krolu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Adam , Marcin , Landryn Adam x2 a Landryn mnie rozwalił :polew: :polew: :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ciekawe gdzie są Ci tak bardzo chorzy przebywający na L4 Zapewne rezają przy furmankach bo przyszła odwilż ( zrobiło się ciepło ) Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że leża w łóżkach
Patrikos28 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ciekawe gdzie są Ci tak bardzo chorzy przebywający na L4 Zapewne rezają przy furmankach bo przyszła odwilż ( zrobiło się ciepło ) Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że leża w łóżkach Tak jak piszesz rezają , a prędzej kupują prezenty i robią zakupy :gwizdanie: Mi dziś puściły spryskiwacze po ostatnich mrozach były wyłączone A płyn miałem jakiś do -22st. ale okazał się badziewny -teraz przed kolejną fala mrozików muszę wlać coś dobrego
miron78 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ciekawe gdzie są Ci tak bardzo chorzy przebywający na L4 Zapewne rezają przy furmankach bo przyszła odwilż ( zrobiło się ciepło ) Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że leża w łóżkach Tak jak piszesz rezają , a prędzej kupują prezenty i robią zakupy :gwizdanie: Mi dziś puściły spryskiwacze po ostatnich mrozach były wyłączone A płyn miałem jakiś do -22st. ale okazał się badziewny -teraz przed kolejną fala mrozików muszę wlać coś dobrego ja zawsze wlewam z Autolandu "Psik Psik" i mam spokój
diman Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 a ja z brico - marche za 8.99zl i tez mam spokoj albo z reala za 12.99 i tez byl spokoj wiec polecam te dwa plyny do -16 bylo ok
keżor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 a ja mam wlany letni i też jest ok , bo auto cały czas w ogrzewanym garażu stoi
miron78 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 a ja mam wlany letni i też jest ok , bo auto cały czas w ogrzewanym garażu stoi to ciekawe co się stanie jak Ci w trasie zamarznie :gwizdanie: powodzenia
diman Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 to ciekawe bo jak pamietam to kupowales ostatnio plyn jak zesmy do kraka jechali i nie byl to letni plyn
keżor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 to ciekawe bo jak pamietam to kupowales ostatnio plyn jak zesmy do kraka jechali i nie byl to letni plyn wiem wiem mam zimowy , ale chciałem tylko sie wyżalić , że mi auto o własnych siłach nie wyjedzie z garażu ;( ;(
egon47 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 dobry kto na spota do kato dzisiaj? siema bede mogl z Toba wrocic z Kato jak cos??
SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 siema bede mogl z Toba wrocic z Kato jak cos?? nie ma sprawy... a czemu wrócić tylko?
egon47 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 bo jade z Dimanem do krakowa i spowrotem prosto na zlot a on ze zlotu musi jechac do zabrza po cos
SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 bo jade z Dimanem do krakowa i spowrotem prosto na zlot a on ze zlotu musi jechac do zabrza po cos no spoko tylko ja tam nie będę długo
egon47 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 bo jade z Dimanem do krakowa i spowrotem prosto na zlot a on ze zlotu musi jechac do zabrza po cos no spoko tylko ja tam nie będę długo niema sprawy ja tez niechce byc dlugo
SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 niema sprawy ja tez niechce byc dlugo no to się dogadamy jakoś... a o której tam będziesz?
egon47 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 no wlasnie niewiem bo zaraz wyjezdzamy do krakowa [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 16:01_________________________________________________jak bedziemy blizej Kato to ci esa wysle:) okej ja juz sie zbieram na razko ludziska
Rekomendowane odpowiedzi