Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 pewnie długo, bo niż go naciągnie żeby zmieścić 2 palce to będzie długo a długo :polew: :polew: :polew: na dwa palce tak :polew: :polew: kurna, ale szydera, na technicznym miał bym bana na rok Jak by to było na technicznym to mogli byśmy się na ełu przenosić od razu
Pucek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 nie no dobra, to co kasyjemy posty??? bo niektórzy będą pewnie z rana do mnie bić pianę
Pucek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Rudi, a ten kolega który nie potrafi wrzucać biegów, chyba wiesz kto nie no dobra, spokój, no i żeby nie było, TO WSZYSTKO BYŁO DLA JAJ, jak to już dzisiaj tu ktoś stwierdził
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dobra ludziska ja idę spać Do jutra
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dobra ludziska ja idę spać Do jutra :hi:
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dobra ludziska ja idę spać Do jutra :hi: No to też witam i żegnam
SoMeS Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 popłakałem się przed snem czytając te pierdoły :polew:
A-rek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 z rana Na mokrym mi szkoda sprzęgła ale na śniegu na takich łysolcach będzie zabawa przednia na takich lyskach to nie bedzie zadna zabawa, pierwszy zakret i wylatujesz bokiem i nwet Q ci nie pomoze co do "slodzenia" sobie, zostawie to bez komentarza :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 jak myślicie że na zimowym będziemy w jednym budynku to sie mylicie. Nie mam zamiaru pół nocy imprezować a idąc spać się martwić czy mi któryś do wyra nie wskoczy.
Skydiver Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Q....... Guruguru gdzie ten obiecany śnieg
Guregoru Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 na takich lyskach to nie bedzie zadna zabawa, pierwszy zakret i wylatujesz bokiem i nwet Q ci nie pomoze Da się da się przetestowane w zeszłym roku a teraz są jeszcze bardziej łyse jak myślicie że na zimowym będziemy w jednym budynku to sie mylicie. Nie mam zamiaru pół nocy imprezować a idąc spać się martwić czy mi któryś do wyra nie wskoczy. To szkoda że będziesz w tym budynku obok ale cóż twój wybór :gwizdanie: Q....... Guruguru gdzie ten obiecany śnieg No właśnie kurde nie wiem [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 08:51_________________________________________________I w ogóle to
A-rek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Da się da się przetestowane w zeszłym roku a teraz są jeszcze bardziej łyse w zeszlym roku bylo wiecej miesa na nich, a teraz sie nie da bo sa lyse jak sam to stwierdziles ale ja sie nie znam....
Guregoru Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Da się da się przetestowane w zeszłym roku a teraz są jeszcze bardziej łyse w zeszlym roku bylo wiecej miesa na nich, a teraz sie nie da bo sa lyse jak sam to stwierdziles ale ja sie nie znam.... A więc musisz mi zaufać
Skydiver Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 A więc musisz mi zaufać I tu bym się zaczął obawiać Nie wspomne już o zazdrosnym Pucku
Patrikos28 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 jak myślicie że na zimowym będziemy w jednym budynku to sie mylicie. Nie mam zamiaru pół nocy imprezować a idąc spać się martwić czy mi któryś do wyra nie wskoczy. Racja okazało się że co niektorzy to ciepłe tatuśki :polew: Jak to dziś przeczytałem sam zastanawiam sie czy jechać na zimowy , no chyba że Miron załatwisz jakiś Apartament :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 W związku z tak ciepłą sytuacją ja sobie idę .......
Patrikos28 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 W związku z tak ciepłą sytuacją ja sobie idę ....... Sam różowy jest niegrozny bo jest trochę nieśmiały :gwizdanie: Najgorzej w trójkącie z Puckiem i Rudi
Guregoru Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 A więc musisz mi zaufać I tu bym się zaczął obawiać Nie wspomne już o zazdrosnym Pucku :naughty: jak myślicie że na zimowym będziemy w jednym budynku to sie mylicie. Nie mam zamiaru pół nocy imprezować a idąc spać się martwić czy mi któryś do wyra nie wskoczy. Racja okazało się że co niektorzy to ciepłe tatuśki :polew: Jak to dziś przeczytałem sam zastanawiam sie czy jechać na zimowy , no chyba że Miron załatwisz jakiś Apartament :gwizdanie: Tzn że ty i Miron ........
Rekomendowane odpowiedzi