Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 pokażcie jak to wygląda Małe, w kształcie prostokąta, płaskie i lepi się do powierzchni równych [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 18:47_________________________________________________ Guruguru jeszcze pare powitań nowych i bedziesz miał 1000 postów Dasz rade w tym roku Ha bez najmniejszego problemu
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 no a ja biedny się musiałem w technicznym męczyć żeby kółko przekroczyć
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 takie to dla Was ważne - ilość postów
Skydiver Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 no a ja biedny się musiałem w technicznym męczyć żeby kółko przekroczyć Trzeba było podpatrzec guruguru ......... od nabijania ilości postów jest NEWBIE :polew: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 18:54_________________________________________________ takie to dla Was ważne - ilość postów Odezwał się numer jeden w ilości :decayed:
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 takie to dla Was ważne - ilość postów Szczerze to jak by Sky nie wspomniał że zbliżam się do tyś to nawet bym nie zauważył Dla mnie to nieważne ile mam postów bo ja i tak już nic z nich nie będę miał
boniu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 panowie mam takie lopatki w mojej turbinie http://img138.imageshack.us/i/27112009033.jpg/ kto wie czemu ??
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mimo że mam ich nie mało ( choć jak na ilość lat na forum to bardzo mało ) to potrafię powiedzieć że ilość ni jak ma sie do tego kto jaką jest osobą ale jak najbardziej pokazuje aktywność każdego z nas ( jeżeli pominiemy wartość pisanych postów )
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 mi to też wisi ile mam postów a co ciekawe mówi to spamer numero uno
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 takie to dla Was ważne - ilość postów Szczerze to jak by Sky nie wspomniał że zbliżam się do tyś to nawet bym nie zauważył Dla mnie to nieważne ile mam postów bo ja i tak już nic z nich nie będę miał to fakt
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mimo że mam ich nie mało ( choć jak na ilość lat na forum to bardzo mało ) to potrafię powiedzieć że ilość ni jak ma sie do tego kto jaką jest osobą ale jak najbardziej pokazuje aktywność każdego z nas ( jeżeli pominiemy wartość pisanych postów ) :good: Somes czasem tez jest nie ważne ile piszesz a ważne jak piszesz :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 mi to też wisi ile mam postów a co ciekawe mówi to spamer numero uno spamer w działach gdzie posty się nie naliczają zapomniałeś dodać
keżor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mimo że mam ich nie mało ( choć jak na ilość lat na forum to bardzo mało ) to potrafię powiedzieć że ilość ni jak ma sie do tego kto jaką jest osobą ale jak najbardziej pokazuje aktywność każdego z nas ( jeżeli pominiemy wartość pisanych postów ) :good: Somes czasem tez jest nie ważne ile piszesz a ważne jak piszesz :gwizdanie: i w tym momencie sie powinien Guru pod ziemie ze wstydu zapaść
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu zgadzam się w pełni a Guru i tak już jest różowy
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mimo że mam ich nie mało ( choć jak na ilość lat na forum to bardzo mało ) to potrafię powiedzieć że ilość ni jak ma sie do tego kto jaką jest osobą ale jak najbardziej pokazuje aktywność każdego z nas ( jeżeli pominiemy wartość pisanych postów ) :good: Somes czasem tez jest nie ważne ile piszesz a ważne jak piszesz :gwizdanie: i w tym momencie sie powinien Guru pod ziemie ze wstydu zapaść Odezwał się [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:03_________________________________________________ Krolu zgadzam się w pełni a Guru i tak już jest różowy Także bardziej się już nie zaróżowię
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu zgadzam się w pełni a Guru i tak już jest różowy :>
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 No Ty nie... ale Miron to już wiecznie fioletowy jest
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu zgadzam się w pełni a Guru i tak już jest różowy :> to mnie demotywuje, żeby zostać różowym :thumbdown:
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 No Ty nie... ale Miron to już wiecznie fioletowy jest żaden kolor nie jest wieczny
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Guru podeślij mi na priva jeszcze raz warunki zostania różowym :gwizdanie:
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t28150.0.html;highlight=klubowicz
Rekomendowane odpowiedzi