Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oglądam to 29 raz i ciągle leje.... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piterra a co boisz się sam wracać :afro:???

nie boję się

ale i tak c_uj

nie jadę jutro do tych kato

wszystko mi się wysrało

"... i cały ten marnotrawny plan w piz*uuuuuu ..."

Opublikowano

witam z jeleniej gory powiem wam ze to calkiem fajne miasto troszke zesmy sobie pochodzili fajne dziolchy sie krencom :naughty:

Opublikowano

no jak dziołchy fajne to warto odwiedzic miasto :>

Opublikowano

Ty tam Diman mów co z tą wyceną a nie wypoczywaj :)

Opublikowano

jakie wypoczywaj w pracy jestem :cool1: a co do wyceny to sie opoznila o jeden dzien bo dzisiaj tam byl moj ojciec i mu powiedzieli ze system im padl i nie moze mi tego sprawdzic wiec jutro bede wiedzial co i jak ale nie omieszkam sie pochwalic

Opublikowano
  • Autor

szkoda Piterra, że nie możesz :([br]Dopisany: 12 Październik 2009, 21:29_________________________________________________Kurcze Pitek tak na serio to żadna z nich jakoś szczególnie mnie nie zachwyca :confused4:

Gdyby jakaś tak konkretniej Cię zainteresowała to mogę bliżej się przyjżeć ( albo troszke uboga wersja, albo w przebieg ciężko uwierzyć, albo widzę już ogłoszenie nie aktualne i.t.p. )

Opublikowano

Napiszcie o której planujecie wyjazd z Gliwic do Kato bo sobie musze jakoś dzień ustawić i moze pojade z Wami

Opublikowano

18:30 zjazd na Rybnickiej ?

Opublikowano

Gregor to nowe 3.0tfsi w S4 to może być złoty środek - coś czuje, że koniec z podnietą jeżeli chodzi o RS4

- mega przyrosty po programie :good:

- już w serii robi RS-a :shocked:

- może być dużo ekonomiczniejszy i tańszy w utrzymaniu od Rs-a

czekamy na 1 szt. na forum :)

Miron trzeba by powiedzieć- WKOŃCU bo tyle lat i ani S4; B6 nie było jakieś szybkie, a te RS4; B7 to porażka też była. Tak więc może wkońcu się doczekamy auta co będzie nowe i będzie na prawdę za***rdalać.

Ja też jutro postaram się przybyć do Kato :wink4:

Opublikowano

No to ekipa rosnie :good:

Opublikowano
  • Autor

myślę że :good:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 21:47_________________________________________________tak tak Gregor - to może być to :good: ............coś mam przeczucie, że będzie to nr 1 w swojej klasie i wreszcie, długooczekiwane zapierdzielające S4 ( na drodze a nie tylko na papierku ) :wink4:

Opublikowano

Mirek a o kerej wracosz do doma[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 21:50_________________________________________________z tych kato

Opublikowano
  • Autor

trudno powiedzieć, zależy jak tam się będzie impreza rozkręcać - powiedz oco chodzi to może będę mógł konkretniej odpowiedzieć :)

Opublikowano

Ok najwyżej napisze do Mirona jak nie bede mógł jechać albo przyjade do Kato sam troszke później ale narazie jestem na tak

Opublikowano
  • Autor

Czester to kto jedzie z parkingu przy Rybnickiej - Ty + ja + ?

Opublikowano

może jednak pojadę

a chodzi mi o to czy powrót przed 23

Opublikowano

może jednak pojadę

Piterra ja napewno bede wracał miedzy 21 a 22 to najwyżej razme pojedziem :naughty:

Opublikowano

Mirek licze, ze jeszcze guru pojedzie, ale jak widzisz, majki nie wie na 100% guru i pittera tez. Ja jade na 100%.

Pitrra napewno przed 23 powrot.

Opublikowano
  • Autor

może jednak pojadę

nie ma opcji żeby tak długo tam siedział - do 23.00 wrócimy na 100% ( przynajmniej jeżeli o mnie chodzi )[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 21:59_________________________________________________Majki jak pojedziesz z parkingu z nami to chętnie zrobię machniom - ja pojade Twoim a Ty moim :wink4: zobaczę jak te Twoje śmiga po programie i zobaczę jak moje ledy na drodze wyglądją :decayed::wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.