Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Majki ja bym się grubo zastanawiał żeby zmienić B7 na E-46 to jest niezła przepaść, zwłaszcza ten środek tak jak Krolu pisał jest :wallbash:

Pelex jaka przepaść i w jednym i w drugim jest kaseciak :polew: hehe tylko Bmka ma dodatkowo navi w desce...

No racja ale wiesz że chodzi mi o komforcik i wykończenie obu bryk :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: siemacie z wieczorka furka stoi juz porozbierana w garazu cza czekac na powtorna wycene i sie zobaczy na czym to stanie pare fotek

4edd6105aded773em.jpg

d625d0bb1f1baabdm.jpg

d974dc0d77b8c8bbm.jpg

Opublikowano

dima działaj bedziemy malować hurtowo :decayed: bedzie taniej :tongue4:

Opublikowano

no bedzie inna napewno jeszcze wchodzi w ta wycene dwie chlodnice pompa wspomagania i z tylu belka i mocowanie zderzaka

no no ty bmke a mojego

Opublikowano

Majki beemki nie kupuj bo wiesz janusz składał je w BMW także hehe :evil: nie hahaha

żart oczywiscie

I wszytko jasne :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 20:01_________________________________________________@ Diman : niezła sieka plastik jednak się podda i wróci a belki już nie :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

jak bede mial ta wycene to sie do ciebie odezwe majki dasz mi nr od tej babki od wyceny to jeszcze dojedziemy ich troche cenowo a dzisiaj dalem sobie obliczyc skladke w pzu na nastepny rok po stluczce mojej wyszlo 4500zł za rok :shocked:

Opublikowano

Majki beemki nie kupuj bo wiesz janusz składał je w BMW także hehe :evil: nie hahaha

żart oczywiscie

No jak Jano je składał to napewno sa do d*py :polew:

Jołk oczywiście

Opublikowano

Hej

a ja mam pytanie, dzisiaj na łaźni w robocie odkryłem duuuuże dwa siniaki na lewej ręce, może ktoś wie od czego one są??? :naughty:

Majki, żartujesz? jak dla mnie to środek BMW to lata 80 :thumbdown:

Czester, a o Tobie to już nie wspomne, nie chwaliłeś się że szukasz b6 :mysli:

a tak w ogóle, to GDZIE FOTKI??? :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Hej

a ja mam pytanie, dzisiaj na łaźni w robocie odkryłem duuuuże dwa siniaki na lewej ręce, może ktoś wie od czego one są??? :naughty:

Majki, żartujesz? jak dla mnie to środek BMW to lata 80 :thumbdown:

Czester, a o Tobie to już nie wspomne, nie chwaliłeś się że szukasz b6 :mysli:

a tak w ogóle, to GDZIE FOTKI??? :decayed:

Co pucek nie pamietasz skad te siniaki ? :polew:

Tego ze szukam B6 tez nie pamietasz bo mowilem :polew:

Fotki moze jutro beda bo narazie nie mam czasu :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Majki :shocked:

Pucek - nie wiem jak Ty ale ja o poszukiwaniach B6 wiem :)[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 21:04_________________________________________________Majki szybko się decyduj co robisz z Twoim B7 - bo jak sprzedajesz to ja Twoje 18 zabieram na zimówki :polew:

Opublikowano

No pelex :> :polew:

Opublikowano
  • Autor

Pucek Ty się siniakami na ręce nie przejmuj - Ty se przed lustrem na tyłek popatrz :polew:

Opublikowano
  • Autor

Pucek i obiecuję, że to żaden z nas - przysięgam na moje B7

...................a pamętasz tego murzyna :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 21:13_________________________________________________jak wyszedł z Twojego pokoju to nic nie mówił - ale tak z twarzy to strasznie był zadowolony :polew:

Opublikowano

Pucek i obiecuję, że to żaden z nas - przysięgam na moje B7

...................a pamętasz tego murzyna :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 21:13_________________________________________________jak wyszedł z Twojego pokoju to nic nie mówił - ale tak z twarzy to strasznie był zadowolony :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hahhahahahhahahhahhahhaha

poprostu płacze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Miron, wesołku jeden, nastepnym razem wrzuce Ci tablete do piwka i na forum zobaczymy kompromitujące fotki twojego dupska :naughty:

coś tam Czester słyszałem o B6, ale myslałem że masz taką kape że majaczysz :decayed:

Miron, murzyn był spoko, ale gdyby nie ta jego biała koszula to.... :polew:

Opublikowano

:hi: Rudi

ja wiem jedno, ostatni raz tak się nawaliłem, chyba za dużo mówiłem, no cóż, musiałem odreagować, każdy kto był wie co mi leży na sercu i jaki mam problem :thumbdown::kwasny:

więc jak ja tam kogoś uraziłem to SORKI :notworthy:

Opublikowano

Miron, murzyn był spoko, ale gdyby nie ta jego biała koszula to.... :polew:

Gdyby nie ta jego biała koszula to bym ch*ja zdeptał na tej kładce i nawet bym go nie zauważył jak poszliśmy Adama szukać w nocy :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

aaaaaaaaaa Pucek - jeszcze jedno

do Gregora dzwonił kierownik ośrodka - i strasznie mu dziękował i wogóle zachwalał nas - ponoć następnym razem nawet mamy 50% upustu na kampingi

Pucek jeszcze raz :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Kierownik mówił, że tak wysprzątanej trawy dawno nie miał :polew:

Opublikowano

Miron, ojjj ale sobie grabisz :naughty:

to pamiętam, a gdyby nie te liście, to nie było by płonącego śmietnika :naughty::tongue4:

i nie mów że Ci sie nie podobało, bo skakałeś koło tego kosza jak dziecko przebrane za indianina :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.