bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Też tak uważam chociaż i tak są o niebo lepsze od pierwszej wersji.
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 wieś tuning? buhahhah one są piękne inaczej jak je założysz to wypadasz z Elyty i witamy na EU
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 no i mowilem egonowi zeby sie nimi nie chwalil bo go pojedziecie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 no i mowilem egonowi zeby sie nimi nie chwalil bo go pojedziecie :gwizdanie: egon zakładaj - zawsze możesz na zloty tyłem przyjeżdżać
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 no i mowilem egonowi zeby sie nimi nie chwalil bo go pojedziecie :gwizdanie: egon zakładaj - zawsze możesz na zloty tyłem przyjeżdżać tylem na ledach :polew:
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Swoją drogą ciekawe jak wyglądają w aucie... A tak w ogóle macie jakiś pomysł na reflektory z ciemnym wnętrzem do B5 pomijając oczywiście angel eyesy?
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 dokładnie, ale poważnie, kręcą Cie takie prawie lampy z B8? to tak jak robienie eSy z diesla SoMeS, nie kieruje tego do Ciebie załóż ori, a nie będziesz żałował Kamil, zrób tak jak NOSB, ściemnij ori valeo
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 No muszę poszukać na forum czy ktoś nie zrobił turtoriala, bo chcę depo czy valeo zespolone, ale chyba chciałbym ciemne...
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 egon kup sobie takie bo tez jestem ciekaw jak to na aucie bedzie wygladalo :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 przecież pokazywali jak te lampy wyglądają na B5.... beznadziejnie
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Pucek za zalota już płaciłeś ostatnio juz nawet mi chciałes kase dawać że by nie rozwalić
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Miron, kase przelałem, ale wiesz, święta :gwizdanie: specjalnie dla Ciebie a tu specjalnie dla Egona, tam nawet widać że te reflektory już parują :gwizdanie: moim zdaniem, założyć ori valeo a efekt będzie dużo lepszy
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 zajebisteeeeeee te lampy co egon wrzucił :slina: :slina: nie no żarcik taki :polew: wioch wch*j
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 B7 widziałem - nawet mogę Ci napisać w jakim wątku jest to foto
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 wiem wiem, w B7 jeszcze jakoś to wygląda, ale B5 jest za starą budą na takie bajery a te foto B7 znalazłem przypadkiem jak szukałem tego dla Egona
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Tak Pucek, ale ty wrzuciłeś fotę tych dajlajnów pierwszych - takie ma boniu - no i faktycznie nie wygląda to ciekawie. Podejrzewam, że te co egon pokazał też nie dadzą super efektu - właśnie ze względu na to, że B5 jest stare, ale i tak z ciekawości bym zobaczył.
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 chlopaki nie jezdzcie mnie za bardzo a co myslicie o tych lampach na przod http://moto.allegro.pl/item861684573_audi_a4_99_01_lampy_reflektory_dayline_czarne.html powiem wam ze mi sie bardzo podobaja no i poliftowe ale poliftowe ma co 2 A czworka wieś tuning chyba chciałeś powiedzieć Knurowski style :polew:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 16:04_________________________________________________ dokładnie, ale poważnie, kręcą Cie takie prawie lampy z B8? to tak jak robienie eSy z diesla SoMeS, nie kieruje tego do Ciebie załóż ori, a nie będziesz żałował Kamil, zrób tak jak NOSB, ściemnij ori valeo Do mnie pijesz
Rekomendowane odpowiedzi