Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 królu, pokaż mi mendo posta gdzie napisałem w nim o APU... nie czytałem tego spamu nawet -[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:10_________________________________________________ Kolego krótkie pytanie jechałeś Swoja eSą czy zabrałeś sie ze Szwagrem :gwizdanie: ??? A co to ma do tematu?? ani to ani to To co szkoda Ci było gnoju na podróż do Krk czy esa nie jest w kondycji :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 To co szkoda Ci było gnoju na podróż do Krk czy esa nie jest w kondycji :gwizdanie: Ja spałem tylko 2 h przez ostatni dzień i nie czułem się na siłach żeby jechać... a 2 malowałem stalówki na "pakiet black" i jeszcze się dobrze nie utwardziły, dopiero jutro zmienię opony
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 To co szkoda Ci było gnoju na podróż do Krk czy esa nie jest w kondycji :gwizdanie: Ja spałem tylko 2 h przez ostatni dzień i nie czułem się na siłach żeby jechać... a 2 malowałem stalówki na "pakiet black" i jeszcze się dobrze nie utwardziły, dopiero jutro zmienię opony No tak zima idzie Ja nie jechałem bo w koncu wypadało spędzić trochę czasu z żoną :> , która teraz grzecznie śpi :gwizdanie: A jak wyjazd udał sie , jak tam Krakusy , dobre mają miejsce spotowe ?
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 No tak zima idzie Ja nie jechałem bo w koncu wypadało spędzić trochę czasu z żoną :> , która teraz grzecznie śpi :gwizdanie: A jak wyjazd udał sie , jak tam Krakusy , dobre mają miejsce spotowe ? Wyjazd za***isty, ale miejscówka lipna :thumbdown: zimno strasznie
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jo już w doma :> wypad fajny. I mieli racje co do B5 , kurde Krakusy sie wożą
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dobry wieczór jestem i ja dzięki Panowie za spocik i kreski przy okazji wiem że powinno moje tornado iść szybciej
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 były kreski??? no to ładnie [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________no DOBREJ NOCY RENIA
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dobry wieczór jestem i ja dzięki Panowie za spocik i kreski przy okazji wiem że powinno moje tornado iść szybciej Co to za krechy tam były :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:31_________________________________________________ były kreski??? no to ładnie [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________no DOBREJ NOCY RENIA No Pucek jednak potrafisz ładnie sie zachować Bry Rudi M.
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 a jak wracaliśmy to nas trochę poniosło i jechaliśmy i ze świateł i z rolki :gwizdanie: przy okazji zauważyłem że mam mały problem... jak by ktoś wiedział to będę wdzięczny: http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_diesla/all_b5_chwilowy_spadek_mocy_dziura_w_dolocie-t107272.0.html;new#new
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dobry wieczór jestem i ja dzięki Panowie za spocik i kreski przy okazji wiem że powinno moje tornado iść szybciej Co to za krechy tam były :gwizdanie: oni vs my i my vs oni oraz ci 3 vs oni i ci 3 vs my
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 też już w domciu nadrobiłeś??? Patrikos, nawet nie wiesz jaki ja mogę być dobry
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 oni vs my i my vs oni oraz ci 3 vs oni i ci 3 vs my
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 no DOBREJ NOCY RENIA ZA KOOooo CHA NAaaaa PAaaaa RAaaaa
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 a jak wracaliśmy to nas trochę poniosło i jechaliśmy i ze świateł i z rolki :gwizdanie: przy okazji zauważyłem że mam mały problem... jak by ktoś wiedział to będę wdzięczny: http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_diesla/all_b5_chwilowy_spadek_mocy_dziura_w_dolocie-t107272.0.html;new#new ehh po co się chwaliłeś a co do fachowej odpowiedzi to już Ci odpowiedziałem i na razie nic więcej nikt Ci nie pomoże...
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 buehehe chwile nas nie ma a Pucek już romans nakręcił :polew: :polew: Krolu nie spamuj mi w wątku
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 buehehe chwile nas nie ma a Pucek już romans nakręcił :polew: :polew: Krolu nie spamuj mi w wątku Zrób logi to ci powiem co może być... na razie to mam co najmniej 10 pomysłów I z szacunkiem do przyszłego klubowicza... Miron rozdałeś moje ulotki wyborcze?
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 SoMeS, jak byś przeczytał te 8 stron to byś wiedział dlaczego tak się żegnaliśmy.... Królu, ale Ty się obcykany zrobiłeś, zachwilę będziesz fachowiec lepszy od Mistrzunia [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:42_________________________________________________tylko szkoda że w gnojowozach
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 nie Pucek wolę tego nie czytać Krolu podaj mi swoje pomysły a ja Ci wykluczę co na pewno odpada
Rekomendowane odpowiedzi