krolu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Pucek jak Forza...???? pochwal się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Panowie a nie lepsze jest PS3? bo się zastanawiałem czy którejś z konsol sobie nie zgwiazdkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 jeszcze jestem laski ja mam XBOX 360 ale przerobionego na pirata, bo miałem dobry dostęp do gier, ale teraz i tak kupuje ori gry więc jak kto woli ja narazie sobie gram w Forze 2, jest już trójka ale narazie chce skończyć dwójkę SoMeS, odnośnie tego co lepsze, to jak kto woli, ogólnie to zdania są podzielone, napewno w PS3 musisz mieć jedynie ori gierki, które nie są tanie do 360 ori gry są tańsze, no i to o znaczną sumkę, a tak to praktycznie to samo, jedziesz w hdmi, pady bez kabli, jedni mówią że w ps3 są gorsze w trzymaniu pady, ale nie miałem okazji grać na ps3 więc najlepiej byś miał pograć w coś na PS3 no i na X360, wtedy będziesz wiedział która konsola Cie bardziej wciągnie Królu, parę dni temu wkońcu udało mi się przejść GEARS OF WAR 2...fajna gierka, a jak krew sika a teraz spadam naprawde spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 jeszcze jestem laski ja mam XBOX 360 ale przerobionego na pirata, bo miałem dobry dostęp do gier, ale teraz i tak kupuje ori gry więc jak kto woli ja narazie sobie gram w Forze 2, jest już trójka ale narazie chce skończyć dwójkę SoMeS, odnośnie tego co lepsze, to jak kto woli, ogólnie to zdania są podzielone, napewno w PS3 musisz mieć jedynie ori gierki, które nie są tanie do 360 ori gry są tańsze, no i to o znaczną sumkę, a tak to praktycznie to samo, jedziesz w hdmi, pady bez kabli, jedni mówią że w ps3 są gorsze w trzymaniu pady, ale nie miałem okazji grać na ps3 więc najlepiej byś miał pograć w coś na PS3 no i na X360, wtedy będziesz wiedział która konsola Cie bardziej wciągnie Królu, parę dni temu wkońcu udało mi się przejść GEARS OF WAR 2...fajna gierka, a jak krew sika a teraz spadam naprawde spać, bo szukałem felg do apu Pucek miałem pierwszą generację X-boxa i drugą PS... teraz zastanawiałem się właśnie nad PS3 lub X360... lubię sobie czasem pograć z nudów a na kompie mi się nie chce... co do gierek to i tak będę kupował ori... aaa i GoW2 przeszedłem już dawno trzymaj się też spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 z rana wreszcie wyspany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja ci SoMeS polecam PS3. Zaraz jak wyszły kupiłem X360, niedługo potem sprzedałem i kupiłem z ciekawości PS3, i już przy nim zostałem. Więc tak: X360 ma wygodniejsze pady odrobinę i chyba tylko tyle plusów. PS3 przede wszystkim ma Blue Ray, na którego płyty nagrywane są filmy HD. Na HD DVD, z którego korzysta X-box nie dostaniesz filmu w wypożyczalni, no a poza tym musisz go sobie w ogóle dokupić do konsoli, bo jest zewnętrznym napędem. Druga sprawa to dostęp do internetu - PS3 daje możliwość, poza PlayStore, korzystania normalnie z internetu i przeglądania stron w przeglądarce. X360 ma tylko połączenie ze swoim sklepem i tyle. Takie jest moje zdanie pokrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 No witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak tam u Was chłopaki przed świętami, choinki już macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak tam u Was chłopaki przed świętami, choinki już macie ? Oczywiście pytanie dotyczy nowych choinek WUNDER BAUM w samochodach :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak tam u Was chłopaki przed świętami, choinki już macie ? No wczoraj byłem wyciąć z lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak tam u Was chłopaki przed świętami, choinki już macie ? Oczywiście pytanie dotyczy nowych choinek WUNDER BAUM w samochodach :decayed: dokładnie, no przecież nie myślałeś chyba, że chodzi o takie z lasu ja mam żółtą jak w taryfach w niemcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak tam u Was chłopaki przed świętami, choinki już macie ? Oczywiście pytanie dotyczy nowych choinek WUNDER BAUM w samochodach :decayed: dokładnie, no przecież nie myślałeś chyba, że chodzi o takie z lasu ja mam żółtą jak w taryfach w niemcach Guruguru jak zwykle myślał o takiej z lasu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 nooo on często jakos dziwnie myśli i nie rozumie pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 E tam Somes kupuj X-boxa ja tez kupie i będziemy się napierdzielac na siebie :kox: A ps3 ma mój znajomy i jakoś mnie nie kreci poza tym forza 3 chyba przegoni gt5... jets taki watek na forum x 360 vs ps3 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 E tam Somes kupuj X-boxa ja tez kupie i będziemy się napierdzielac na siebie :kox: A ps3 ma mój znajomy i jakoś mnie nie kreci poza tym forza 3 chyba przegoni gt5... jets taki watek na forum x 360 vs ps3 ... ja mam atari 800XL i jest mega tylko magnetofon niekiedy mi nie wgrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 E tam Somes kupuj X-boxa ja tez kupie i będziemy się napierdzielac na siebie :kox: A ps3 ma mój znajomy i jakoś mnie nie kreci poza tym forza 3 chyba przegoni gt5... jets taki watek na forum x 360 vs ps3 ... ja mam atari 800XL i jest mega tylko magnetofon niekiedy mi nie wgrywa mam ten sam model ale u mnie muszę często głowicę ustawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi