Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mironek to ja poproszę B8 S-line 3.0TDI quattro s-tronic.Możesz zamówić w .de , będzie taniej :hi:

u grubo sobie zyczy to ty miron za molo kasujesz :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurcze miałem się wazelinować to bym klubowicza od razu dostał :gwizdanie:

Wystarczyło pewnie wczoraj być a jak po jakiś krakowach jeżdżę itp... :wallbash: :wallbash:

nie myl sensu wyjazdów

do KR jechaliśmy wspomóc kolegów, bo jak na zloty przyjeżdża mniej niż 5 aut to zloty sa zamykane - wiec sam rozumiesz............. nasza pomoc była konieczna :decayed:

aaaaaaaa to jedna nasza wizyta i mają na rok spokój :?:

na dwa :decayed:

Opublikowano

p.s. Miron ten "czerwony" to ten co klubowiczów rozdaje :?: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

p.s. Miron ten "czerwony" to ten co klubowiczów rozdaje :?: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

nie nie - to on właśnie potwierdza moje decyzje

Opublikowano

no to krolu na klubowicza juz nie licz :gwizdanie:

Opublikowano

Promocje już się skończyły :polew:

Opublikowano

no to krolu na klubowicza juz nie licz :gwizdanie:

nie starsz go...............kwestia przelewu :gwizdanie:

Opublikowano

eeeeeeeeeee ja się tam prosić nie będę, czekam aż sami mi zaproponują :decayed:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:32_________________________________________________

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

weź no do drugiego worka zerknij :decayed:

Opublikowano

Panowie, jak wam się takak kiera widzi w b5...:

allegro2h.jpg

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Sprawdzałem i mam tylko jeden worek.......Miron może idź do lekarza jak masz dwa :embarrassed:

Opublikowano
:polew:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:35_________________________________________________wiesz co............. jak mój fiolet jest z tego worka o którym piszesz - to odrazu możesz go dać Krolowi a ja chcę niebieski
Opublikowano

Sprawdzałem i mam tylko jeden worek.......Miron może idź do lekarza jak masz dwa :embarrassed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:36_________________________________________________Dobrze, że tak ucichło, ja jadę i nie życzę sobie żadnego spamu tutaj :guma:

Opublikowano

Hugo - słyszałem, że żeby Ci sie lepiej pracowało na forum to też masz na pierwszej stronie "Witaj Miron" :decayed:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:42_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:36_________________________________________________Dobrze, że tak ucichło, ja jadę i nie życzę sobie żadnego spamu tutaj :guma:

jak sobie życzysz :notworthy:

Opublikowano
:hi: dawno mnie tutaj nie bylo... (ciekawe ktory teraz zaczepi) :evil:
Opublikowano

Mamy już teraz lepszych kolegów (bardziej kolorowych) :gwizdanie:

Opublikowano

siema :hi: zaden :decayed:

Opublikowano

a co Somes i Miron juz gdzies wyjechal??? :naughty:

Opublikowano

pogadamy z Tobą jak nadrobisz posty od ostatniej wizyty :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 12:26_________________________________________________aha, siema z rana :kox: