Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ...im więcej wiesz tym bardziej różowy jesteś Aż do fioletowości :polew:
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 a tu jeszcze fotka (specjalnie dla Ciebie Pucek ) tego miejsca gdzie skakałem m.i.n. w scheveningen na tej wieży był postawiony jeszcze sporej wysokości żuraw... ...aż mi się znów zachciało [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 21:51_________________________________________________ wszyscy rodzinnie spędzają ja po całym dniu z rodziną muszę odpocząć na forum Somes widzisz na tym foto ten żółty parasol ? ja conajwyżej mógłbym z niego na ziemie skoczyć
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ...im więcej wiesz tym bardziej różowy jesteś Ale za to pięęęękna róż majtkowa
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ...im więcej wiesz tym bardziej różowy jesteś Ale za to pięęęękna róż majtkowa A co wy na A6klub takich nie macie
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ...im więcej wiesz tym bardziej różowy jesteś Aż do fioletowości :polew: nie odwracaj kota ogonem Somes widzisz na tym foto ten żółty parasol ? ja conajwyżej mógłbym z niego na ziemie skoczyć tam na plaży? tak na poważnie to wydaje mi się że wszystko zależy potem od tego jak bardzo ludzie mają najebane w głowach :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ...im więcej wiesz tym bardziej różowy jesteś Ale za to pięęęękna róż majtkowa A co wy na A6klub takich nie macie Tam nie ma parcia na kolor różowy
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 od nas domyślam się nikt się nie wybiera? http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_i_love_new_year_hala_ludowa_wroclaw_kto_sie_wybiera-t108159.0.html
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 A różowy węszy po wszystkich wątkach
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 A różowy węszy po wszystkich wątkach on tak zawsze
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 A różowy węszy po wszystkich wątkach No w końcu po coś to forum jest nie co ty myślisz że ja siedzę tylko na Śląskich
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 ...im więcej wiesz tym bardziej różowy jesteś Aż do fioletowości :polew: nie odwracaj kota ogonem Somes widzisz na tym foto ten żółty parasol ? ja conajwyżej mógłbym z niego na ziemie skoczyć tam na plaży? tak na poważnie to wydaje mi się że wszystko zależy potem od tego jak bardzo ludzie mają najebane w głowach :gwizdanie: hmmmmmmmm.......to powinienem się nadawać
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 hmmmmmmmm.......to powinienem się nadawać czy ja wiem?
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 A różowy węszy po wszystkich wątkach No w końcu po coś to forum jest nie co ty myślisz że ja siedzę tylko na Śląskich Tak wiemy siedzisz przedewszestkim na Newbie :disgust:
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 A różowy węszy po wszystkich wątkach No w końcu po coś to forum jest nie co ty myślisz że ja siedzę tylko na Śląskich Tak wiemy siedzisz przedewszestkim na Newbie :disgust: No bo przynajmniej tam nie muszę czytać twoich postów bo nie możesz tam pisać
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 No bo przynajmniej tam nie muszę czytać twoich postów bo nie możesz tam pisać
krolu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 A różowy węszy po wszystkich wątkach No w końcu po coś to forum jest nie co ty myślisz że ja siedzę tylko na Śląskich Tak wiemy siedzisz przedewszestkim na Newbie :disgust: No bo przynajmniej tam nie muszę czytać twoich postów bo nie możesz tam pisać Pobawie się w Mirona: spokój mi tu :polew:
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 spokój mi tu :polew: Przepraszam już nie będę
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Krolu tak tylko co by Cię to klubowiczem nie kosztowało
krolu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Krolu tak tylko co by Cię to klubowiczem nie kosztowało nie boj się.. Miron wisi mi vipa ...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 nie boj się.. Miron wisi mi vipa ... po prostu nie pasujesz mi w różowym
Rekomendowane odpowiedzi