krolu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 nie boj się.. Miron wisi mi vipa ... po prostu nie pasujesz mi w różowym :good:
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Oki skoro tak to sobie idę foch? Guruguru zepsuł cały milusi niedzielny klimacik
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Oki skoro tak to sobie idę Pa :polew: Oki skoro tak to sobie idę foch? Guruguru zepsuł cały milusi niedzielny klimacik Oj Sky przecież wiesz że to wszystko z jajem to ty mi się tutaj nie rozczulaj
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jemu to akurat trzeba takie rzeczy wybaczać
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Oki skoro tak to sobie idę Pa :polew: Oki skoro tak to sobie idę foch? Guruguru zepsuł cały milusi niedzielny klimacik Oj Sky przecież wiesz że to wszystko z jajem to ty mi się tutaj nie rozczulaj :mysli: No dobra
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 No dobra Oj bo Pucek będzie zazdrosny [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:18_________________________________________________Ps. Somes to jak ty wyglądasz z piątkiem masz czas na spota
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 jestem, ale sobie pojeździłem, no i nie wyszło tak źle ze spalaniem... zrobiłem jakieś 380 kilometrów na 52 litrach, czyli podczas upalania nie wychodzi źle, no i też nie dawno wróciłem, pojeździłem po takich wioskach między Rybnik-Racibórz i powiem szczerze, że teraz doceniam Q całkiem inna jazda, boki już mi dość dobrze wychodzą, no tylko raz miałem podbramkową sytuacje ale całem rady, przejechałem jakoś 100 kilosów i nic tylko banan na pysku SoMeS, a co jedziesz na tego sylwestra? myślałem nad tym, ale to nie dla mnie...chociaż efekty pewnie zrobią swoje :gwizdanie: namierzyłem nowy parking w Rybniku, ale często tam psy wjeżdżają Guru, napiszę to poraz ostatni, SPADAJ GEJU wolę dziewczyny :>
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Guru, napiszę to poraz ostatni, SPADAJ GEJU wolę dziewczyny :> Dobrze tak żeby się nie kapnęli :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ja pierdziele chyba muszę forum zmienić albo chociaż spoty [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:24_________________________________________________ jestem, ale sobie pojeździłem, no i nie wyszło tak źle ze spalaniem... zrobiłem jakieś 380 kilometrów na 52 litrach, czyli podczas upalania nie wychodzi źle, no i też nie dawno wróciłem, pojeździłem po takich wioskach między Rybnik-Racibórz i powiem szczerze, że teraz doceniam Q całkiem inna jazda, boki już mi dość dobrze wychodzą, no tylko raz miałem podbramkową sytuacje ale całem rady, przejechałem jakoś 100 kilosów i nic tylko banan na pysku SoMeS, a co jedziesz na tego sylwestra? myślałem nad tym, ale to nie dla mnie...chociaż efekty pewnie zrobią swoje :gwizdanie: namierzyłem nowy parking w Rybniku, ale często tam psy wjeżdżają Guru, napiszę to poraz ostatni, SPADAJ GEJU wolę dziewczyny :> Prawdopodobnie pojadę i zbieram ludzi
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ja pierdziele chyba muszę forum zmienić albo chociaż spoty jest! jest! jeeeessttt! wkońcu się udało
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ja pierdziele chyba muszę forum zmienić albo chociaż spoty jest! jest! jeeeessttt! wkońcu się udało :polew:
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Somes ale przykrość - nawet na EU Cię tak nie potraktowali
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Fioletowy, a czy my zobaczymy jak niutony z czarnej B7 przenoszą się na pokrywę śnieżną? :>
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Somes ale przykrość - nawet na EU Cię tak nie potraktowali chyba na eu bardziiej mi się podobało
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 dopóki będę w PL dopóty będę was gnębił nie poddam się
Rekomendowane odpowiedzi