Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sylwka to się pije, a nie autem jeździ :tongue4: :tongue4: :tongue4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiesz, najpierw wyrywasz laske na rury, potem jedziesz z nią w pewne miejsce, pijesz i się bawicie, tak to widzę, w tym roku jakaś mega lipa z domówkami, nikt nic nie organizuje :(

Opublikowano

a Pucek nawet mi nie mów... sam nie wiem co tu robić :thumbdown:

Opublikowano

wiesz, najpierw wyrywasz laske na rury, potem jedziesz z nią w pewne miejsce, pijesz i się bawicie, tak to widzę, w tym roku jakaś mega lipa z domówkami, nikt nic nie organizuje :(

To się wyrywa na ruły w zderzaku a'la te http://i2.pinger.pl/pgr186/70f7d753002408b649b2ebc6/0.jpg , a nie pod maską... :decayed::naughty:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 01:58_________________________________________________A odnośnie domówek to u mnie znowu jest na odwrót - nikt nigdzie nie jedzie tylko wszyscy po domach imprezują. :)

Opublikowano

ja, tak jak wiele kumpli i koleżanek, zrobię tak jak oni, siądę przed tv, otworzę sobie 0.7 i wypiję, kapa i pójde spać

ten rok jest wyjątkowy, zero propozycji, zero planów, tak źle jeszcze nie było :(

Opublikowano

Baq priv :gwizdanie:

Ja chyba jednak się wybiorę na te ILNY i też będzie fajnie :mysli:

Opublikowano

buhahhaha na te rury Kamil to bym nawet galerianki nie wyrwał :polew:

ja raz byłem na takiej imprezie w Sylwestra, fakt, na mniejszą skalę, ale jak na sylwestra to nic szczególnego

Opublikowano

a ja właśnie Pucek lubię takie eventy bo bywałem na Mayday, Elektrocity czy Sensation... dlatego myślę że może być dobrze z braku laku :)

Opublikowano

mayday jest dobre, ale dla mnie znów słabe, fakt rush zawsze potrafił mnie pozamiatać, ale reszta słabo

w tym 2010 roku na bank zagoszczę na Qlimax...to moje marzenie, no i chcę go spełnić, ta impreza robi na mnie wrażenie, bez porównania z Polskimi :gwizdanie:

Opublikowano

A która Ci będzie pod maskę zaglądać?! :D Wysuń ruły za zderzak i niech ryczą jak szalone, a wszystkie dzierlatki będą twoje! :polew:

Opublikowano

A która Ci będzie pod maskę zaglądać?! :D Wysuń ruły za zderzak i niech ryczą jak szalone, a wszystkie dzierlatki będą twoje! :polew:

taaaa :polew:

masz fantazję widzę, a wydawałeś się taki poważny :polew::decayed:

Opublikowano

a myślisz że czemu tak cooler eksponuje? :decayed:

mayday jest dobre, ale dla mnie znów słabe, fakt rush zawsze potrafił mnie pozamiatać, ale reszta słabo

w tym 2010 roku na bank zagoszczę na Qlimax...to moje marzenie, no i chcę go spełnić, ta impreza robi na mnie wrażenie, bez porównania z Polskimi :gwizdanie:

Pucek fakt... ale zobaczyłbyś Mayday w Dortmundzie jak wyglądało to byś zmienił zdanie...

Poza tym Qlimax i inne eventy rodem z NL to już inna bajka... byłem na dwóch nie aż tak wielkich i to jest kosmos jak dla mnie :shocked:

Qlimax mam nadzieję odwiedzić w kwietniu :notworthy:

Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano

taaaa :polew:

masz fantazję widzę, a wydawałeś się taki poważny :polew::decayed:

< LOL > :decayed: ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... :przebiegly:

Opublikowano

Siema :hi:

:hi:
Opublikowano

a myślisz że czemu tak cooler eksponuje? :decayed:

Wiaaadooomooo... haha :kox:

Opublikowano

to znow ja :polew: ale troche mniej trzezwy :polew:

Opublikowano

:hi: Nie martw się, nie jesteś sam... :decayed:

Opublikowano

noo właśnie o tym mówię Somes, te Polskie to gówno, naprawde, dobre eventy to są w NL, nie mówie że na Mayday w dortmundzie było ciulato, ale byłem raz teraz na Polskim bo jakoś nigdy mnie nie kręciła ta muza tam grana, fakt, na miejscu jest inaczej, ale bez porównania z Qlimax, jak zapuszczam z youtuba filmik z tego roku, to ciary non stop, wiem że to jest właśnie to

no i lubię takie mocne klimaty, wszyscy co mocne :decayed:

Egon, to spadaj bo się ośmieszysz :polew:

ps. w Qlimax zakochałem się w 2003 roku :decayed:

Somes, pewnie mówisz o tym kwietniowym w Belgii...on jest słaby, prawdziwy jest wiesz gdzie :wink4:

Opublikowano

witaj w klubie :polew:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 02:12_________________________________________________

no i lubię takie mocne klimaty, wszyscy co mocne :decayed:

tu byśmy się dogadali bo jestem fanem hardstylu, progressive'u i hard-trancu :wink4:

z polskich imprez mogę Ci z czystym sumieniem polecić ElectroCity :good: byłem już na 3ech edycjach i żadna mnie nie zawiodła :wink4: