SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ja tv oglądam tylko jak zasypiam :gwizdanie:
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 na odstresowanie sobie horror zapuściłem, na CANAL + "the strangers" mam nadzieje, że fajny widziałem jakiś czas temu zapowiedź, wydawało się ok hehe , wiedziałem że to oglądasz zanim to napisałeś :> ciekawe od kogo
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Nie siostra smsuje, z kimś już wiem z kim :gwizdanie: A ja miałem N-kę ale zrezygnowałem teraz mam CANAL+ i HBO i przez te 2 dni naoglądałem się więcej TV niż od początku roku
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Nie siostra smsuje, z kimś już wiem z kim :gwizdanie: mogłeś sie mnie zapytać
SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 u mnie też cyfra + ale generalnie to tv mnie nie kręci
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Krolu chcesz o tym pogadać? nie, dzięki [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 01:33_________________________________________________ u mnie też cyfra + ale generalnie to tv mnie nie kręci Ja uwielbiam kino, ale ostatnio pozytywnie zaskakuje mnie tv ilością premier...
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja uwielbiam kino, ale ostatnio pozytywnie zaskakuje mnie tv ilością premier... ostatnio na polsacie była premiera, pierwszy raz w TV ... Kevin :polew:
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Spoko Pucek, damy radę... będziesz to miał jakoś po nowym roku. U mnie też canal+ leci właśnie. [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 01:38_________________________________________________A najlepsze jest to w tych filmach "Kevin sam w...", że wszyscy marudzą, że te filmy już lecą rok w rok przez kupe lat, a i tak oglądają i za każdym razem śmieją się z nich...
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ja sie śmieje z nich , ale nie oglądałem , chociaż mendy puścili to akurat jak włączyłem TV
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kevin to przesada, naszczęście nie mam polsatu, wolę sobie puścić vive TV mam bo mam, głownie do xboxa, a tak to puszcze vive albo eska tv i coś tam zawsze leci, tak dla zabicia czasu za to laptop idzie non stop przez cały dzień
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 No u mnie laptop też nie śpi ... Kevina nie oglądam, ale jak by nic nie leciał to szklaną pułapke po raz 20 chętnie
SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kevin Baq nie zostanie Ci rurek trochę? to bym odkupił
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Mam to samo... Tv sobie jest, leci jakieś discovery czy mały bajki ogląda ewentualnie jak mnie weźmie to gram od czasu do czasu na konsoli, a tak to lapek non-toper na kolanach... [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 01:45_________________________________________________ Kevin Baq nie zostanie Ci rurek trochę? to bym odkupił Co Cię interere? Puckową mogę Ci puścić?
SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 tzn samej rurki potrzebowałbym kawałek a nie opłaca się kupować
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kamil, nie przesadzaj, już przesadziłeś bo orurowanie będzie dopiero po nowym roku, a ja chciałem na te rury d*py w sylwka wyrywać a Ty taki wałek :>
Rekomendowane odpowiedzi