czester Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Guru a ty o ktorej sie jutro pojawisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Jeszcze na 100% nie wiem ale myślę że gdzieś koło 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Juz z 15 zrobila sie 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Nie chce mówić że 15 na 100% bo mogę nie dać rady to wolę napisać 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 To daj mi jeszcze jutro znac dokladnie o ktorej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Guru, oj mylisz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Lece spac, jutro kupe roboty Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Czester albo kupiłeś jakieś "auto dla ludu" (vw) albo co gorsza jakiś bolidmłodegowieśniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 stawiam na B M W niech ktoś ankiete wrzuci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ok już nie róbcie z tego takiej afery bo już zaniedługo legendy będą krążyły, ja wam powiem skoro czester nie chce powiedzic, mam ndzieję, że sie nie obrazi, a wiec Czester kupił B7 pakiet kaseciok :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 09:11_________________________________________________tak tak ten sam pakiet co Maxito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Majki też ma pakiet kaswciok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Siema z rana No piterra prawie zgadles Wrzucam narazie pogladowe fotki z telefonu. Silnik 3.0d skory, navi i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Siema z rana No piterra prawie zgadles Wrzucam narazie pogladowe fotki z telefonu. Silnik 3.0 skory, navi i takie tam. Powiem tak Nawet się nieźle prezentuje musiałbym to wozidło obejrzeć w środku myślę że będzie okazja a najchętniej bym się tym przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Guru juz dzisiaj przyjezdza, bo wytrzymac nie moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A ja znowu was odwiedze w piatek Miron, przywieziesz na piatkowy spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Guru juz dzisiaj przyjezdza, bo wytrzymac nie moze No ja myślę że dasz się karnąć a w piątek może się karnę Prezesowskim 3.0 i porównamy który lepszy [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 10:52_________________________________________________ A ja znowu was odwiedze w piatek Miron, przywieziesz na piatkowy spocik? Sysiek przyznaj się że w Gliwicach ci się bardziej podoba na spotach a nie tam ściemniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mysle guru, ze sie znajdzie kawalek prostej gdzies kolo mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mysle guru, ze sie znajdzie kawalek prostej gdzies kolo mnie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Guru juz dzisiaj przyjezdza, bo wytrzymac nie moze No ja myślę że dasz się karnąć a w piątek może się karnę Prezesowskim 3.0 i porównamy który lepszy [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 10:52_________________________________________________ A ja znowu was odwiedze w piatek Miron, przywieziesz na piatkowy spocik? Sysiek przyznaj się że w Gliwicach ci się bardziej podoba na spotach a nie tam ściemniasz Heh, kazde spoty maja cos w sobie i pewnie was jeszcze odwiedze nie raz a tym razem musze odebrac oponki i felgi to czemu nie skorzystac z okazji i nie przyjechac na spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi