Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 królu, 1 stopień mniej na dworze i masz 140 z palcem w d*pie oczywiście, ale dałem te linki po to żeby utrzeć nosa królowi bo twierdzi że 1/100 AFNów ma gratisy, a jak się okazuje to każdy coś tam ma w gratisie oczywiście że się zgadzam, jak tyle ile powyżej w serii wychodzi to jak ma nie być po chipie 140 kuca? ale też to napisałem że zależy to od stanu jednostki Guru, a Ty rezaczu zabawek sie nie odzywaj bo nic nie robisz przy aucie
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru, a Ty rezaczu zabawek sie nie odzywaj bo nic nie robisz przy aucie Ja nie muszę robić przy mojej mi wystarczy że was słucham non stop i to jest prawie tak jak bym rezał coś u siebie
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru wielce pisze że wtryski powinien zmienić a on nie może nawet czujnika halla od roku wymienić :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 18:06_________________________________________________to Ci będę wypominał
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru wielce pisze że wtryski powinien zmienić a on nie może nawet czujnika halla od roku wymienić :gwizdanie: A tam czujnik halla zaraz wystarczy że go od czasu do czasu wymyję
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru wielce pisze że wtryski powinien zmienić a on nie może nawet czujnika halla od roku wymienić :gwizdanie: A tam czujnik halla zaraz wystarczy że go od czasu do czasu wymyję "rezacze" :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Guru wielce pisze że wtryski powinien zmienić a on nie może nawet czujnika halla od roku wymienić :gwizdanie: A tam czujnik halla zaraz wystarczy że go od czasu do czasu wymyję "rezacze" :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 KLUBOWICZ nadrabia teraz status go do tego zmusza, wie że nie nadrobi, jedno PW do Huga i znów niebieski
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 królu, 1 stopień mniej na dworze i masz 140 z palcem w pupie oczywiście, ale dałem te linki po to żeby utrzeć nosa królowi bo twierdzi że 1/100 AFNów ma gratisy, a jak się okazuje to każdy coś tam ma w gratisie oczywiście że się zgadzam, jak tyle ile powyżej w serii wychodzi to jak ma nie być po chipie 140 kuca? ale też to napisałem że zależy to od stanu jednostki Guru, a Ty rezaczu zabawek sie nie odzywaj bo nic nie robisz przy aucie Ehhh Pucek ekspercie napinaczu :notworthy: :notworthy: Szkoda, że je przeglądałem 90 % wszystkich projektów modyfikacji AFFów AFNów AHH AHU i 1Z na tym forum i nie tylko a ty mi podałeś 5 przykładów ale ok niech Ci będzie jest ok Poza tym za niedługo ten temat mnie nie będzie dotyczyć :kox: :kox: tzn chciałbym, żeby tak było :gwizdanie:
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 AFN'a na samym programie da sie wykręcić na 145koni ja np. chciałem mieć lajtowy program to dostałem 130 AFN w serii mają bonusy , ale największe mają chyba AWX , a potem AJM ja miałem w serii 120koni :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 pany jestem juz nigdzie sie nie zgubilem ale tez nikt mnie nie porzucil
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 100stron u mnie w wątku pękło browar dla wszystkich
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 100stron u mnie w wątku pękło browar dla wszystkich a jakby usuneli Twoje posty to by sie wróciło na 40stą , potem skasowali bezsensowne to byś miał 10 stron w wątku
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Królu, podesłałem Ci pierwsze lepsze linki na które się natknąłem zresztą sam Keżor Ci napisał teraz że bonusy to norma więc nie że napinacz, ale poprostu widziałem nie raz i zawsze były bonusy Diman, przynajmniej coś z "basa" spadło
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Królu, podesłałem Ci pierwsze lepsze linki na które się natknąłem zresztą sam Keżor Ci napisał teraz że bonusy to norma więc nie że napinacz, ale poprostu widziałem nie raz i zawsze były bonusy Diman, przynajmniej coś z "basa" spadło dobrze Pucek
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 100stron u mnie w wątku pękło browar dla wszystkich a jakby usuneli Twoje posty to by sie wróciło na 40stą , potem skasowali bezsensowne to byś miał 10 stron w wątku nie no tak 1/3 z tego do wywalenia jest hehe ale pierwsze b5 na forum z 100oma stronami
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nowak miał chyba więcej Nowaka przebiłem w zeszłym tygodniu
Rekomendowane odpowiedzi