egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 no nie wiem Egon, wypadło mi parę lewych wydatków i zobaczę, napewno zrobię, myślę że do kwietnia na bank narazie te felgi mnie niszczą finansowo bo 4 kafle za felgi dać to jak dla mnie przesada ja wiem że w przyszłości, czyli za te 3 lata będzie albo 2.0tfsi jak pozwoli kasa na utrzymanie, a jak nie to 3.0 tdi ahas to spoko to jak cos to pojada 3x 1.8T na chipsa
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 no nie wiem Egon, wypadło mi parę lewych wydatków i zobaczę, napewno zrobię, myślę że do kwietnia na bank narazie te felgi mnie niszczą finansowo bo 4 kafle za felgi dać to jak dla mnie przesada ja wiem że w przyszłości, czyli za te 3 lata będzie albo 2.0tfsi jak pozwoli kasa na utrzymanie, a jak nie to 3.0 tdi ......................echhhhhhhhh Pucek.................... i pomyśleć że moje B6 miało śmigać po rybniku
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 taaa jak chcesz coś więcej jeszcze wiedzieć to wal na priv - byłem kiedyś z dietetyczką to pewnie w MC nie jadaliście Egon, nie czaisz, ja jadę sam, bo muszę mieć ten indywidualny program :gwizdanie: Miron, śmigało by, gdybym miał tą kasę w tym czasie
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja jadałem a ona dziwnie bladła jak na to patrzyła
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 taaa jak chcesz coś więcej jeszcze wiedzieć to wal na priv - byłem kiedyś z dietetyczką to pewnie w MC nie jadaliście Egon, nie czaisz, ja jadę sam, bo muszę mieć ten indywidualny program :gwizdanie: Miron, śmigało by, gdybym miał tą kasę w tym czasie 'czemu musisz jechac na indywidualny program ??
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ale to chyba Indywidualnie z kazdym jezdza za 1500zl czy zle rozumiem ??
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 bo mam/będę miał za dużo zmienione w silniku jak Ty pojedziesz serią to nie ma problemu, 2 godziny i masz gotowe, a u mnie nie mogą wgrać podstawy i zmienić parametrów tylko od zera wszystko napisać indywidualne to 1500 zł no i bez hamowni
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 ale to chyba Indywidualnie z kazdym jezdza za 1500zl czy zle rozumiem ?? tak - ale Pucka już nie do końca jest serią i ma inną cene
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 bo mam/będę miał za dużo zmienione w silniku jak Ty pojedziesz serią to nie ma problemu, 2 godziny i masz gotowe, a u mnie nie mogą wgrać podstawy i zmienić parametrów tylko od zera wszystko napisać indywidualne to 1500 zł no i bez hamowni bo ja tylko niebede mial kata i srodkowego tlumika i chyba wiecej nie rezam
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 kurde Miron, przypomniałeś mi o B6 i znów mi się sentyment włączył takim wozem się mogłem wozić :gwizdanie: Egon, to myślę że nie będziesz miał problemu i taniej wyrwiesz taki program
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pucek pamietaj jeszcze że każde następne robione u nich auto będziesz miał znacznie taniej [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 14:59_________________________________________________ kurde Miron, przypomniałeś mi o B6 i znów mi się sentyment włączył takim wozem się mogłem wozić :gwizdanie: Egon, to myślę że nie będziesz miał problemu i taniej wyrwiesz taki program mi do dziś się sentyment włącza
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja już pozostanę wierny Dynosoftowi we Wrocku... Miras zrobił na mnie wrażenie
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja już pozostanę wierny Dynosoftowi we Wrocku... Miras zrobił na mnie wrażenie dzięki - czym takie wrażenie na Tobie zrobiłem ?[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 15:00_________________________________________________
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 no to na pewno, jeszcze dodam że jestem od tego koksa z knurowa to już w ogóle zrobią mi na Twój koszt, podam im Twój numer konta to Cię obciążą na mnie Greogory w zielonej zrobił wrażenie, no i Miron niebieską Corsą
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 taaa Miron zajmujący oba przednie fotele w corsie robi wrażenie :polew:
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 15:03_________________________________________________Pucek a Gregory czym w zielonej
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie SoMeS, te jego pytanie... "a daleko tam jest bo ja nie wiem czy corsa tam dojedzie...?" bo tak daleko od domu to ona jeszcze nie była a wtedy to naprawde, myślałem że żartuje z tą corsą, ale Nas zawstydził i przyjechał Gregory, przecież to zawsze był taki cichy i spokojny chłopak... do czasu "zielonej"
Rekomendowane odpowiedzi