krolu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 keżor nie mowiłes, ze d*py będą tak bym jechał
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 keżor nie mowiłes, ze d*py będą tak bym jechał :>
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 a no wiesz Miron... na jednej świat się nie kończy
keżor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 polecam architekture , największy wybór koleżanka koleżanka
krolu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 koleżanka coś musisz przed Krolem napisać mi to jedno teraz i tak nie mogę autem, jeździć :gwizdanie:
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 d*py wołowe, mam trochę %%% w pupie ale widzę normalnie i kontaktuje, więc spokojnie :> Taaaa..., lepiej się przyznaj ile razy pisałeś to zdanie :>
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 a no wiesz Miron... na jednej świat się nie kończy
keżor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 koleżanka coś musisz przed Krolem napisać no musze uważać , bo kabluje folksdojcz :polew:
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 d*py wołowe, mam trochę %%% w pupie ale widzę normalnie i kontaktuje, więc spokojnie :> Taaaa..., lepiej się przyznaj ile razy pisałeś to zdanie :> raz
keżor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 d*py wołowe, mam trochę %%% w pupie ale widzę normalnie i kontaktuje, więc spokojnie :> Taaaa..., lepiej się przyznaj ile razy pisałeś to zdanie :> raz ale 20minut :>
krolu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 koleżanka coś musisz przed Krolem napisać no musze uważać , bo kabluje folksdojcz :polew: Ani się mnie wypytuje :gwizdanie:
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 d*py wołowe, mam trochę %%% w pupie ale widzę normalnie i kontaktuje, więc spokojnie :> Taaaa..., lepiej się przyznaj ile razy pisałeś to zdanie :> raz Ja tak wczoraj miałem, że miałem wrażenie jakbym miał palce grube na 2cm Ale dziś jest luz
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 koleżanka coś musisz przed Krolem napisać no musze uważać , bo kabluje folksdojcz :polew: Ani się mnie wypytuje :gwizdanie: powiedz, że tylko sie całowali ale bez zobowiązań [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 00:31_________________________________________________ Pucek co pijemy? mleko
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 nie no wyglądała na zainteresowanych Nami Miron więc nie wiem czy się całowali
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Miron, nie jestem tak na bani żeby Ci coś pojechać, więc napiszę po leku, idz lepiej do żony Panownie, Ćwiczę powoli do zimowego, jutro tzn. dziś znów powtórka, z kumplami z klasy spotykamy się na imperium, więc będzie popijawa i konkretna impreza :>
keżor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pucek co pijemy? ja pije carlsbergi koleżanka coś musisz przed Krolem napisać no musze uważać , bo kabluje folksdojcz :polew: Ani się mnie wypytuje :gwizdanie: powiedz, że tylko sie całowali ale bez zobowiązań trzymaliśmy sie tylko za ręce , ale przez chwile tylko
Rekomendowane odpowiedzi