egon47 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 powedzcie ze jeszcze musze sie ogolic
diman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 a ja w dres wlasnie wskoczylem wie chyba nie podjade bo widze ze sie zapowiada menagerski spot a ja mam tylko dres
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 powedzcie ze jeszcze musze sie ogolic spoty świąteczne obowiązują [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 15:26_________________________________________________ a ja w dres wlasnie wskoczylem wie chyba nie podjade bo widze ze sie zapowiada menagerski spot a ja mam tylko dres a ja myślałem że wpadniesz po mnie i podjedziemy na parking po moje autko
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 buhehheheh ale macie problemy w święta to normalne że chodzi się w koszulach :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 buhehheheh ale macie problemy w święta to normalne że chodzi się w koszulach :cool1 :gwizdanie:: Widzicie? Pucek ze wsi a takie rzeczy wie :polew:
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 no ba, ja się nie wstydzę że jestem ze wsi koszula musi być, Guru, no i jak Ty potem chcesz d*py wyrywać? na koszule to one lecą
diman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 powedzcie ze jeszcze musze sie ogolic spoty świąteczne obowiązują [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 15:26_________________________________________________ a ja w dres wlasnie wskoczylem wie chyba nie podjade bo widze ze sie zapowiada menagerski spot a ja mam tylko dres a ja myślałem że wpadniesz po mnie i podjedziemy na parking po moje autko no wlasnie to ty po mnie wpadniesz i razem pojdziemy bo moje na parkingu stoi a i po drodze do egona sie podejdzie to nas poswiezie
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 koszula musi być, Guru, no i jak Ty potem chcesz d*py wyrywać? na koszule to one lecą a jak ja 2/3 panienek na czarną koszule wychaczam [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 15:32_________________________________________________ no wlasnie to ty po mnie wpadniesz i razem pojdziemy bo moje na parkingu stoi a i po drodze do egona sie podejdzie to nas poswiezie a myślisz że moje gdzie stoi? też na parkingu to podejdę po Ciebie i pójdziemy
MAJKI Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 no ba, ja się nie wstydzę że jestem ze wsi koszula musi być, Guru, no i jak Ty potem chcesz d*py wyrywać? na koszule to one lecą guru wyrywa na johny bravo i brzuszek czyli przez żołądek do serca Pucek
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 a myslalem ze dres jest cool ;( a bejce ze szklanymi drzwiami masz czy OOOO? Guru zobacz jak Cię ten młody pojechał w na każdy temat w tym wątku co pisaliśmy :polew:
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 buhehh Guru to ogólnie ma swój świat specyficzny świat :>
keżor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 jeszcze 7 stron i piwko jak dziś pyknie to ja moge stawiać ;] bo mam kilka piwek w doma :>
keżor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 piszcie szybko i bez sensu wszyscy ! to akurat dużo sie nie zmieni :polew:
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 piszcie szybko i bez sensu wszyscy ! to akurat dużo sie nie zmieni :polew: w sumie racja
keżor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 jeszcze 94wiadomości jak dobrze licze także chyba sie nie uda
Rekomendowane odpowiedzi