keżor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 No ktoś opowiadał jak to było tzn za szybko wpadłeś w łuk, rzuciło ci d*pą a ty zamiast zrobić kontrę to jeszcze dokręciłeś :polew: oj Guru , Krolu wszystko zrobił, była kontra, ale mocy ciut brakło i nie wyciągnął auta z poślizgu teraz już sie to nie powtórzy , bo z dnia na dzień auto jest coraz mocniejsze
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 No ktoś opowiadał jak to było tzn za szybko wpadłeś w łuk, rzuciło ci d*pą a ty zamiast zrobić kontrę to jeszcze dokręciłeś :polew: oj guru , Krolu wszystko zrobił, była kontra, ale mocy ciut brakło i nie wyciągnął auta z poślizgu teraz już sie to nie powtórzy , bo z dnia na dzień auto jest coraz mocniejsze krótko i na temat...
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 No ja słyszałem to tak jak opisałem i to od kogoś z Katowic kto tam był :gwizdanie:
keżor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ok ja jednak poczekam z tym kątem do wizyty w Dyno - tam mam za darmo z wtroku na środe ma być minus wch.j stopni , także powodzenia przy odpalaniu auta z dupniętym kątem :gwizdanie: ja przy -2 ostatnio kręciłem dobre 40sekund
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 No ja słyszałem to tak jak opisałem i to od kogoś z Katowic kto tam był :gwizdanie: Taki właśnie z Ciebie klubowicz, a Ci co na serio zasługują to go nie maja i nie mówię tutaj o sobie ...
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ej synki idźcie se samogwałt zrobić bo widać że macie zbyt duży ucisk spermy na kręgosłup w okolicy lędźwi [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:26_________________________________________________ No ja słyszałem to tak jak opisałem i to od kogoś z Katowic kto tam był :gwizdanie: bo ty stara plotkara jesteś tu coś słyszysz tam coś i leci
A-rek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 pokażcie jak to wygląda tak :> bo na razie jest tylko jedna sztuka wsumie 2 szt bo ja mam tez jedna tylko nie na samochodzie, ale moze kiedys.... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 No ja słyszałem to tak jak opisałem i to od kogoś z Katowic kto tam był :gwizdanie: Taki właśnie z Ciebie klubowicz, a Ci co na serio zasługują to go nie maja i nie mówię tutaj o sobie ... Krolu zachowujesz się jak byś był zazdrosny
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ok ja jednak poczekam z tym kątem do wizyty w Dyno - tam mam za darmo z wtroku na środe ma być minus wch.j stopni , także powodzenia przy odpalaniu auta z dupniętym kątem :gwizdanie: ja przy -2 ostatnio kręciłem dobre 40sekund Twój jutro wyrezamy a mam już pakiet black założony -> zimówki mają taki tłusty bieżnik wygląda jak terenówka - za***iście mi się podoba :kox: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:28_________________________________________________ Krolu zachowujesz się jak byś był zazdrosny Bo tak jest... :wallbash:
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Bo tak jest... :wallbash: :polew: Krolu spokojnie pożyjemy -> zobaczymy
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Bo tak jest... :wallbash: :polew: Krolu spokojnie pożyjemy -> zobaczymy Mówię Ci, że ja nie chcę póki ty jesteś... mnie się aż o to proszą ale ja twardo NIE... ostatnio coś pisali, że albo klubowicz albo kasacja konta... :kwasny:
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Bo tak jest... :wallbash: :polew: Krolu spokojnie pożyjemy -> zobaczymy Mówię Ci, że ja nie chcę póki ty jesteś... mnie się aż o to proszą ale ja twardo NIE... ostatnio coś pisali, że albo klubowicz albo kasacja konta... :kwasny: :polew: Ty to masz ułańską fantazję :polew:
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 przypomina wam to kogoś? :polew: W podstawówce byłeś przystojniakiem:gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 przypomina wam to kogoś? :polew:
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 przypomina wam to kogoś? :polew: tylko nie mów że o tego z sutami ci chodzi :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 przypomina wam to kogoś? :polew: W podstawówce byłeś przystojniakiem :gwizdanie: Tylko teraz trochę fryz zmienił
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 nie wiem czemu ale jak dla mnie to Krolu wypisz wymaluj
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 to jest albo Somes albo Krolu no nie chce być inaczej[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:34_________________________________________________Mirek zrób ankietę
Rekomendowane odpowiedzi