Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Majki gratuluje córeczki :good::drinks: Szkoda, że nie dałeś rady wpaść na impreze, bo byśmy od razu opili te narodziny :drunk: Ale Pucek powiedział, że jakby Majki jeszcze był to by już był wogóle hardcore na tej imprezie, choć i tak było już ostro :decayed::polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie jak bedziecie na alegro lub na innych aukcjach grzebac to szukajcie mi zderzaka z s lina albo z s4 :naughty:

Opublikowano

Majki gratuluje córeczki :good::drinks: Szkoda, że nie dałeś rady wpaść na impreze, bo byśmy od razu opili te narodziny :drunk: Ale Pucek powiedział, że jakby Majki jeszcze był to by już był wogóle hardcore na tej imprezie, choć i tak było już ostro :decayed::polew:

Gregor dzieki :) no uwierz mi że chciałem z Wami jechać ale rodzinka ,znajomi przyszli i też miałem hardcore ale nie taki jak moi niektórzy goście co po 2 godziny obejmowali sie z kibelkiem :sick3:[br]Dopisany: 04 Październik 2009, 15:49_________________________________________________

panowie jak bedziecie na alegro lub na innych aukcjach grzebac to szukajcie mi zderzaka z s lina albo z s4 :naughty:

diamn tutaj masz jedną z tańszych ofer ze śląska

http://moto.allegro.pl/item758980016_audi_a4_s4_s_line_s_line_zderzak_grill_czesci.html

a tutaj droższa ale za kompletny

http://moto.allegro.pl/item757494620_audi_a4_s_line_2007_kompletny.html

mozesz też kupić zderzak juz za 400zł ale to sam plastik a jak policzysz reszte i czas żeby to skompletować to mysle ze sie nie opłaca.

Masz tu jeszcze namiar na gościa co rozbiera same nowe audi, magazyn mają koło giełdy w Gliwicach 793-564-148

a tu masz ich oferte na allegro ale wszystkiego nie wystawiają wiec dzwoń

http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4707534

Opublikowano

jestem, żyje, nic nie narobiłem i dojechałem szczęśliwie...

Majki, GRATULACJE, dobrze że nie przyjechałeś bo wtedy to bym padł :polew::sick3:

jak narazie nic więcej nie pisze bo nie jestem zabardzo w stanie, nie mam sił i ide wdupiać ten długo wyczekiwany rosołek :>

wieczorem conieco napiszę :polew:

Opublikowano

no i po imprezie - jazda na maxa - popijawsko na całego :kox:

konkrety może lepiej niech zostaną tajemnicą między tymi co byli

no to ladnie ze wypad wam sie udal :good:

koledzy pomozcie, co to oznacza?

42800ba33a38dd26med.jpg

Arek albo sprawdz poziom oleju albo czujnik cisnienia padł, ale u mnie sie to zapala jak jest za niski stan oleju w misce, doraźnie i na krótką mete pomaga zwykłe otwarcie maski bo jest to połączone z krańcówką że niby otwieasz maske i dolewasz oleju i sie kasuje na desce, ja mam tak niekiedy że na bagnecie jeszcze troszke brakuje do min a już sie zapala.

A i dzieki Arek tak mijalismy sie koło Norauto własnie jechałem prosto ze szpitala no i musiałem zawitać na spota :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 15:14_________________________________________________Przybyła nam nowa klubowiczka narazie bedzie niestety jezdzić audi ale z tyłu

59af139d4afc6953med.jpg

NAJSZCZERSZE GRATULACJE BY SIE ZDROWA CHOWAŁA I UŚMEICH DAWAŁA,

NAJLEPSZEGO ZYCZE

Opublikowano

:hi:

MAJKI Gratulacjeeee!

Opublikowano

Tak dojechalem szczesliwie

Opublikowano

dzieki Majki za zainteresowanie moim problemem :good::confused4:

Opublikowano

Witam :hi:

Majki GRATULACJE !!! :good:

Ale się wqr.wilem z tą sobotą , miałem zaplanowany tez wyjazd do was i lipa , koleś zgubił kluczyki z Aurisa w miejscowości pod Pragą i trzeba było jechać z zapasowymi , niedawno wróciłem dopiero (nocleg tam na miajscu), już mnie ta praca pomału dobija, takie szczęście że zawsze musi coś wyskoczyć w takim momencie :confused4: niema ktoś jakiejś rozsądnej roboty pochytać ??

Z tego co widzę , popijawa udana :decayed::good: Pucek , wyrwałeś coś , może panne młodą.... :gwizdanie:

Za tydzień w piątek się na spocie widzimy , mam wolne , więc będę na bank i już chyba zrobionym autem wkońcu :cool1:

Opublikowano
:hi: Ledwo co weszli na forum i już prawie 2 strony poleciały :naughty:
Opublikowano

Przybyła nam nowa klubowiczka narazie bedzie niestety jezdzić audi ale z tyłu

59af139d4afc6953med.jpg

Gratulacje!!! Śliczna :)[br]Dopisany: 04 Październik 2009, 17:40_________________________________________________Apropo tego linku z "mam talent" to jest fake... o tym już kiedyś było głośno...

a tu macie ten link filmik co mówiłem:

Opublikowano

królu...a jak tam kołpaki???

:naughty:

tak w ogóle, to ostatni raz tak mało wypiłeś na takiej imprezie! Ty to zawsze się wykręcisz :gwizdanie:

Krisu, impreza nie była wcale taka dobra, bo była za***ista!!!

mamy "trochę" fotek, no i filmiki... DAAAAMY RADE :polew: :polew: :polew:

oj te fotki będą baaardzo kompromitujące :naughty:

Mirek, fajnie że jednak wpadłeś, a już mieliśmy Ci dupsko obsmarować :polew:

Opublikowano

królu...a jak tam kołpaki???

:naughty:

tak w ogóle, to ostatni raz tak mało wypiłeś na takiej imprezie! Ty to zawsze się wykręcisz :gwizdanie:

Krisu, impreza nie była wcale taka dobra, bo była za***ista!!!

mamy "trochę" fotek, no i filmiki... DAAAAMY RADE :polew: :polew: :polew:

oj te fotki będą baaardzo kompromitujące :naughty:

Mirek, fajnie że jednak wpadłeś, a już mieliśmy Ci dupsko obsmarować :polew:

Pucek za te kołpaki u mnie to masz :bicz: :bicz: :bicz::baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

To jedna z dwóch rzeczy których w mojej pędzącej legendzie się nie dotyka... :chytry:

Opublikowano

a druga to ten grill :naughty:

a podpowiem że to nie byłem ja :tongue4:

ja bym się nie ośmielił zakosić Ci tych 17'' kołpaków :>

poważnie to nie ja... :gwizdanie:

Opublikowano

moja vendetta będzie słodka...

Opublikowano

a tutaj droższa ale za kompletny

http://moto.allegro.pl/item757494620_audi_a4_s_line_2007_kompletny.html

mozesz też kupić zderzak juz za 400zł ale to sam plastik a jak policzysz reszte i czas żeby to skompletować to mysle ze sie nie opłaca.

Dokładnie potwierdzam, czasem warto wydać dwie stówki więcej ale mieć bez szukania czekania i plątania się. Tak samo jest ze zderzakiem do S4/RS4 ;B5 już wam mówiłem kratki w zderzak kosztują potem tyle co sam zderzak na allegro, albo nie można ich dostać.

Ale na prawdę śliczny ten zderzak S-Line, Diman ja bym takiego szukał bo tak jak naprawisz autko to nie da ci to wiele radości bo będzie wyglądać jak wcześniej, a roboty trochę będzie. A tak za tą samą robotą którą musisz zrobić masz już zderzak który wygląda :kox: Tylko musisz kilka stówek dopłacić :wink4:

Opublikowano

no bede myslec narazie musze to porozbierac i gonic do rzeczoznawcy zeby mi to wycenil jeszcze co nie jest wycenione

najlepsze troche poczytalem ta wycene pozycja z reflektor z kierunkowskazem kpl do b7 cena 96,36zł :nabijasie: :laghing2: dla porownania cena w serwisie kosztuje 1000zł

Opublikowano

no to sam widzisz na jak bardzo chcą Cie wyruchać, a jak ten rzeczoznawca będzie miał ale to niech Ci kupi taki ori reflektor, za te pieniądze, tak mu powiedz, to wtedy zmieni zdanie :gwizdanie:

Opublikowano

Powoli zaczynam dochodzic do siebie :decayed: wyjazd mega udany, dzieki wszystkim oraz gregorowi za zalatwienie miejscowy.

Co o tym myslicie ? autko pewne 2002r bez Q, ale 45tys to chyba za duzo troche...

http://www.polerowanie-felg.pl/a4mtm/

http://www.polerowanie-felg.pl/mtm/index2.html[br]Dopisany: 04 Październik 2009, 19:34_________________________________________________Daaamy rade :decayed:

Opublikowano

no nie jest źle, mój żolądek zaczyna przyjmować pokarmy, ale gorzej ze snem :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.