Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do 18tej mamy czas :wink4:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 15:41_________________________________________________ja się staram jak mogę a reszta sobie poszła :thumbdown:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...żeby tak zagadać.. to powiedzcie gdzie tu mozna polerke alu zrobić w okolicy?

Opublikowano

...żeby tak zagadać.. to powiedzcie gdzie tu mozna polerke alu zrobić w okolicy?

w Żorach i Zabrzu są 2 dobre miejsca :wink4:

ja swoje po nowym roku może oddam jak mi się będzie chciało to możemy dać razem :good:

Opublikowano

Bish Kopt, jak pojedziesz na Knurów, na wysokości shella przy wyjeździe z Gliwic patrz na PRAWO, tam jest reklama polerka i naprawa alu felg

Opublikowano

w Żorach to znam, tylko myślałem że gdzieś bliżej, a w Zabrzu to gdzie?

Opublikowano

Bish Kopt, jak pojedziesz na Knurów, na wysokości shella przy wyjeździe z Gliwic patrz na PRAWO, tam jest reklama polerka i naprawa alu felg

to dokładnie ta firma z Zabrza o której mówiłem :wink4:

Opublikowano

a no to widzisz :)

Opublikowano

przyjrzymy sie temu, przyjrzymy :naughty:

Opublikowano

przyjrzymy sie temu, przyjrzymy :naughty:

będziesz miał dzisiaj okazję jadąc do KNW :good:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 15:51_________________________________________________Diman na którą się ustawiamy?

Opublikowano

no mysle zeby sie nie spoznic to na 17.40 bedzie git u mnie pod chata zajdziemy od razu po egona i go zgarniemy

Opublikowano

no mysle zeby sie nie spoznic to na 17.40 bedzie git u mnie pod chata zajdziemy od razu po egona i go zgarniemy

:good:
Opublikowano

coś czuje że nie pyknie 1600 , ale piwka wezme :decayed: wkońcu jeszcze są zaległości za 1500 i 1400 z tego co pamiętam ;)

Opublikowano

no tez mam pare w lodowce moze wezme i ja sie zobaczy jak zasmakuja to sie wypije

Opublikowano

a u mnie pusto :thumbdown:

ale flaszek mam kilka :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Pucek ale żeś podsumował kolesia :decayed:

Opublikowano

Guru, Pucek - bardzo ładnie :naughty:

Opublikowano

To jak sie tam opijecie to ja po Was przyjade i zawioze do domu żebyście obżarci nie jeżdzili :polew:

Opublikowano

To jak sie tam opijecie to ja po Was przyjade i zawioze do domu żebyście obżarci nie jeżdzili :polew:

Dobra na to liczymy :decayed: