krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 proszę Somes, tyko nie mów, ze startujesz bo się totalnie załamię
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 oo dzięki Krolu bo nie wiedziałem gdzie tego szukać
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 a ja mam nalepkę i nikt takiej nie ma hahahaha :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu ciekawe że cię to demotywuje jak od razu wiesz gdzie są warunki zostania klubowiczem
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 bo na razie jest tylko jedna sztuka
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu ciekawe że cię to demotywuje jak od razu wiesz gdzie są warunki zostania klubowiczem Wiem jaki reprezentujesz poziom wiedzy i obycia i nie chce mieć tego samego statusu co ty :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Guru podeślij mi na priva jeszcze raz warunki zostania różowym :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:09_________________________________________________JESTEM NA NIE
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu ciekawe że cię to demotywuje jak od razu wiesz gdzie są warunki zostania klubowiczem Wiem jaki reprezentujesz poziom wiedzy i obycia i nie chce mieć tego samego statusu co ty :gwizdanie: Oj Krolu ale ty pier**lisz jak dziecko
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 bo na razie jest tylko jedna sztuka Przywitałbyś się i fajnie, że w sobotę zostawiłeś klucze do Keżora :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu ciekawe że cię to demotywuje jak od razu wiesz gdzie są warunki zostania klubowiczem Wiem jaki reprezentujesz poziom wiedzy i obycia i nie chce mieć tego samego statusu co ty :gwizdanie: jaki on jest Twoim zdaniem? Miron nie wesprzesz mnie?
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 w piątek będę to Keżorowi ustawimy ten kąt zapomniałem bo się spieszyłeś i uciekłeś
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mirek przelew poszedł już piszę do Prezesa... [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:13_________________________________________________Piotruś a kąt u mnie przy okazji też może? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 jaki on jest Twoim zdaniem? Miron nie wesprzesz mnie? Kiedyś był u nas Sysiek Cz-wy i guru mu coś tam mówił ws. technicznym oczywiście bo przywitanie mu poszło dobrze... to taka porażka, że strach - z Piterra miałem mega ubaw - a i raz dałem mu coś zrobić to odpadło po miesiącu - przykręcić ramki klubowe
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 :polew: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:14_________________________________________________ nie musizsz - już załatwione tzn?
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Guru WIEŚNIAKU w różowym kubraczku zachowuj się byle jak ale się zachowuj
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Kiedyś był u nas Sysiek Cz-wy i guru mu coś tam mówił ws. technicznym oczywiście bo przywitanie mu poszło dobrze... to taka porażka, że strach - z Piterra miałem mega ubaw - a i raz dałem mu coś zrobić to odpadło po miesiącu - przykręcić ramki klubowe To coś jak dokręcanie zakrętu przy wpadnięciu w poślizg :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi