bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 W sylwka to się pije, a nie autem jeździ :tongue4:
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 wiesz, najpierw wyrywasz laske na rury, potem jedziesz z nią w pewne miejsce, pijesz i się bawicie, tak to widzę, w tym roku jakaś mega lipa z domówkami, nikt nic nie organizuje
SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 a Pucek nawet mi nie mów... sam nie wiem co tu robić
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 wiesz, najpierw wyrywasz laske na rury, potem jedziesz z nią w pewne miejsce, pijesz i się bawicie, tak to widzę, w tym roku jakaś mega lipa z domówkami, nikt nic nie organizuje To się wyrywa na ruły w zderzaku a'la te http://i2.pinger.pl/pgr186/70f7d753002408b649b2ebc6/0.jpg , a nie pod maską... [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 01:58_________________________________________________A odnośnie domówek to u mnie znowu jest na odwrót - nikt nigdzie nie jedzie tylko wszyscy po domach imprezują.
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ja, tak jak wiele kumpli i koleżanek, zrobię tak jak oni, siądę przed tv, otworzę sobie 0.7 i wypiję, kapa i pójde spać ten rok jest wyjątkowy, zero propozycji, zero planów, tak źle jeszcze nie było
SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Baq priv :gwizdanie: Ja chyba jednak się wybiorę na te ILNY i też będzie fajnie
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 buhahhaha na te rury Kamil to bym nawet galerianki nie wyrwał ja raz byłem na takiej imprezie w Sylwestra, fakt, na mniejszą skalę, ale jak na sylwestra to nic szczególnego
SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 a ja właśnie Pucek lubię takie eventy bo bywałem na Mayday, Elektrocity czy Sensation... dlatego myślę że może być dobrze z braku laku
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 mayday jest dobre, ale dla mnie znów słabe, fakt rush zawsze potrafił mnie pozamiatać, ale reszta słabo w tym 2010 roku na bank zagoszczę na Qlimax...to moje marzenie, no i chcę go spełnić, ta impreza robi na mnie wrażenie, bez porównania z Polskimi :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 A która Ci będzie pod maskę zaglądać?! Wysuń ruły za zderzak i niech ryczą jak szalone, a wszystkie dzierlatki będą twoje!
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 A która Ci będzie pod maskę zaglądać?! Wysuń ruły za zderzak i niech ryczą jak szalone, a wszystkie dzierlatki będą twoje! taaaa masz fantazję widzę, a wydawałeś się taki poważny
SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 A która Ci będzie pod maskę zaglądać?! Wysuń ruły za zderzak i niech ryczą jak szalone, a wszystkie dzierlatki będą twoje! a myślisz że czemu tak cooler eksponuje? mayday jest dobre, ale dla mnie znów słabe, fakt rush zawsze potrafił mnie pozamiatać, ale reszta słabo w tym 2010 roku na bank zagoszczę na Qlimax...to moje marzenie, no i chcę go spełnić, ta impreza robi na mnie wrażenie, bez porównania z Polskimi :gwizdanie: Pucek fakt... ale zobaczyłbyś Mayday w Dortmundzie jak wyglądało to byś zmienił zdanie... Poza tym Qlimax i inne eventy rodem z NL to już inna bajka... byłem na dwóch nie aż tak wielkich i to jest kosmos jak dla mnie Qlimax mam nadzieję odwiedzić w kwietniu
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 A która Ci będzie pod maskę zaglądać?! Wysuń ruły za zderzak i niech ryczą jak szalone, a wszystkie dzierlatki będą twoje! taaaa masz fantazję widzę, a wydawałeś się taki poważny < LOL > ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 A która Ci będzie pod maskę zaglądać?! Wysuń ruły za zderzak i niech ryczą jak szalone, a wszystkie dzierlatki będą twoje! a myślisz że czemu tak cooler eksponuje? Wiaaadooomooo... haha
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 to znow ja ale troche mniej trzezwy Nie martw się, nie jesteś sam...
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 noo właśnie o tym mówię Somes, te Polskie to gówno, naprawde, dobre eventy to są w NL, nie mówie że na Mayday w dortmundzie było ciulato, ale byłem raz teraz na Polskim bo jakoś nigdy mnie nie kręciła ta muza tam grana, fakt, na miejscu jest inaczej, ale bez porównania z Qlimax, jak zapuszczam z youtuba filmik z tego roku, to ciary non stop, wiem że to jest właśnie to no i lubię takie mocne klimaty, wszyscy co mocne Egon, to spadaj bo się ośmieszysz ps. w Qlimax zakochałem się w 2003 roku Somes, pewnie mówisz o tym kwietniowym w Belgii...on jest słaby, prawdziwy jest wiesz gdzie
SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 to znow ja ale troche mniej trzezwy witaj w klubie [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 02:12_________________________________________________ no i lubię takie mocne klimaty, wszyscy co mocne tu byśmy się dogadali bo jestem fanem hardstylu, progressive'u i hard-trancu z polskich imprez mogę Ci z czystym sumieniem polecić ElectroCity byłem już na 3ech edycjach i żadna mnie nie zawiodła
Rekomendowane odpowiedzi