miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ale różowy z zielonym kropkiem wyglądał by zajebiaszczo to w takim razie to jest zadanie dla mnie biorę różowego [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 22:46_________________________________________________ejjj właśnie nie mam już kropka! Mirek pomożesz? oczywiście że tak - napisz że chcesz być różowy - zaraz po tym jak Ci zdjęli kropka - a ja już znam odpowiedź zarządu
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 napiszę im że to zmotywuje mnie do bycia grzecznym :polew:
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 napiszę im że to zmotywuje mnie do bycia grzecznym :polew:
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 to tak jak by Guru napisał, nie będę więcej bił brata... nie realne
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 napiszę im że to zmotywuje mnie do bycia grzecznym :polew: myślisz że przejdzie taka bajera?
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 napiszę im że to zmotywuje mnie do bycia grzecznym :polew: myślisz że przejdzie taka bajera? jasne pomyślą że masz ich za debili i do końca Twoich dni na forum będziesz miał szlaban na klubowicza
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 to tak jak by Guru napisał, nie będę więcej bił brata... nie realne A właśnie że realne Chyba
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 pomyślą że masz ich za debili i do końca Twoich dni na forum będziesz miał szlaban na klubowicza łaskę mi robią? :polew:
MAJKI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Przeczytałem troche tego spamu, Gregor gratki za róż No i Kris współczucia że auto sie posypało widać nie tylko w BLB siadają pompy oleju ale audi sie nie psuje :gwizdanie: to tylko takie małe usterki Ps Mirek aż sie boje jak wiesz co ?? hehehe pojadą mnie też pewnie
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Przeczytałem troche tego spamu, Gregor gratki za róż No i Kris współczucia że auto sie posypało widać nie tylko w BLB siadają pompy oleju ale audi sie nie psuje :gwizdanie: to tylko takie małe usterki Ps Mirek aż sie boje jak wiesz co ?? hehehe pojadą mnie też pewnie co przeskrobałeś?
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 a tak przy okazji - na temat mojej fury oddałem ją w czwartek - na diagnozę a w sumie to tylko na potwierdzenie że wtryski trzeba wymienić i odebrałem ją dzisiaj - koszt naprawy 0zł ( nie licząc 50zł napiwku Fura sprawdzona na wszelkie możliwe sposoby i wszystko OK a wtryski to już całkowicie super stan niezłe jaja - jakiś czujniczek jedynie jest walnięty za sondą lambda, który coś tam przekłamuje na postoju skąd właśnie efektem dymienie ( tylko na postoju ) ponoć kosmetyka i symboliczmy koszt a ja już miałem 5 tyś przygotowane na nowe wtryski + wymiana + oleje Szefo powiedział tylko tyle - że sprawdził wtryski na wszelkie możliwe sposoby i nie ma nawet 2% powodu żeby je wymieniać - wszystkie pracują równo i z katalogowymi wartościami jaja na maxa [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:16_________________________________________________ Przeczytałem troche tego spamu, Gregor gratki za róż No i Kris współczucia że auto sie posypało widać nie tylko w BLB siadają pompy oleju ale audi sie nie psuje :gwizdanie: to tylko takie małe usterki Ps Mirek aż sie boje jak wiesz co ?? hehehe pojadą mnie też pewnie .............. na to już nie masz wpływu
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 to teraz wypadało by coś wyrezać w tej serii :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 to teraz wypadało by coś wyrezać w tej serii :gwizdanie: teraz to rezana będzie navi [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:20_________________________________________________a jak mnie mikołaj wku..wi to się jeszcze DVD doreza
MAJKI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 to teraz wypadało by coś wyrezać w tej serii :gwizdanie: teraz to rezana będzie navi [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:20_________________________________________________a jak mnie mikołaj wku..wi to się jeszcze DVD doreza \Tez bym chcial takiego mikołaja
krolu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 A co chcesz w navi robić polski jeżyk? masz to cd... :gwizdanie: prosiłbym o kopie wrzucę na drugie forum, w końcu tyle od nich pobrałem to się, też czymś podzielę
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 No widzisz Prezes nic tylko się cieszyć to teraz wiesz możesz za kasę która ci została kupić kilka prezentów dla Elyty Spotów Śląskich pod choinkę
krolu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 No widzisz Prezes nic tylko się cieszyć to teraz wiesz możesz za kasę która ci została kupić kilka prezentów dla Elyty Spotów Śląskich pod choinkę :good:
Rekomendowane odpowiedzi