Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To wypoczywaj tam z rodzinką tylko sie nie zjaraj na machoń :tongue4:

Będzie wypoczywał zemną wiec zapewne wypocznie :drinks:

Ja już się nim tam odpowiednio zaopiekuję :beach::drunk::thumbup:

Furmanki zatankowane :ON:

A wy tu spamujcie ile się da :gwizdanie:

Opublikowano

witam panowie i panie na forum znowu jest necik i mozna cos poczytac przerabany tydzien u tych krawaciarzy jezdza chamy jak chca nie nawidze tego miasta korki do roboty korki po robocie masakra no i widze ze sie ta 700 setna sie pojawila i browarek sie leja a ja nie zdarzylem dojechac no trudno nastepnym razem sie wypije

Opublikowano

dzieki panowie za mile przyjecie nowicjusza w waszym gronie :hi:

Opublikowano

witam panowie i panie na forum znowu jest necik i mozna cos poczytac przerabany tydzien u tych krawaciarzy jezdza chamy jak chca nie nawidze tego miasta korki do roboty korki po robocie masakra no i widze ze sie ta 700 setna sie pojawila i browarek sie leja a ja nie zdarzylem dojechac no trudno nastepnym razem sie wypije

Diman dla Ciebie i Pelexa piwko bedzie czekać i sie chłodzić do nastepnego spota

Opublikowano

No ja też już po spociku :) Nam się oczywiście przedłużył do 23 :) :)

Opublikowano
piękne auto masz

dzieki :rolleyes:

mnie najbardziej podobał się kolor

mnie rowniez :>

Opublikowano

i dokulałem się :decayed:

a mi ten mój parch pokazał focha w drodze powrotnej :rolleyes:

zablokował mi się drążek zmiany biegów, ale dostał strzała w pysk i działa :naughty:

no i znów udowodnione...ADR to potęga :polew: nie no poważnie to Królu, rezaj rezaj bo co raz lepiej CI to jedzie :good:

Arek, czemu nie pojechałeś z nami na strefę? szkoda bo po 4 wyścigach okazało się że ścigaliśmy się na oczach miejskich piesków, po czym sobie odjechali :decayed:

Opublikowano

Rudi, wszystko opanowane było, ja zalałem na dzisiaj 98 ultimate więc power jak nie wiem :naughty:

Opublikowano

No ładnie tak się ścigać nielegalnie :tongue4:

Opublikowano

hehehhe a ładnie tak przejeżdżać na każdym STOPie ??? :decayed:

Opublikowano

Jakim stopie przecież tam nic nie było :decayed:

Opublikowano

a ja ide spać

już na dzisiaj wystarczy :rolleyes:

Dobranoc

Opublikowano

No ja też spadam :hi: jutro do roboty :disgust: Dobranoc :hi:

Opublikowano

Pucek klekotem na strefe :cool1:

milej nocy zycze

Opublikowano

siemacie :hi: cholera widze ze strefa mnie ominela a chcialem wam utrzec nosa na 1/4 moje wozidlo odpoczelo sobie troche przez tydzien to by niezlego buta mialo :gwizdanie: :tongue4: :laghing2:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 08:13_________________________________________________majkel co tam z naszym chipsem chyba nic z tego nie bedzie co[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 08:14_________________________________________________a i dzieki za pamiec

Opublikowano

:cool1: no proszę któż to dotarł do chaty Pucek,ale miałeś stracha co? jak królu prawie w błotnik ci wjechał przy starcie co?

Słyszałem, że Krolu miał ponoś problem z opanowaniem tej ogromnej mocy na starcie :decayed: :>

Pany o której to konkretnie jedziemy do Kamienia? Trza ustalić już konkretną godzinę. Była mowa coś o wyjeździe o 9:00 i mowa o grillu, można by w przerwie kiełbaski na niego wrzucić. Ktoś jest chętny do zabrania grilla?

Opublikowano

:hi: Witam po dlugiej przerwie na forum, na spocie sie juz przywitalem :> Jestem ciekaw ile zajmie mi przeczytanie wszystkich zalegosci... macie zakaz pisania przez tydzien, bo nie ogarne tego nigdy przy tym tempie :decayed:

Diman co do chipa, to na 80% ja z ojcem bedziemy robic, ale nie wczesniej jak za 3 tyg bo mnie od poniedzialku znowu nie bedzie przez 2 tyg. A jaka firma ma to robic ? comosport ? i tak jak majki mowil za tysiaka w Gliwicach ? i z hamowania ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.