egon47 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ile cuś takiego ja je kupilem od goscia ktory je sprowadzil z Niemiec z Ebaya mial je 2 miechy na aucie i teraz Audi sprzedaje i wyszly mnie 540zl z transportem
tymonA4 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 :good: a ja chyba sprzedaje swoją b5 muszę mieć coś większego chyba A6 trzymajcie się chłopki myślę że w styczniu walimy do tego kraka
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 :good: a ja chyba sprzedaje swoją b5 muszę mieć coś większego chyba A6 trzymajcie się chłopki myślę że w styczniu walimy do tego kraka no mysle ze max znowu rozkreci jakis wypad bo cos go narazie nie widac ani na forum ani na spotach
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 to kiedy walimy do tego kraka maj
tymonA4 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ty to miron to taki wesoły chłopak jesteś
egon47 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 to kiedy walimy do tego kraka maj tak najlepiej zeby na letnich jechac
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 ty to miron to taki wesoły chłopak jesteś
Patrikos28 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Egon tak jak pisali wcześniej wrzuć ORI lampki z polifta na przód i będzie za***iście tak poza tym jak tam po świętach :gwizdanie: Bo ja strasznie przejedzony i przepity
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Guru - jak byś chciał fure modzić to tu masz wzór wiem że to biały a Ty masz "kość słoniową" ale to da się obejść Pierwszy wzór to taki że da się auto umyć ......... (pozdrowianie również dla Somesa )
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 a co Wy tak :gwizdanie: Somes kratki do tego esowego zderzaka masz czy kupiłeś bez ?
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 a co Wy tak :gwizdanie: Somes kratki do tego esowego zderzaka masz czy kupiłeś bez ? Bez kratek wygląda bardziej agresywnie ............ i się nie brudzą jak nie ma
Patrikos28 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 a co Wy tak :gwizdanie: Somes kratki do tego esowego zderzaka masz czy kupiłeś bez ? Bez kratek wygląda bardziej agresywnie ............ i się nie brudzą jak nie ma Może i bardziej agresywnie (ale on nie ma 200+, i dobre małe GTI zrobi taką furę ) i jak dla mnie wygląda to nie kompletnie , ale to moje zdanie :gwizdanie: Ja bym tam założył te kratki
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja bym tam założył te kratki Jak by miał to by zapewne założył
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 a co Wy tak :gwizdanie: Somes kratki do tego esowego zderzaka masz czy kupiłeś bez ? Bez kratek wygląda bardziej agresywnie ............ i się nie brudzą jak nie ma Może i bardziej agresywnie (ale on nie ma 200+, i dobre małe GTI zrobi taką furę ) i jak dla mnie wygląda to nie kompletnie , ale to moje zdanie :gwizdanie: Ja bym tam założył te kratki wg mnie też - wygląda to obecnie albo jak po dzwonie albo jak nie skończony projekt [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 20:44_________________________________________________pewnie w niedługim czasie będą
Patrikos28 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 W sumie sam bym wrzuci taki esowy zderzaczek do swojej ale , wtedy musowo z kompletną kratka Ale na początek z wiosny może polakieruje dokładki zderzaków i progów pod kolor budy :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 20:50_________________________________________________dobra ja zmykam bo trzeba wreszcie do końca wytrzezwieć , tym bardziej że jutro na rano do pracy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi