Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 buhehehhe no wiesz co to jedynie zostaje Wam decathlon... :> no dokładnie, będziesz wdupiał same johny bravo, a nie od mamy z krałzy
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zrobi zrobi i posprząta od czasu do czasu [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 20:10_________________________________________________Jest tak zadowolona że się wyniosłem z domu że wszystko mi wybaczy żebym tylko nie wrócił :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 czyli miała darmozjada, którego dalej musi obrabiać
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zrobi zrobi i posprząta od czasu do czasu [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 20:10_________________________________________________Jest tak zadowolona że się wyniosłem z domu że wszystko mi wybaczy żebym tylko nie wrócił :polew: :polew: no tu sie akurat nie dziwie
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Diman, a napisałeś list do mikołaja z prezentami??? pochwal się co tam napisałeś... bo Guru pewnie wagon fajek no i coś z jedzenia
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 no Siemka Królu...załatwiłeś te sanki?
krolu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 no Siemka Królu...załatwiłeś te sanki? tak ufff :gwizdanie: zaraz wychodzę
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 no wlasnie nie napisalem czekam az mikolaj sie sam domysli co chce dostac mysle ze trafi :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Widzę że liczycie że coś dostaniecie Nie łudźcie się
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam ludziska Slyszal moze ktos o kolesiu co ma nick Perfidny jest z krakowa?? Bo ma lampy do sprzedania i chce tylko za przelewem i niewiem co mam robic
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 dzwoń do Mirona, z tego co wiem to jest w KR właśnie poszukaj na forum, wejdz w jego profil i zobacz co pisał i gdzie wchodził... ale ja bym tak nie kupował, wolał bym tam zajechać chyba że lampy są wystawione na allegro...to inna gadka
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 dzwoń do Mirona, z tego co wiem to jest w KR właśnie poszukaj na forum, wejdz w jego profil i zobacz co pisał i gdzie wchodził... ale ja bym tak nie kupował, wolał bym tam zajechać no wlasnie ale koszta podrozy to 100zl a ma moje wymazone lampy na tyl na allegro tez ma wystawione ale powiedzial ze po za allegro bedzie taniej
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 dzwoń do Mirona, z tego co wiem to jest w KR właśnie poszukaj na forum, wejdz w jego profil i zobacz co pisał i gdzie wchodził... ale ja bym tak nie kupował, wolał bym tam zajechać no wlasnie ale koszta podrozy to 100zl Normalnie powiedział bym żebyś se kupił gnojowoza ale że masz 1.8T to jakoś nie mogę
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 a gdzie one są wystawione? bo na forum to ich nie widzę, chyba że jestem ślepy jak są wystawione na allegro to kupuj, przez allegro...
bakuś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 dzwoń do Mirona, z tego co wiem to jest w KR właśnie poszukaj na forum, wejdz w jego profil i zobacz co pisał i gdzie wchodził... ale ja bym tak nie kupował, wolał bym tam zajechać no wlasnie ale koszta podrozy to 100zl a ma moje wymazone lampy na tyl na allegro tez ma wystawione ale powiedzial ze po za allegro bedzie taniej A jak wygląda jego konto na allegro?[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 20:37_________________________________________________Hej tak w ogóle
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 dzwoń do Mirona, z tego co wiem to jest w KR właśnie poszukaj na forum, wejdz w jego profil i zobacz co pisał i gdzie wchodził... ale ja bym tak nie kupował, wolał bym tam zajechać no wlasnie ale koszta podrozy to 100zl a ma moje wymazone lampy na tyl na allegro tez ma wystawione ale powiedzial ze po za allegro bedzie taniej A jak wygląda jego konto na allegro?[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 20:37_________________________________________________Hej tak w ogóle zadnych komentarzy ani nic puste konto a kreca mnie te lampy bo ich w polsce jeszcze niema
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 dzwoń do Mirona, z tego co wiem to jest w KR właśnie poszukaj na forum, wejdz w jego profil i zobacz co pisał i gdzie wchodził... ale ja bym tak nie kupował, wolał bym tam zajechać no wlasnie ale koszta podrozy to 100zl a ma moje wymazone lampy na tyl na allegro tez ma wystawione ale powiedzial ze po za allegro bedzie taniej A jak wygląda jego konto na allegro?[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 20:37_________________________________________________Hej tak w ogóle zadnych komentarzy ani nic puste konto a kreca mnie te lampy bo ich w polsce jeszcze niema Nie daj się bo cię wetnie i będziesz się później wk*rwiał
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 no Witaj Kamil...o rury nie pytam bo wiem że nie masz czasu Egon, kupuj JEDYNIE przez allegro... to poproś Dimana, no i jedzcie tam... on za 50 zł przejedzie taką trase, a przesyłka Cie wyniesie 25 zł
Rekomendowane odpowiedzi