miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 21:58_________________________________________________może i dobrze
A-rek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 bylem tutaj dzisiaj rano ale nadrabialem, i nie zdarzylem sie przywitac
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 bylem tutaj dzisiaj rano ale nadrabialem, i nie zdarzylem sie przywitac
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 witam wszystkich po swietach witaj witaj mocno przejedzony
DOGI Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 oczywiście nie nadrabiam bo za dużo znowu tego żeśta nadrukowali. Przeczytałem jedynie stronke na której Pucek napisał coś o piwku- forum nie nadrabiałem więc nawet nie wiedziałem że moja kolej-gdybym wiedział to wczoraj bym coś przywiózł ale na pierwszego spota po okresie wolnym oczywiscie przywioze moje zaległości Miron dzis wyjechałem pierwszy raz na naszą A1 i z powrotem od dębieńska z racji sprzyjających warunków pierwszy raz przetestowałem te padło- nie wiem czy we wszystkich eSach były blokady ale dziś na rówym terenie padło 280km/h- przy zwalnianiu serducho mi nieźle waliło auta jadące koło 130-140 z mojego punktu wyglądały jakby stały w miejscu- swoją drogą ciekawe co oni widzieli
A-rek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 no przytylo sie z 5 kilo, a jeszcze nie zrzucilem z poprzednich swiat
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ty sie nawet nie chwal na forum ile jechales bo cie dobre dusze sprzedaja no ale ta predkosc szacun
DOGI Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ty sie nawet nie chwal na forum ile jechales bo cie dobre dusze sprzedaja no ale ta predkosc szacun nie znajdą mnie
A-rek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 no nic ja zmykam bo brat mnie woła i teraz moja kolej :>
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Będziesz miał kwiatuszka na stopie? on będzie kolorował tego w ogóle co tak tu cicho ? :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 witka z rana nic nie naspamowaliscie az dziw ten pucek musial miec upojna noc :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 dobry fajnie się doj**aliście z tymi kratkami mi się tak podoba i wystarczy... kto śledzi mój wątek wie że poluje na te z RSy pozatym mam wszystkie tylko "siatki" nie zakładam bo mi sie eSowa nie podoba A-rek pokaż efekt jak będziesz miał wiedziałeś co pokazać a tak poza tym to... umieram
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Tzn co z tymi kratkami że nie masz no co ty przecież nikt się nie czepia tylko wszyscy piszą że nie masz
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 wkurza co niektórych że cooler eksponuje i dupeczki na to łapie [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 11:21_________________________________________________wszystkie konkretnie zrezane b5 na zachodzie tak mają... w Polsce do takiego kultu jeszcze dużo widzę brakuje
Rekomendowane odpowiedzi