krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 w piątek będę to Keżorowi ustawimy ten kąt zapomniałem bo się spieszyłeś i uciekłeś Jutro na garażu to zrobimy Miron ile wysłał Somes... ja poślę więcej jego powiesz NIE :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Somes - jest taki punkt - że jak ktoś miał jako niebieski kropka to o klubowicza może się ubiegać najszybciej po 2 latach od momentu zdjęcia kropka powodzenia w grudniu 2011
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Kiedyś był u nas Sysiek Cz-wy i guru mu coś tam mówił ws. technicznym oczywiście bo przywitanie mu poszło dobrze... to taka porażka, że strach - z Piterra miałem mega ubaw - a i raz dałem mu coś zrobić to odpadło po miesiącu - przykręcić ramki klubowe To coś jak dokręcanie zakrętu przy wpadnięciu w poślizg :polew: :polew: nie wiesz, nie było Cie, nie widziałeś, nie znasz się a gadasz- jak zwykle głupoty
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu musiałbyś silnik sprzedać żeby mniie przebić [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:17_________________________________________________nie widziałem takiego punktu?
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Somes - jest taki punkt - że jak ktoś miał jako niebieski kropka to o klubowicza może się ubiegać najszybciej po 2 latach od momentu zdjęcia kropka powodzenia w grudniu 2011 :polew: :polew: :polew:
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dobra to umawiamy się tak ci co kąt chcą ustawiać to na 17 niech się przykulają jeszcze dam znać w czwartek czy na pewno o 17
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Kiedyś był u nas Sysiek Cz-wy i guru mu coś tam mówił ws. technicznym oczywiście bo przywitanie mu poszło dobrze... to taka porażka, że strach - z Piterra miałem mega ubaw - a i raz dałem mu coś zrobić to odpadło po miesiącu - przykręcić ramki klubowe To coś jak dokręcanie zakrętu przy wpadnięciu w poślizg :polew: :polew: nie wiesz, nie było Cie, nie widziałeś, nie znasz się a gadasz- jak zwykle głupoty Nie wiem, nie było mnie, nie wiedziałem, ale znam się i wszyscy z tego jebali to chyba jednak coś w tym jest :polew:
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Amatorzy Mocnych Wrażeń wam to status Wieśnika trzeba dać :polew: :polew:
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dobra to umawiamy się tak ci co kąt chcą ustawiać to na 17 niech się przykulają jeszcze dam znać w czwartek czy na pewno o 17 Zapomniałeś dodać punkt o opłatach
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu musiałbyś silnik sprzedać żeby mniie przebić [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:17_________________________________________________nie widziałem takiego punktu? nic się nie martw - 2 lata przeleci nawet nie będziesz wiedział kiedy
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie wiem, nie było mnie, nie wiedziałem, ale znam się i wszyscy z tego jebali to chyba jednak coś w tym jest :polew: dlaczego tu nie ma takiej emotki jak na gadu gadu: JESTEM Z GŁUPIKEM :wallbash: :wallbash:
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Amatorzy Mocnych Wrażeń wam to status Wieśnika trzeba dać :polew: :polew:
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zapytaj świadków jak to było a potem gadaj...
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dobra to umawiamy się tak ci co kąt chcą ustawiać to na 17 niech się przykulają jeszcze dam znać w czwartek czy na pewno o 17 Zapomniałeś dodać punkt o opłatach właśnie cennik jest na etapie ustalania cen jeszcze kilka telefonów do serwisu oooo i będzie gotowe
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 No ktoś opowiadał jak to było tzn za szybko wpadłeś w łuk, rzuciło ci d*pą a ty zamiast zrobić kontrę to jeszcze dokręciłeś :polew:
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dobra to umawiamy się tak ci co kąt chcą ustawiać to na 17 niech się przykulają jeszcze dam znać w czwartek czy na pewno o 17 Zapomniałeś dodać punkt o opłatach właśnie cennik jest na etapie ustalania cen jeszcze kilka telefonów do serwisu oooo i będzie gotowe pamiętaj samo podpięcie VAG-a 50 zł a co dopiero sprawdzenie kąta no i robocizna :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:22_________________________________________________ No ktoś opowiadał jak to było tzn za szybko wpadłeś w łuk, rzuciło ci d*pą a ty zamiast zrobić kontrę to jeszcze dokręciłeś :polew: No to zapytaj Miszki bo ja wiem, że było inaczej,,,
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 uwaga uwaga szykuje się Walka MMA dwóch zawodników wagi koguciej :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ok ja jednak poczekam z tym kątem do wizyty w Dyno - tam mam za darmo
Rekomendowane odpowiedzi