miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 a jak już tak jesteśmy na etapie B7 i mocy to jest jeszcze jedno rozwiązanie o którym widzę nikt nie pomyślał. Diesle sa fajne ale albo troszke słabe albo dużo renania i kase żeby fajnie jechało ( po za 3.0 powiedzmy ) TFSI fajnie jadą i fajne do dłubania ale znowu spalanie troche boli. A ja gdybym chciał moc, nie miał kasy na 3.0tdi i chciał tanio smigać kupiłbym benzyne 3.2 i zagazował ( 255 kucy wystarczające ). Wiem że sporo jest przeciwników gazy - jak do nich się nie zaliczam ( miałej nie jedno autko na gazie) i myślę że rozwiązanie jest OK. Bez rezania, moc wystarczająca i tanie śmiganie
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 napinacze z 1.8t Krolu też miałem pytać... jak tam idzie rzeźbienie? Jestem w fazie obliczeń na razie...
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 a jak już tak jesteśmy na etapie B7 i mocy to jest jeszcze jedno rozwiązanie o którym widzę nikt nie pomyślał. Diesle sa fajne ale albo troszke słabe albo dużo renania i kase żeby fajnie jechało ( po za 3.0 powiedzmy ) TFSI fajnie jadą i fajne do dłubania ale znowu spalanie troche boli. A ja gdybym chciał moc, nie miał kasy na 3.0tdi i chciał tanio smigać kupiłbym benzyne 3.2 i zagazował ( 255 kucy wystarczające ). Wiem że sporo jest przeciwników gazy - jak do nich się nie zaliczam ( miałej nie jedno autko na gazie) i myślę że rozwiązanie jest OK. Bez rezania, moc wystarczająca i tanie śmiganie to nie dla mnie powiem Ci szczerze że wstyd by mi było podjechać b7 z fajnym silnikiem na stacje i podpinać się d*pą pod gazownik
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Królu, Ty dużo nie gadaj tylko bierz się do roboty SoMeS, jak teraz zrobisz korektę to napewno go objedziesz, więc najlepiej by było się sprawdzić przed i po korekcie Miron to dobry Kolega, zaprosił Nas na swoje urodziny, załatwił miejsca na zimowy a jak się okazuje to tylko pic na wodę bo mamy My stawiać vódke 10 odpowiedzi...ehhh nie mi stawiać Pucek - wszystkim
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Miron, tak, ale takie 3.2 to nie jedzie, nie ma turbiny, wolnossak, a wiadomo że wolnossaki nie jadą to ja bym bardziej poszalał i kupił takie 2.0tfsi, zrobić program i gaz, dużo więcej kucy, jedzie konkret i tanio Miron, no właśnie, nie Tobie bo Ty pijesz tylko jak baba, piwko, pamiętaj, jak nie walniesz z Elytą kielicha to koniec z koleżeństwem
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 a jak już tak jesteśmy na etapie B7 i mocy to jest jeszcze jedno rozwiązanie o którym widzę nikt nie pomyślał. Diesle sa fajne ale albo troszke słabe albo dużo renania i kase żeby fajnie jechało ( po za 3.0 powiedzmy ) TFSI fajnie jadą i fajne do dłubania ale znowu spalanie troche boli. A ja gdybym chciał moc, nie miał kasy na 3.0tdi i chciał tanio smigać kupiłbym benzyne 3.2 i zagazował ( 255 kucy wystarczające ). Wiem że sporo jest przeciwników gazy - jak do nich się nie zaliczam ( miałej nie jedno autko na gazie) i myślę że rozwiązanie jest OK. Bez rezania, moc wystarczająca i tanie śmiganie to nie dla mnie powiem Ci szczerze że wstyd by mi było podjechać b7 z fajnym silnikiem na stacje i podpinać się d*pą pod gazownik kwestia człowieka - dla mnie żaden wstyd - kto się może ze mnie śmiać na stacji ? ten co ma benzyne i liczy każdy kilometr ile mu to pali ? czy ten kto ma ekonomicznego dielsa i na 3 biegu już mi znika we wstecznym lusterku ? dla mnie gaz nie znaczy wiocha mimo że jak widzisz do B6 nie zakładałem wszystko zależne od sytuacji
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Miron, tak, ale takie 3.2 to nie jedzie, nie ma turbiny, wolnossak, a wiadomo że wolnossaki nie jadą to ja bym bardziej poszalał i kupił takie 2.0tfsi, zrobić program i gaz, dużo więcej kucy, jedzie konkret i tanio Miron, no właśnie, nie Tobie bo Ty pijesz tylko jak baba, piwko, pamiętaj, jak nie walniesz z Elytą kielicha to koniec z koleżeństwem 2 TFSI niejest do gazu ;(
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 dobrze ze juz mam pierszy zlot za soba tyle gorzoly to ja jeszcze na oczy nie widzialem co cza by bylo postawic :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pucek a tak z innej beczki kiedy jedziesz na program ??
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 naszczęście wybór już mamy bardzo duży i jest w czym wybierać a to że każdy by chciał tanio śmigać i mieć po 300ps to normalna sprawa
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 no niby tak... ale jestem zdania że jak kogoś stać na taką inwestycję to ma wkalkulowane w to paliwo
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 SoMeS, dla mnie też była by to mega siara, ale jak już bym tak miał to mówię do każdego kozaka, CO, BOISZ SIĘ ŚCIGAĆ Z MOJĄ KUCHENKĄ? czyli Tak jak mówi Gregory i jest respekt :> Egon, nie mam pojęcia, jeszcze szukam wtrysków, a pozatym ja jadę sam na program i nie mam żadnej zniżki
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 tekst dobry bądź co bądź mnie to razi w samochodach stosunkowo nowych gazu bym nie założył
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 SoMeS, dla mnie też była by to mega siara, ale jak już bym tak miał to mówię do każdego kozaka, CO, BOISZ SIĘ ŚCIGAĆ Z MOJĄ KUCHENKĄ? czyli Tak jak mówi Gregory i jest respekt :> Egon, nie mam pojęcia, jeszcze szukam wtrysków, a pozatym ja jadę sam na program i nie mam żadnej zniżki Ale Pucek tak mniej wiecej ?? Bo zastanawiam sie czy ustukam kase na program Bo jednak chyba bede robil bo za duzo niektorzy kozacza
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 tez mysle ze gazior jest juz tak zaawansowany ze to zadna wiocha a oszczednosci z tym zwiazane beda na mody
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Miron, tak, ale takie 3.2 to nie jedzie, nie ma turbiny, wolnossak, a wiadomo że wolnossaki nie jadą to ja bym bardziej poszalał i kupił takie 2.0tfsi, zrobić program i gaz, dużo więcej kucy, jedzie konkret i tanio Miron, no właśnie, nie Tobie bo Ty pijesz tylko jak baba, piwko, pamiętaj, jak nie walniesz z Elytą kielicha to koniec z koleżeństwem żadne 2.0tfsi po sofcie nie będzie miało więcej kucy niż 3.2 wolnossące sprawiają wrażenie że nie jadą, jak coś ma 6 sec. do setki to nie ważne czy ma turbo czy nie 6 sec. to 6 sec. Wódki nie lubię i nic na to nie poradzę a kielicha czy dwóch dla toastu zawsze walnąć mogę
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak to się mówi nawet dobre zapalniczki są na benzynę :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:46_________________________________________________Miron vodki nie pije bo mu się białka ścinają i masa spada
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 no niby tak... ale jestem zdania że jak kogoś stać na taką inwestycję to ma wkalkulowane w to paliwo nie do końca [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:47_________________________________________________ jak to się mówi nawet dobre zapalniczki są na benzynę :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:46_________________________________________________Miron vodki nie pije bo mu się białka ścinają i masa spada od wódki masa spada to chyba od dziś zacznę walić do basa
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 no nie wiem Egon, wypadło mi parę lewych wydatków i zobaczę, napewno zrobię, myślę że do kwietnia na bank narazie te felgi mnie niszczą finansowo bo 4 kafle za felgi dać to jak dla mnie przesada ja wiem że w przyszłości, czyli za te 3 lata będzie albo 2.0tfsi jak pozwoli kasa na utrzymanie, a jak nie to 3.0 tdi
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 taaa jak chcesz coś więcej jeszcze wiedzieć to wal na priv - byłem kiedyś z dietetyczką
Rekomendowane odpowiedzi