Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak wszyscy poszli to ja też uciekam

Do jutra :hi:

Opublikowano

no nie ma co tu siedzieć też spadam... :hi:

Opublikowano

:hi: z rana

Guruguru zapewne spala kolejne pół baku chodząc bokami :decayed:

Nie no muszę się trochę po ograniczać przecież muszę trochę paliwa zostawić na piątek :naughty: a nie mam ochoty tankować 2 baków w ciągu 3 dni :kox:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 09:02_________________________________________________Ps. Panowie tłumaczyć mi się ale już :kox:

http://www.a4-klub.pl/smf/historia_naszych_nickow-t4770.0.html

:decayed:

Opublikowano

:hi: z rana

Guruguru zapewne spala kolejne pół baku chodząc bokami :decayed:

Nie no muszę się trochę po ograniczać przecież muszę trochę paliwa zostawić na piątek :naughty: a nie mam ochoty tankować 2 baków w ciągu 3 dni :kox:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 09:02_________________________________________________Ps. Panowie tłumaczyć mi się ale już :kox:

http://www.a4-klub.pl/smf/historia_naszych_nickow-t4770.0.html

:decayed:

Guru korzystaj z aury i wyrywaj na przejazdzki Q dupeczki - ładujesz ją do auta latasz z nią bokami , a ona już mokra jest :naughty:

Wiec masz mniej roboty :polew:

Opublikowano

Guru korzystaj z aury i wyrywaj na przejazdzki Q dupeczki - ładujesz ją do auta latasz z nią bokami , a ona już mokra jest :naughty:

W tym przypadku mokra bo śnieg się rozpuścił ..... :polew: :polew: :polew: bo ogrzewanie na full :decayed:

Opublikowano

Pucek pewnie już tak robi :polew::decayed:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 09:45_________________________________________________pięknie dowaliło tym białym kur....stwem :decayed:
Opublikowano

bo to jest niewytłumaczalne :gwizdanie:

mi się wydaje że On kiedyś po pijaku coś takiego wymamrotał i już tak zostało :decayed:

Opublikowano

bo to jest niewytłumaczalne :gwizdanie:

mi się wydaje że On kiedyś po pijaku coś takiego wymamrotał i już tak zostało :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 11:10_________________________________________________Katowice wczoraj organizowały wspólne ślizganko a tu nic :shocked::mysli:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 11:10_________________________________________________Katowice wczoraj organizowały wspólne ślizganko a tu nic :shocked::mysli:

A tu jak wczoraj zorganizowali to do dzisiaj się ślizgaja :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Patrikos, nie chce Cię straszyć ale mi po wymianie oleju zgubiło się ciśnienie oleju :polew:

PIPE też zakładasz??? :naughty:

Opublikowano

:hi: ...bry

panowie nie wiecie kto tu robi polerke alu w okolicy?

...a tak przy okazji, ślizga sie ktoś w tym towarzystwie na nartach? moze by coś zorganizować?

Opublikowano

Mirek :hi:

Patrikos - tak stalowe 15to calowe koxy :kox: może do tego podniosę gwint ale najpierw muszę zobaczyć jak siądzie... poza tym takie pierdoły jak zmiana wycieraczek czy płynów :wink4:

stalowe 15 :shocked:

a ktoś tu się śmiał ze mnie że alu 16 :gwizdanie:

:hi: wszystkim[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 14:05_________________________________________________

:hi: ...bry

panowie nie wiecie kto tu robi polerke alu w okolicy?

...a tak przy okazji, ślizga sie ktoś w tym towarzystwie na nartach? moze by coś zorganizować?

większość kolego większość :naughty:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 14:12_________________________________________________Ci biedniejsi na jednej desce, ci bardziej kasowni na dwóch :decayed:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 14:13_________________________________________________Ja będę organizował jakiś wypad z "Gliwickich" w góry od piątku ( po pracy ) do niedzieli ale jeszcze nie wiem kiedy :wink4:

A jednodniowe wypady też jak najbardziej :good:

pakujemy się z samego rana w 2 lub 3 Quattroki i jedziemy :)

Opublikowano

to jo jest ten biedniejszy :decayed: i pisza sie na wypadzik :good: