Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O i widzę kropkowicze się u nas pojawili

takie nowe trendy :kox:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja widzę że ty się strasznie przywiązałeś do swojego kropka :decayed:

Opublikowano

Tak jak malinka u dziewicy :decayed::kox:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jebłem :polew: :polew:

Poziek gdzie kropki rozdają bo mi zniknął znowu :disgust:

:tongue4:

Opublikowano

jebłem :polew: :polew:

Poziek gdzie kropki rozdają bo mi zniknął znowu :disgust:

:tongue4:

Wy to powinniście założyć jakiś "klubik kropków" :decayed:

Opublikowano

ciekawe czy da się sprawdzić ile już w historii kropków miałem :kox:

Opublikowano

Dowiesz się jak dostaniesz bana :decayed:

Ps. Poziu jaki EVO jaka jazda :mysli: przecież ty tym jeździć nie potrafisz :decayed: moja matka lepiej sobie radzi za kółkiem niż ty :naughty:

Opublikowano

poczekaj aż Ci w końcu bana jebną :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:01_________________________________________________

Dowiesz się jak dostaniesz bana :decayed:

Ps. Poziu jaki EVO jaka jazda :mysli: przecież ty tym jeździć nie potrafisz :decayed: moja matka lepiej sobie radzi za kółkiem niż ty :naughty:

Poziek umi jeździć nie ma to tamto :naughty: potrafi bezwypadkowo przejechać przez skrzyżowanie 160kph :good: a miał Stop :naughty:
Opublikowano

Poziek umi jeździć nie ma to tamto :naughty: potrafi bezwypadkowo przejechać przez skrzyżowanie 160kph :good: a miał Stop :naughty:

........... ma zawsze szczęście :decayed:

Opublikowano

jaja się zaczną jak będą moderowanego dawać albo bana zakładać, wtedy otwieramy nowy klub :kox: :kox: :polew:

Opublikowano

Poziek 200km/h po mieście też jeździsz? :cool1:

a jak mi jebną bana to trza będzie nowe konto założyć :gwizdanie:

poza tym na eu też było wczoraj fajnie nie Miron? :polew:

Opublikowano

Twoja stara miesza bigos łokciem :tongue4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:13_________________________________________________

:gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:13_________________________________________________

a jak mi jebną bana to trza będzie nowe konto założyć :gwizdanie:

podobno właśnie jak w tym czasie co będzie BAN odkryją, że piszesz z innego konta to banują oba konta :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:14_________________________________________________

poza tym na eu też było wczoraj fajnie nie Miron? :polew:

co tam zaczepiacie asflaciarzy ? :naughty: :naughty:

Opublikowano

Twoja stara miesza bigos łokciem :tongue4:[br]

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:15_________________________________________________

podobno właśnie jak w tym czasie co będzie BAN odkryją, że piszesz z innego konta to banują oba konta :decayed:[br]

mam zmienne IP i 4sprzęty do dyspozycji więc mnie nie łapną :przebiegly::decayed: :decayed:

a co do EU to tak byliśmy się polansować trochę i pozostawić niesmak :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:17_________________________________________________dobra spadam fure od środka wypucować bo za każdym razem już wysiadam taki uj***ny że aż wstyd kogoś na tylną kanapę zaprosić :gwizdanie: :przebiegly:

:decayed:

Opublikowano

jaja się zaczną jak będą moderowanego dawać albo bana zakładać, wtedy otwieramy nowy klub :kox: :kox: :polew:

Eeeee to już trzeci będzie :kox:

Twoja stara miesza bigos łokciem :tongue4:

A to nie widziałem :no::tongue4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:19_________________________________________________Po za tym Poziek po co ci własny klub :cool1: idź na ełu przecież tak kilka osób cię bardzo lubi (tak jak ty ich :decayed:) więc na pewno przyjmą cię bez problemu :kox:

Opublikowano

ja jak miałem kiedyś na EU wątek z własnym autem to każdy mi tam pisał jak się zorientowali że z PLki jestem żeby pozdrowić tego #%$^&**(&^ Poźka :decayed:

:polew:

Opublikowano

ja jak miałem kiedyś na EU wątek z własnym autem to każdy mi tam pisał jak się zorientowali że z PLki jestem żeby pozdrowić tego #%$^&**(&^ Poźka :decayed:

słodziaki asfalciaki :decayed::kox:

Opublikowano

No widzisz :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:24_________________________________________________Poziek oni cię tam wręcz kochają :kox:

Opublikowano

Po za tym Poziek po co ci własny klub :cool1: idź na ełu przecież tak kilka osób cię bardzo lubi (tak jak ty ich :decayed:) więc na pewno przyjmą cię bez problemu :kox:

nigdzie się nie wybieram :tongue4:

pisałem o tymczasowym klubie, jak tu bedzie ban :decayed:

Opublikowano

Ale zdradź mi swoją tajemnicę :mysli: co ty robisz ze wszyscy wszędzie cię tak lubią :polew: