Hugo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 znowu spamujecie od rana Miron w tym miesiącu płaci za serwer klubowy to można poszaleć
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Panowie musimy się zaprzyjaźnić z innymi kolorowymi bo podobno miron na tym forum ta żadna figura ten sposób myślenia Cię kiedyś zgubi
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no wczoraj byl wieczor zapoznawczy z kolorowymi prawie wszyscy tu byli i spamowali
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 znowu spamujecie od rana Miron w tym miesiącu płaci za serwer klubowy to można poszaleć mogę zapłacić - z tego co mi koledzy z SG przelewają jeszcze na laptop dla Ciebie zostanie
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kurcze miałem się wazelinować to bym klubowicza od razu dostał :gwizdanie: Wystarczyło pewnie wczoraj być a jak po jakiś krakowach jeżdżę itp... :wallbash:
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 no wczoraj byl wieczor zapoznawczy z kolorowymi prawie wszyscy tu byli i spamowali taka integracja przed zimowym
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wystarczyło pewnie wczoraj być a jak po jakiś krakowach jeżdżę itp... :wallbash: Ja ci dam Jakiś :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 znów jakiś przyczajony tygrys ukryty smok tu nas podgląda :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 znowu spamujecie od rana Miron w tym miesiącu płaci za serwer klubowy to można poszaleć mogę zapłacić - z tego co mi koledzy z SG przelewają jeszcze na laptop dla Ciebie zostanie bez problemu i bedziesz jeszcze mogl kilku kolowych obdarowac
Hugo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 znowu spamujecie od rana Miron w tym miesiącu płaci za serwer klubowy to można poszaleć mogę zapłacić - z tego co mi koledzy z SG przelewają jeszcze na laptop dla Ciebie zostanie Uuuu to na bogato widzę.To już wiem dlaczego tak szybko fury zmieniasz
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kurcze miałem się wazelinować to bym klubowicza od razu dostał :gwizdanie: Wystarczyło pewnie wczoraj być a jak po jakiś krakowach jeżdżę itp... :wallbash: nie myl sensu wyjazdów do KR jechaliśmy wspomóc kolegów, bo jak na zloty przyjeżdża mniej niż 5 aut to zloty sa zamykane - wiec sam rozumiesz............. nasza pomoc była konieczna [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:21_________________________________________________ znowu spamujecie od rana Miron w tym miesiącu płaci za serwer klubowy to można poszaleć mogę zapłacić - z tego co mi koledzy z SG przelewają jeszcze na laptop dla Ciebie zostanie Uuuu to na bogato widzę.To już wiem dlaczego tak szybko fury zmieniasz poczekaj aż B8 odbiorę Ps. jeszcze 2 tygodnie
Hugo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 znów jakiś przyczajony tygrys ukryty smok tu nas podgląda :gwizdanie: To sem ja Sorry , że jestem ukryty , ale wiesz .......ta popularność
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wystarczyło pewnie wczoraj być a jak po jakiś krakowach jeżdżę itp... :wallbash: Ja ci dam Jakiś :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:23_________________________________________________ znów jakiś przyczajony tygrys ukryty smok tu nas podgląda :gwizdanie: To sem ja Sorry , że jestem ukryty , ale wiesz .......ta popularność co Ty możesz wiedzieć - zrób się fioletowy na tydzień to się dowiesz co to popularnosć :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 znów jakiś przyczajony tygrys ukryty smok tu nas podgląda :gwizdanie: To sem ja Sorry , że jestem ukryty , ale wiesz .......ta popularność :polew:
Hugo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mironek to ja poproszę B8 S-line 3.0TDI quattro s-tronic.Możesz zamówić w .de , będzie taniej
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kurcze miałem się wazelinować to bym klubowicza od razu dostał :gwizdanie: Wystarczyło pewnie wczoraj być a jak po jakiś krakowach jeżdżę itp... :wallbash: nie myl sensu wyjazdów do KR jechaliśmy wspomóc kolegów, bo jak na zloty przyjeżdża mniej niż 5 aut to zloty sa zamykane - wiec sam rozumiesz............. nasza pomoc była konieczna aaaaaaaa to jedna nasza wizyta i mają na rok spokój :?:
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mironek to ja poproszę B8 S-line 3.0TDI quattro s-tronic.Możesz zamówić w .de , będzie taniej trzeba było pisać wcześniej - bo to samo właśnie zamówiłem - ilość sztuk by się tylko zmieniło
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mironek to ja poproszę B8 S-line 3.0TDI quattro s-tronic.Możesz zamówić w .de , będzie taniej miron nie dawaj mu takiego badziewia, chłopak jest skromny ... zamów mu eSe b8 ....
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 tyle że Ty pewnie czerwone chciałeś a ja fiolet zamówiłem
Rekomendowane odpowiedzi