mało za to dostajemy - i wszystko w jakości audi :good:

Jak masz do przeznaczenia 100tyś to jest to interesująca oferta, ale w naszym wypadku trzeba jeszcze trochę dozbierać :> A co zacząłeś się zastanawiać nad kupnem ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.