Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko chciałem sprawdzić jak wygląda napis gregory na różowo :decayed:

No i wygląda gejowo :tongue4: Pie$%&le wypisuje się

A najlepsze jest to że Cuber zaś nie będzie wiedział który z nas jest który :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki koledzy, dzięki :good::notworthy:

Opublikowano

pfffffffffffffffff - wiesz co ty mi możesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Wiem mogę objechać cię jadąc na wstecznym :polew::wink4:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie moje wina że macie spoty w taki gówniany dzień :disgust: jak by to był inny to bym mógł jeździć a we wtorki nie mogę :disgust:

Guruguru wtedy musi pilnować brata :gwizdanie:

Żebyś się nie zdziwił to wcale się bardzo nie mylisz :)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale masz wyobraźnie :gwizdanie: poza tym pisz co chcesz nie chce mi się z tobą gadać :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale masz wyobraźnie :gwizdanie: poza tym pisz co chcesz nie chce mi się z tobą gadać :decayed:

To masz taką opcję ignoruj :kox: kliknij i będzie spokój :tongue4:

Opublikowano

ale sie zarozowilo na tych gliwickich chyba sie przepisze na kato :embarrassed::tongue4:

Opublikowano

A najlepsze jest to że Cuber zaś nie będzie wiedział który z nas jest który :polew: :polew:

Dasz mi swoje okulary, a ja dam ci trochę tajemnej wiedzy o rezaniu 1.8T i już wogóle będzie pojechane :polew: :polew:

Opublikowano

Dasz mi swoje okulary, a ja dam ci trochę tajemnej wiedzy o rezaniu 1.8T i już wogóle będzie pojechane :polew: :polew:

Zaś będzie od piątku do niedzieli się zastanawiał :polew: :polew:

Opublikowano

I ty przeciwko mnie.... mam cie wpisać na ta listę osób, które objadę za 2 miesiące ??? :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

ale sie zarozowilo na tych gliwickich chyba sie przepisze na kato :embarrassed::tongue4:

Diman no co ty zostań przecież musi zostać choć jeden niebieski :polew: :polew: :wink4:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:35_________________________________________________

I ty przeciwko mnie.... mam cie wpisać na ta listę osób, które objadę za 2 miesiące ??? :mysli: :mysli: :mysli:

Uuuuu zabrzmiało groźnie :decayed:

Opublikowano

DIman :good: :good:

Widzisz co tu się dzieje zaraz na ciebie z góry patrzą :gwizdanie:

Opublikowano

Pucek nie drwij z kolegi, bo kolega coś kombinuje pod maską w garażu z Keżorem :gwizdanie: Chciałem zobaczyć twoją minę jakby cię AFF objechał, bezcenne :>

Opublikowano

królu, ja nie idę ani za Tobą ani za Guru, no i nie strasz mnie klekotem :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:39_________________________________________________Gregory, AFF mnie NIE OBJEDZIE, coś innego mnie może objechać, ale ja nawet wiem co :wink4:

no i jak by mnie AFF objechało to podpalam to APU :polew:

Opublikowano

:disgust:

klekotem powiadasz :disgust:

Opublikowano

A ty co piwa w lodówce nie masz :mysli:

Opublikowano

Pucek nie drwij z kolegi, bo kolega coś kombinuje pod maską w garażu z Keżorem :gwizdanie: Chciałem zobaczyć twoją minę jakby cię AFF objechał, bezcenne :>

Jak by go AFF objechał to każdy by mówił już wtedy "wyrezany aff" to nie to samo :tongue4:

Gregor od czasu klubowicza gadasz jeszcze bardziej sensownie niż kiedyś :naughty:

@pucek - ja cie nie straszę :gwizdanie:

Opublikowano

Ty się nie liczysz, za wysokie progi :polew:

Opublikowano

a to niby czemu ?

Opublikowano

Diman no co ty zostań przecież musi zostać choć jeden niebieski :polew: :polew: :wink4:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:35_________________________________________________

nie boj sie guru ja sie na rozowego nie nadaje bo mam za slaba wiedze o motoryzacji w porownaniu do ciebie :rolleyes:

Uuuuu zabrzmiało groźnie :decayed:

nie mart sie ja sie na rozowego nie nadaje bo nie mam takiej wiedzy jak ty w motoryzacji