Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale tego peniska w zoltym dostawczaku jak bym dogonil to obil morde rowno :disgust:

wychodząc z tego założenia to ja bym musiał obić Pitka :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale tego peniska w zoltym dostawczaku jak bym dogonil to obil morde rowno :disgust:

To ja juz wiem, czemu pitek tak wyrwal do przodu :polew: poprostu chcial ci uciec :>

Opublikowano

Te :banan: nie podskakuj

i zmień se emotke w podpisie bo ta :banan: pasuje jak ulał

Opublikowano

nie pasuje bardziej , bo ja nie lubie bananów :>
Opublikowano

ale nie musisz lubić [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ a to Miszka :buahaha:

Opublikowano

ale nie musisz lubić [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ a to Miszka :buahaha:

Pitek jakaś propozycja...bo nie jestem pewien ? :kox:

Opublikowano

Pitek jakaś propozycja...bo nie jestem pewien ? :kox:

ale co ja ci mam zaproponować :mysli:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:27_________________________________________________to twoja emota

[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:28_________________________________________________hahaha[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:28_________________________________________________wg mnie lepiej pasi

ale dobra oki

jak wolisz

twoja sprawa

dobra spadam bo o 4:10 pobudka

nara

Opublikowano

ehhh...zmęczony jestem nie mam sily mysleć więc się nie powkręcamy nawzajem :cool1:

spot zajebi*ty dzieki chłopaki :good:

Opublikowano

Pitek, tyś miał podobno na rano :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

właśnie spociszcz MEGA :good:

Opublikowano

witam trasa zaliczona zonka odwieziona spi sobie smacznie i dobrze :gwizdanie: no i oczywiscie podziekowania za spota bylo mega zaje....scie podziekowania dla pucka i mirona za dotrzymaniu mi towarzystwa w trasie do wroclawia ogolnie zrobione 600km wiec niezle samochod sie spisuje bardzo dobrze tylko sie cieszyc wiec ide spac bo cza jutro wstawac rano do roboty narazie[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 01:57_________________________________________________pucek idz spac

Opublikowano

jestem

ale sobie powoziłem dupsko dzisiaj, najpierw spot w Częstochowie - mi brakowało tylko koryta :polew:

potem szybkie tankowanie, jak w bolidzie F1, oczywiście znów świeci rezerwa :kox:

a potem? kolacja w MC Donald in katowice, a najlepsze na koniec...

APU poszło 230 km/h, auto odstawić na parking i wio na Wrocław :decayed:

nieźle mamy najebane w deklach, ale to nic, jak już odstawiliśmy Kaśke to prosto pod salon OOOO pooglądać R8 zza szyby :polew: mam foty, jest piękna, kiedyś taką będę miał :naughty:

oczywiście Mirek też nie mógł przejść obojętnie obok A5, ale za to Diman żyje dalej nexią :naughty:

dzięki za przejażdżkę Diman, szkoda że to nie jest sobota bo by wyrwało się jakieś "mięso"

czas spać :wink4:

Opublikowano

:bag: ...siema z rańca ... kurde śniło mi sie dziś że objechałem Mirona, obudziłem sie i... ;(

taka trasa pokazuje jakie mody trzeba trzeba niezwłocznie porobić, sport zawias i program to podstawa :evil:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor

:hi: Gliwicką ekipe - wyjazd chyba nam się udał :wink4:

nie ma to jak ot tak sobie jeszcze po całej imprezie do Wrocka wyszkoczyć :decayed:

Ciekawe jak tam nasz kolega Arek - chyba średnio mu się podobało - zresztą sam nam powie :)

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów.

Zgóry wszystkim dziękuje zajebistego mega spota którego można by zaliczyć do zlotu A4.

Dzięki Tymonowi, że po nas wyjechał, wszystkim chłopakom z Bielska i ciepłe przyjęcie, ludziom z Kłobucka którzy wpadli i jednego żagielka z Łodzi. Widzę, że wszyscy którzy się zdeklarowali przybili punktualnie na zbiórkę i nie było żadnej obsówy, z tego powodu.

Dziękuje za bezpieczeństwo na drodze, ponieważ przy takiej kolumnie nie trudno o jakieś nieszczęście. Na szczęście wszyscy okazali się bardzo odpowiedzialni i za to szacun (drogę powrotna zostawię bez komentarza bo i mnie fantazja ułańska poniosła). Uważa iż jak na pierwszy taki wyjazd było nas ogrom bo doliczyłem się 48 Audi, a wieżę ze na kolejny taki wyjazd dołączy już Częstochowa i Kłobuck gdy będzie taki organizowany a ten był nie pierwszy i nie ostatni.

Więc wszystkim raz jeszcze wielkie TNX.

Mam nadzieje że ni tylko mnie się podobało ….

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich klubowiczów.

Zgóry wszystkim dziękuje zajebistego mega spota którego można by zaliczyć do zlotu A4.

Dzięki Tymonowi, że po nas wyjechał, wszystkim chłopakom z Bielska i ciepłe przyjęcie, ludziom z Kłobucka którzy wpadli i jednego żagielka z Łodzi. Widzę, że wszyscy którzy się zdeklarowali przybili punktualnie na zbiórkę i nie było żadnej obsówy, z tego powodu.

Dziękuje za bezpieczeństwo na drodze, ponieważ przy takiej kolumnie nie trudno o jakieś nieszczęście. Na szczęście wszyscy okazali się bardzo odpowiedzialni i za to szacun (drogę powrotna zostawię bez komentarza bo i mnie fantazja ułańska poniosła). Uważa iż jak na pierwszy taki wyjazd było nas ogrom bo doliczyłem się 48 Audi, a wieżę ze na kolejny taki wyjazd dołączy już Częstochowa i Kłobuck gdy będzie taki organizowany a ten był nie pierwszy i nie ostatni.

Więc wszystkim raz jeszcze wielkie TNX.

Mam nadzieje że ni tylko mnie się podobało ….

chyba tylko Tobie - ostatni raz się dałem namówić :wallbash:

Opublikowano

:siema:

Widzę Pany że wypad bardzooooo udany , frekwencja też dopisała , a co poniektórzy uznali że 250 km gliwice-kato-częstochowa-gliwice to zamało jak na jeden wieczór :evil: byłem myślami z wami !! niestety zajęcia skończyłem o 17:30 , więc wy się już w powrotną pewnie szykowaliście.

pozdro !

Opublikowano
  • Autor

wracaliśmy o 20.00 :)

a do DW ruszaliśmy o 22.00

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.