Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew:

noo i widzisz Mirek, miałeś zostawić B6 bo ta czarnulka ma duużo wad :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:tongue4:

cicho :decayed:

Opublikowano

ale jak dobrze zagadasz z kobitkami to Ci jakiś lakier do paznokci dobiorą i zababrzemy jakoś te odpryski :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:notworthy:

:naughty:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 21:04_________________________________________________obiecuję że jak kupię A5 to będzie igła :decayed:

Opublikowano

patrzcie jest 700 :kox:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 21:06_________________________________________________jeeeeest udało mi się :decayed::polew:

hehehheh Piter a tak w ogóle to czemu na strzelanie nie pojechałeś?

żonka Cię tak krótko trzyma?? :rolleyes:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 21:07_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_18t_q_z_radomia_prosze_o_pomoc-t92030.0.html

ogladać :cool1:

Opublikowano

Cześć CI Rudi :wink4:

Piter jakoś cicho...cóż się z tobą dzieje, czyżbyś teraz jak M@rk nas odwiedzał?

Opublikowano

No to Majki musi jednak postawić w tym tygodniu :naughty: gratulacje spamowiczom :kox:

Opublikowano

Guru...ale Ty gratuluj sam sobie spamowiczu :decayed:

Opublikowano

Że co że ja spamuje :mysli: no co ty :no::embarrassed:

:polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Pucek - Knurowskie fury :)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9539587

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9540374[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 21:29_________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9539046

Opublikowano

knurowskie no i ciulate... :gwizdanie:

nie wyobrażam sobie jazdy bez zmiany biegów, nie szukam A6 no i na koniec dodam że ta ostatnia najlepsza ale środek jasny :sick3:

ogólnie to dzięki za linki, ale w tym momencie mam 18.000 zł w ręku, za auto MUSZĘ dostać 12 tyś zł więc DO 30.000 zł kupuje furacza :naughty:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 21:37_________________________________________________a tak w ogóle to korci mnie dać sobie siana i kupić coś po barbórce i 14-stce :decayed: wtedy będę miał około 38.000

a jeszcze inaczej to kupić S3 od sokolha :kox:

Opublikowano

Jezu Pucek ty jesteś gorszy od najgorszej Baby :shocked: tak marudzisz że :no: to jest nie możliwe jak miałeś super okazje wziąć furkę od Mirona to się nie zdecydowałeś a teraz przebierasz jak baba w butiku z używana odzieżą :cool1: po prostu masakra Ci dogodzić

Ciesz się że Piterry tu nie ma bo jak wróci to CI pojedzie tak że se 1,6 na pełnym wtrysku w białym kolorze kupisz i też będziesz zadowolony :polew:

Opublikowano

No to Majki musi jednak postawić w tym tygodniu :naughty: gratulacje spamowiczom :kox:

Bedzie bedzie nie martw sie Landryn :polew:

Opublikowano

Pelex...no to co mam kupić??????

noo czekam na propozycje :naughty:

Opublikowano

tak że se 1,6 na pełnym wtrysku w białym kolorze kupisz i też będziesz zadowolony :polew:

Coście się ku*wa tak tego białego uczepili :chytry:

Bedzie bedzie nie martw sie Landryn :polew:

Na to liczę ale za tego landryna to dostaniecie po kolei :bicz3:

Opublikowano

Guru, okej zmieniam zdanie i olewam Quattro i PB, kupie diesla i wtedy mi dołożysz :polew:

a tak na poważnie, co by każdy z Was kupił mając tyle kasiorki? ale pytam poważnie :rolleyes:

Opublikowano

Miałeś Mironowóz kupić :wallbash: nic innego nie jest warte aż tak wielkiej uwagi dobrze to wiesz :wink4:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 22:52_________________________________________________http://nasza-klasa.pl/profile/1434052/gallery/album/2/22

Taka mała reklama :gwizdanie:

Opublikowano

wiesz że z chęcią bym kupił ale nie mój pułap cenowy, no chyba że chciałeś mi dać na urodzinki 10 tyś zł ale i tak już za późno...

więc bez gdybania tylko szukać!

a na ten głupi portal to ja nie wchodzę i konta nie posiadam :decayed:

Opublikowano

mam ETKE 7.2 jak ktoś chce to mogę na piątek nagra na płytkę...

(muszę tylko coś jeszcze z cenami porobić)

Opublikowano

a dlaczego z cenami? :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.