Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie Zdrowych i Wesołych :hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też Wam życzę Spokojnych Świąt i R8 pod choinkę :)

Opublikowano

ktoś już po kolacji? :cool1:

Opublikowano

:hi:

już po kolacji, niestety nie dostałem większej suszary :no:

wiem już kiedy przyjeżdża rodzinka, tak się składa że jutro, czyli % a w piątek do babci, więc mooooże uda mi się wyrwać :>

no i popijam winko :decayed:

Opublikowano

Nudy :wallbash:

Opublikowano

:hi:

już po kolacji, niestety nie dostałem większej suszary :no:

wiem już kiedy przyjeżdża rodzinka, tak się składa że jutro, czyli % a w piątek do babci, więc mooooże uda mi się wyrwać :>

no i popijam winko :decayed:

ja też nie widziałem żadnego nowego silnika albo chociaż suszarki pod choinką :mysli:

ale za to najadłem się tak że ledwo siedzę :tongue4:

Pucek jak byś miał być w piątek to daj znać też wtedy wpadnę :wink4:

i powiedz mi jeszcze czy wskaźniki to tutaj kupowałeś?

http://allegro.pl/item855077824_cisnienie_doladowania_wskaznik_turbo_auto_gauge.html[br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 19:19_________________________________________________

Nudy :wallbash:

no teraz to już rodzinka i te inne... a więc nuda :thumbdown:

Opublikowano

domyślam się że w piątek mnie nie będzie, bo wiecie jak to babcia...siedz wnuczek, pojedz sobie :sick3:

SoMeS, ja kupowałem u TOMASa z Mikołowa, no i ja mam większy ten od doładowania, bo 60mm

http://allegro.pl/item852628665_boost_cisnienie_doladowania_krokowy_sm_peak_60_mm.html

ale jak jeden kupisz 60mm to resztę też, a nie dość że są dużo droższe, to jeszcze trudniej dostępne

Opublikowano

domyślam się że w piątek mnie nie będzie, bo wiecie jak to babcia...siedz wnuczek, pojedz sobie :sick3:

SoMeS, ja kupowałem u TOMASa z Mikołowa, no i ja mam większy ten od doładowania, bo 60mm

http://allegro.pl/item852628665_boost_cisnienie_doladowania_krokowy_sm_peak_60_mm.html

ale jak jeden kupisz 60mm to resztę też, a nie dość że są dużo droższe, to jeszcze trudniej dostępne

niezłe to ale czy ja wiem czy mi takie duże potrzebne :mysli:

poza tym mają wszystko to samo :mysli:

Opublikowano

no tak, Gregor mi to tłumaczył tak: te 52 mm wyglądają jak zabawkowe, a te 60mm bardziej profesjonalnie

więc wybór należy do Ciebie :wink4:

ważne żebyś kupił sobie te na silniczkach krokowych, a nie te stare gdzie wężyki musisz ciągnąć do kabiny

Opublikowano

no tak, Gregor mi to tłumaczył tak: te 52 mm wyglądają jak zabawkowe, a te 60mm bardziej profesjonalnie

więc wybór należy do Ciebie :wink4:

ważne żebyś kupił sobie te na silniczkach krokowych, a nie te stare gdzie wężyki musisz ciągnąć do kabiny

tzn wiesz... dużo też przy tych wskaźnikach zależy od silnika i roku... ja muszę ciągnąć wskaźnik doładowania poprzez wężyk bo nie mam tego w ecu...

poza tym kupiłem flanszę do kolektora z awx'a właśnie z takim wyjściem pod boosta więc spoko :wink4:

Opublikowano

nie rozumiesz, wężyk tak czy siak musisz ciągnąć, ale:

jak kupisz taki jak ja pokazałem lub taki jak Ty pokazałeś, czyli z sensorem to ciągniesz wężyk od kolektora do tego sensora, sensor montujesz pod maską, a do sensora wpinasz jeden kabelek który ciągniesz do kabiny

a jak kupisz taki jak Keżor Ci pokazał, to ciągniesz wężyk od kolektora DO WSKAŹNIKA, więc większy kłopot, ale jeżeli chcesz dawać wskaźniki do słupka to nie będzie to przeszkadzać

ps. ta wersja stepmaster polega na tym że właśnie jest wszystko na sensorach, czyli jeden kabelek idzie tylko do kabiny

Opublikowano

Aaaa to już teraz rozumiem :notworthy:

Ale te zegary co ja Ci pokazałem to już mają tą funkcję prawda?

Będą one jeszcze nie wiem gdzie :mysli:

Opublikowano

tak, to już te "nowe" które są na sensorach :)

tylko że ten który pokazałeś ma czarne tło, musiał byś to widzieć, bo możesz mieć potem problem dokupić takie same pełniące inne funkcje, chyba że na tej fotce to tak tylko wygląda

ps. jak z tej serii założysz te 52mm to nie będzie źle, ale te które pokazał Ci właśnie Keżor wyglądają strasznie zabawkowo

Opublikowano

tak, to już te "nowe" które są na sensorach :)

tylko że ten który pokazałeś ma czarne tło, musiał byś to widzieć, bo możesz mieć potem problem dokupić takie same pełniące inne funkcje, chyba że na tej fotce to tak tylko wygląda

ps. jak z tej serii założysz te 52mm to nie będzie źle, ale te które pokazał Ci właśnie Keżor wyglądają strasznie zabawkowo

to dobrze takie wezmę w takim razie bo są w Rybniku do kupienia :)

ja wolę czarno tło bo białe mi tak trochę zalatuje wiesz czym.... poza tym z tego co widziałem to można to tam zmieniać :mysli: :mysli:

no i fajny bajer jest z tym przy włączaniu :kox:

Opublikowano

hehheheh opening ceremony, fakt, laską się podoba :polew: sprawdzone :wink4:

pewnie da się zmienić na białą tarcze, ale po co? ja też mam z czarną tarczą, ale na tym który Ty pokazałeś "te czarne" jest za***iście czarne :)

no i kolory podświetnienia mam zmieniane, białe i czerwone, wolę białe bo licznik też mam na biało :)

Opublikowano

hehheheh opening ceremony, fakt, laską się podoba :polew: sprawdzone :wink4:

pewnie da się zmienić na białą tarcze, ale po co? ja też mam z czarną tarczą, ale na tym który Ty pokazałeś "te czarne" jest za***iście czarne :)

no i kolory podświetnienia mam zmieniane, białe i czerwone, wolę białe bo licznik też mam na biało :)

no właśnie będzie to dobry bajer dla panienek :naughty:

siądą na skórze i zobaczą to to + 300 do lansu :kox:

i praktycznie gre wstępną masz już za sobą :polew:

ja chce czarne i czerwono białe podświetlenie więc to będzie idealne :good:

Opublikowano

hhehehehhe

to ja już wiem dlaczego nie mogę nigdy odpuścić gry wstępnej, bo laska siedzi na materiale :polew:

Opublikowano

hhehehehhe

to ja już wiem dlaczego nie mogę nigdy odpuścić gry wstępnej, bo laska siedzi na materiale :polew:

Pucek skóra nawet jak jest zwykła to się robią mokre :wallbash:

Teraz każda pyta... a ona to ochrzczona już? :cool1::polew: