Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 dzisiaj mierzyłem moje buty narciarskie...ehhh za małe, rozmiar 28.5 więc albo kupuje, albo Q nie pojedzie w góry Keżor, a na czym jeździsz?[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 14:25_________________________________________________może niech każdy chętny na wypad napisze kto na czym jeździ i w jakim stopniu zaawansowania
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ci biedniejsi na jednej desce, ci bardziej kasowni na dwóch to jo jest ten biedniejszy a co do stopnia zaawansowania to daje rade 5 sezonów na deku za mną
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ci biedniejsi na jednej desce, ci bardziej kasowni na dwóch to jo jest ten biedniejszy a co do stopnia zaawansowania to daje rade 5 sezonów na deku za mną jak przyjdzie czas to będą zapisy ( narazie ten wypad to tylko mój plan ) Ja śmigałem kiedyś na nartach ( z dwa razy byłem ) obecnie na desce ( też 2 razy byłem ) i surfing ( też 2 razy byłem ) i wogóle nie lubię sportu:polew:
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ci biedniejsi na jednej desce, ci bardziej kasowni na dwóch to jo jest ten biedniejszy a co do stopnia zaawansowania to daje rade 5 sezonów na deku za mną jak przyjdzie czas to będą zapisy ( narazie ten wypad to tylko mój plan ) Ja śmigałem kiedyś na nartach ( z dwa razy byłem ) obecnie na desce ( też 2 razy byłem ) i surfing ( też 2 razy byłem ) i wogóle nie lubię sportu tak, Ty zawsze na wszystkim jeździłeś tylko 2 razy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ci biedniejsi na jednej desce, ci bardziej kasowni na dwóch to jo jest ten biedniejszy a co do stopnia zaawansowania to daje rade 5 sezonów na deku za mną jak przyjdzie czas to będą zapisy ( narazie ten wypad to tylko mój plan ) Ja śmigałem kiedyś na nartach ( z dwa razy byłem ) obecnie na desce ( też 2 razy byłem ) i surfing ( też 2 razy byłem ) i wogóle nie lubię sportu tak, Ty zawsze na wszystkim jeździłeś tylko 2 razy :gwizdanie: na siłowni byłem 2 razy ( po 2 godziny ) A w góry chętnie się z Wami wybiorę - zawsze to czegoś się człowiek nauczy ( i obecnie jestem w tej grupie "biedniejszych" czyli jedna deska )
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 czyżby ten czarny paść miał wymieniane wtryski?
Patrikos28 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Patrikos, nie chce Cię straszyć ale mi po wymianie oleju zgubiło się ciśnienie oleju PIPE też zakładasz??? Termostat wymieniony teraz kolej na pipe A z Tym olejem to może jakiś lewy miałeś :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 czyżby ten czarny paść miał wymieniane wtryski? czemu
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 czyżby ten czarny paść miał wymieniane wtryski? czemu bo napisałeś że teraz należysz do tych biedniejszych czyli do osiek :gwizdanie: Patrikos, ja miałem Valvoline VR1 10w60, a jakiego Ty nalałeś?
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 czyżby ten czarny paść miał wymieniane wtryski? czemu bo napisałeś że teraz należysz do tych biedniejszych czyli do osiek :gwizdanie: biedniejsi jedna deska = snowboardbogatsi dwie deski = narty :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 aha no to ja jestem żebrakiem, nie mam nic :polew:
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 aha no to ja jestem żebrakiem, nie mam nic :polew: widzę że Ci Keżor musiał wytłumaczyć - nie czytasz uważnie
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 jestem podniecony i to dlatego, właśnie się ubieram i idę jeździć :naughty: pierwszy raz na takim śniegu więc jak tutaj wpadnę, a będę zły, to znaczy że APU skasowane
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 KEŻOR - Ty na silnik zbieraj a nie jakieś wypady... :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ci biedniejsi na jednej desce, ci bardziej kasowni na dwóch to jo jest ten biedniejszy a co do stopnia zaawansowania to daje rade 5 sezonów na deku za mną jak przyjdzie czas to będą zapisy ( narazie ten wypad to tylko mój plan ) Ja śmigałem kiedyś na nartach ( z dwa razy byłem ) obecnie na desce ( też 2 razy byłem ) i surfing ( też 2 razy byłem ) i wogóle nie lubię sportu tak, Ty zawsze na wszystkim jeździłeś tylko 2 razy :gwizdanie: na siłowni byłem 2 razy ( po 2 godziny ) A w góry chętnie się z Wami wybiorę - zawsze to czegoś się człowiek nauczy ( i obecnie jestem w tej grupie "biedniejszych" czyli jedna deska ) siema mnie tez mozesz brac pod uwage :D: ja bylem raz na nartach heheh [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 15:33_________________________________________________a tak pozatym wczoraj bylem sie poslizgac z Dogim na parkingu i Dogi tylny zderzak uszkodzil
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 jestem, no i trochę jestem zdołowany, bo te auto nie chce się ślizgać, trzyma drogi jak głupie, no i te wleczące się ośki na drodze ale dla osłody, wklejam foto
piterra Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Somes niestety jutro będę po 18 ale to nic straconego
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Dobry Miron mówiłem Ci że wolę stalówki niż takie fele Ja zaliczam się i do tych i do tych choć ostatnio większą chęć mam jazdy na nartach Piterra nie rozumiem?
piterra Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 no chciałeś kąt ustawiać ty nie chlej tyle bo pamięć tracisz
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 no chciałeś kąt ustawiać ty nie chlej tyle bo pamięć tracisz hehe to już nie aktualne mam masę roboty jeszcze i nie dam rady chyba jutro na spota dojechać
Rekomendowane odpowiedzi