egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 wiem że Ty serii nie masz i do Ciebie Pucuś nie pije ale z Egonem mogę pojechać i już znam wynik :gwizdanie: zakład? moglismy sie ostatnio sprawdzic ciekawe jak Ci to teraz idzie tylko ze Ty polowe silnika zmieniles i ile siana w to wlozyles Tylko ze ja mam zwykla poczciwa serie AEB hmm a czy mi to jedzie dobrze to niewiem szkoda ze wtedy nie schamowalem sie
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 na Mriona możesz liczyć :polew: już widzę jakie Ci autko wybierze, będzie tak poprzestawiane jak literki w nicku
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 ciekawe tylko jaki rachunek wystawia za taką pomoc bez przesady - przeca kolegami z forum jesteśmy - 3 tyś zł i czekolada zapewne wystarczą
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Egon na następnym spocie staniemy na kresce jak będę warunki pogodowe co z tego że pół silnika zmienione? ważne jak jeździ i że nie martwię się ile pali już widzę jakie Ci autko wybierze, będzie tak poprzestawiane jak literki w nicku :polew:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:23_________________________________________________ bez przesady - przeca kolegami z forum jesteśmy - 3 tyś zł i czekolada zapewne wystarczą czekolada OK ale tymi 3ma kółkami to mnie obrażasz
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Egon po to się reza, żeby kogoś objechać :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Egon na następnym spocie staniemy na kresce jak będę warunki pogodowe co z tego że pół silnika zmienione? ważne jak jeździ i że nie martwię się ile pali już widzę jakie Ci autko wybierze, będzie tak poprzestawiane jak literki w nicku :polew:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:23_________________________________________________ bez przesady - przeca kolegami z forum jesteśmy - 3 tyś zł i czekolada zapewne wystarczą czekolada OK ale tymi 3ma kółkami to mnie obrażasz tylko Ty juz wtedy bedziesz po korekcie pogadamy za rok na wiosne ile bym mial paliwa za ta kase co wlozyles w silnik
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Egon po to się reza, żeby kogoś objechać :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:25_________________________________________________ tylko Ty juz wtedy bedziesz po korekcie pogadamy za rok na wiosne ile bym mial paliwa za ta kase co wlozyles w silnik do korekty mi jeszcze troche dłubania brakuje za rok na wiosne to już mogę tym nie jeździć więc bez sensu takie gadanie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 jedyne ryzyko jakie Was czeka - że jak to będzie jakaś mega perełka i jak nia pojadę z DE to zanim dojadę do domu mogę dojść do wniosku że ją sobie zostawiam Pamietacie jak byliśmy w sobotę na Paintbalu i mówiłem że w niedzielę jadę do DE zobaczyć jedno B7 ? że jak będzie fajne to do sprzedania przywiozę .................no i sprzedałem................ale B6
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 jedyne ryzyko jakie Was czeka - że jak to będzie jakaś mega perałka i jak nia pojadę z DE to zanim dojadę do domu mogę dojść do wniosku że ją sobie zostawiam Pamietacie jak byliśmy w sobotę na Paintbalu i mówiłem że w niedzielę jadę do DE zobaczyć jedno B7 ? że jak będzie fajne to do sprzedania przywiozę .................no i sprzedałem................ale B6 to jedź pooglądać jakieś b8 i dawaj na priva ile za b7
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ile bym mial paliwa za ta kase co wlozyles w silnik No gdzieś na 300 km :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 jedyne ryzyko jakie Was czeka - że jak to będzie jakaś mega perałka i jak nia pojadę z DE to zanim dojadę do domu mogę dojść do wniosku że ją sobie zostawiam Pamietacie jak byliśmy w sobotę na Paintbalu i mówiłem że w niedzielę jadę do DE zobaczyć jedno B7 ? że jak będzie fajne to do sprzedania przywiozę .................no i sprzedałem................ale B6 to jedź pooglądać jakieś b8 i dawaj na priva ile za b7 nie tak szybko
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 SoMeS mozemy sie zmiezyc z rolki od 220
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 SoMeS mozemy sie zmiezyc z rolki od 220 to daleko nie ujadę bo na 230 mam koniec skrzyni
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 i to jedyne co mi 1.8t w serii może zrobić
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Królu, Ty dużo nie gadaj tylko bierz się do roboty SoMeS, jak teraz zrobisz korektę to napewno go objedziesz, więc najlepiej by było się sprawdzić przed i po korekcie Miron to dobry Kolega, zaprosił Nas na swoje urodziny, załatwił miejsca na zimowy a jak się okazuje to tylko pic na wodę bo mamy My stawiać vódke 10 odpowiedzi...ehhh
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 napinacze :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:32_________________________________________________A co ja mam robić pucek ?
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 napinacze z 1.8t Krolu też miałem pytać... jak tam idzie rzeźbienie?
Rekomendowane odpowiedzi