Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że Ty serii nie masz i do Ciebie Pucuś nie pije :tongue4:

ale z Egonem mogę pojechać i już znam wynik :gwizdanie:

zakład? :naughty:

moglismy sie ostatnio sprawdzic ciekawe jak Ci to teraz idzie tylko ze Ty polowe silnika zmieniles i ile siana w to wlozyles :decayed: Tylko ze ja mam zwykla poczciwa serie AEB hmm a czy mi to jedzie dobrze to niewiem szkoda ze wtedy nie schamowalem sie

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na Mriona możesz liczyć :decayed:

:polew: :polew: :polew:

już widzę jakie Ci autko wybierze, będzie tak poprzestawiane jak literki w nicku :decayed:

Opublikowano

ciekawe tylko jaki rachunek wystawia za taką pomoc :mysli:

:decayed:

bez przesady - przeca kolegami z forum jesteśmy - 3 tyś zł i czekolada zapewne wystarczą

Opublikowano

Egon na następnym spocie staniemy na kresce jak będę warunki pogodowe :wink4:

co z tego że pół silnika zmienione? ważne jak jeździ i że nie martwię się ile pali :naughty:

już widzę jakie Ci autko wybierze, będzie tak poprzestawiane jak literki w nicku :decayed:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:23_________________________________________________

bez przesady - przeca kolegami z forum jesteśmy - 3 tyś zł i czekolada zapewne wystarczą

czekolada OK :wink4:

ale tymi 3ma kółkami to mnie obrażasz

Opublikowano

Egon po to się reza, żeby kogoś objechać :gwizdanie:

Opublikowano

Egon na następnym spocie staniemy na kresce jak będę warunki pogodowe :wink4:

co z tego że pół silnika zmienione? ważne jak jeździ i że nie martwię się ile pali :naughty:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:23_________________________________________________

czekolada OK :wink4:

ale tymi 3ma kółkami to mnie obrażasz

tylko Ty juz wtedy bedziesz po korekcie :chytry: pogadamy za rok na wiosne :naughty: ile bym mial paliwa za ta kase co wlozyles w silnik :naughty:

Opublikowano

Egon po to się reza, żeby kogoś objechać :gwizdanie:

:good:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:25_________________________________________________

tylko Ty juz wtedy bedziesz po korekcie :chytry: pogadamy za rok na wiosne :naughty: ile bym mial paliwa za ta kase co wlozyles w silnik :naughty:

do korekty mi jeszcze troche dłubania brakuje :wink4:

za rok na wiosne to już mogę tym nie jeździć więc bez sensu takie gadanie :gwizdanie:

Opublikowano

jedyne ryzyko jakie Was czeka - że jak to będzie jakaś mega perełka i jak nia pojadę z DE to zanim dojadę do domu mogę dojść do wniosku że ją sobie zostawiam :decayed:

Pamietacie jak byliśmy w sobotę na Paintbalu i mówiłem że w niedzielę jadę do DE zobaczyć jedno B7 ? że jak będzie fajne to do sprzedania przywiozę :decayed:.................no i sprzedałem................ale B6 :polew:

Opublikowano

jedyne ryzyko jakie Was czeka - że jak to będzie jakaś mega perałka i jak nia pojadę z DE to zanim dojadę do domu mogę dojść do wniosku że ją sobie zostawiam :decayed:

Pamietacie jak byliśmy w sobotę na Paintbalu i mówiłem że w niedzielę jadę do DE zobaczyć jedno B7 ? że jak będzie fajne to do sprzedania przywiozę :decayed:.................no i sprzedałem................ale B6 :polew:

to jedź pooglądać jakieś b8 i dawaj na priva ile za b7 :wink4:

Opublikowano

ile bym mial paliwa za ta kase co wlozyles w silnik :naughty:

No gdzieś na 300 km

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

jedyne ryzyko jakie Was czeka - że jak to będzie jakaś mega perałka i jak nia pojadę z DE to zanim dojadę do domu mogę dojść do wniosku że ją sobie zostawiam :decayed:

to jedź pooglądać jakieś b8 i dawaj na priva ile za b7 :wink4:

nie tak szybko :wink4:

Opublikowano

SoMeS mozemy sie zmiezyc z rolki od 220 :naughty:

Opublikowano

SoMeS mozemy sie zmiezyc z rolki od 220 :naughty:

to daleko nie ujadę bo na 230 mam koniec skrzyni :tongue4:

Opublikowano

wlasnie a ja 240 :polew:

Opublikowano

i to jedyne co mi 1.8t w serii może zrobić :decayed:

Opublikowano

Królu, Ty dużo nie gadaj tylko bierz się do roboty :decayed:

SoMeS, jak teraz zrobisz korektę to napewno go objedziesz, więc najlepiej by było się sprawdzić przed i po korekcie :)

Miron to dobry Kolega, zaprosił Nas na swoje urodziny, załatwił miejsca na zimowy a jak się okazuje to tylko pic na wodę bo mamy My stawiać vódke :polew:

10 odpowiedzi...ehhh

Opublikowano

napinacze :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:32_________________________________________________A co ja mam robić pucek ?

Opublikowano

napinacze z 1.8t :thumbdown:

Krolu też miałem pytać... jak tam idzie rzeźbienie? :)

Opublikowano

TY już wiesz co... :decayed: