SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 żartuje przeca Pucek no coś niedobrego się dzieje [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 21:23_________________________________________________hehe Miron to co My będziemy robić? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 widzę że się napaliliście na jutrzejszy zlocik a ja mam wielkie szanse nie dojechać
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 to nawet Mirona seria (cześć Mirek ) ma [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 21:14_________________________________________________też wam forum co chwila pada? jak tak dalej będzie na mnie pisał to znowu forum wyłącze Wejście smoka :polew:
Skydiver Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 też wam forum co chwila pada? Guruguru na Newbiu za dużo nowych wita i serwery siadają
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 widzę że się napaliliście na jutrzejszy zlocik a ja mam wielkie szanse nie dojechać Boisz się że nie dasz nam rady
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Pucek podeślij mi na priv ile płaciłeś za poszczególną złączkę itd... ZALEŻY MI NA TYM [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 21:26_________________________________________________Mirek czemu?
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 widzę że się napaliliście na jutrzejszy zlocik a ja mam wielkie szanse nie dojechać Boisz się że nie dasz nam rady dostawe mam - wszysto zależy od kierowcy ( o któej dojedzie )
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Pucek co do parkingu to taki by się przydał tylko k**wa nigdzie w okolicy jeszcze takiego nie namierzyłem (a ty patrz i ucz się od razu )
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Pucek oglądaj uważnie Ta scena z dwoma d*pami w aucie i numerem fona , jak tak będziesz umiał zrobić to będę ci się kłaniał
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 widzę że się napaliliście na jutrzejszy zlocik a ja mam wielkie szanse nie dojechać Boisz się że nie dasz nam rady dostawe mam - wszysto zależy od kierowcy ( o któej dojedzie ) czego?
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 widzę że się napaliliście na jutrzejszy zlocik a ja mam wielkie szanse nie dojechać Boisz się że nie dasz nam rady dostawe mam - wszysto zależy od kierowcy ( o któej dojedzie ) czego? białego proszku :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mironiasty przyszedł i forum kaput... SoMeS, ale za jakie złączki? gumowe Samco? dobra jazda Guru + dobra nuta i to jest to
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 widzę że się napaliliście na jutrzejszy zlocik a ja mam wielkie szanse nie dojechać Boisz się że nie dasz nam rady dostawe mam - wszysto zależy od kierowcy ( o któej dojedzie ) czego? białego proszku :gwizdanie: O już moja dostawa jest [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 21:32_________________________________________________ dobra jazda Guru + dobra nuta i to jest to Pucek to my jutro zrobimy dobrą jazdę a nutę sobie będziesz mógł puścić w aucie
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 k**wa 4 strony .... :wallbash: zanim przeczytam: Gregor, bo ty jak coś mówisz, to to odpowiednio argumentujesz poza tym nie mówisz Guremu, że ma białe padlo tylko piszesz co trzeba naprawić a każdy wie, że masz wiedzę :good: A żart z drzwiami chyba każdy zrozumiał :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 białego proszku :gwizdanie: napisz na priv ile w hurcie płacisz Mironiasty przyszedł i forum kaput... SoMeS, ale za jakie złączki? gumowe Samco? dobra jazda Guru + dobra nuta i to jest to bo On neta z telegazety ściąga i przez to mamy lagi Tak za gumowe złączki i rurki... bo potrzebuję kupić a nie mam rozeznania jak to w PL kosztuje
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Gregor, tylnio napędowiec + duuuużo paliwa i takie coś wyćwiczysz nie będę się zakładał, bo najpierw muszę Cię objechać SoMeS, wejdz poprostu na : http://www.re5pect.pl/index.php?cat_id=123
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ok Pucek stamtąd sobie pobiorę ceny... a Ty poślij mi na priva ile dałeś za komplet
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 tego Ci nie powiem bo ja to kupowałem na "Raty" a rachunków nie chce mi się teraz szukać, to zależy co chcesz tymi gumkami połączyć, przecież IC masz...więc co tam kombinujesz to ja nie wiem
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie będę się zakładał, bo najpierw muszę Cię objechać Kiedy po zimie 2010 roku :> Nie wiem czy jeszcze będę miał wogóle tą oskę
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 tego Ci nie powiem bo ja to kupowałem na "Raty" a rachunków nie chce mi się teraz szukać, to zależy co chcesz tymi gumkami połączyć, przecież IC masz...więc co tam kombinujesz to ja nie wiem no ok w porządku
Rekomendowane odpowiedzi