Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe teraz tez jestes moim ze usunelem :polew: :polew: :polew:

Zart :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

buhehhehe

dobra, to dam Ci sie objechać :polew:

Opublikowano

buhehhehe

dobra, to dam Ci sie objechać :polew:

tak szczarze to zmierzyl bym sie z Toba przed programem jak chodzi moja seria :naughty:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 16:00_________________________________________________tylko z rolki bo trakcji niemam ;(

Opublikowano

a mi sie sprzęgło kończy :polew:

Opublikowano

mowie z rolki :decayed::tongue4:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 16:03_________________________________________________dobra ide do wanny jaja wymoczyc bede za jakies 15 min :tongue4:

Opublikowano

dobry :hi:

Pucek daj znać jak będziesz bo mam sprawę :)

Opublikowano

no jestem :gwizdanie:

Opublikowano

powiedz mi jak podłączałeś ten zegarek do podciśnienia? :gwizdanie:

[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 17:41_________________________________________________gdzie się wpiąłęś z zasilaniem itd :gwizdanie:

Opublikowano

rozcinasz przewód z podciśnienia, wkładasz w niego trójnik i z trójnika jedziesz z wężykiem do sensosa, z sensora tym kabelkiem do kabiny prosto do wskaźnika

podłączenie, u mnie były 4 kabelki:

czarny - masa

czerwony - plus

biały - białe podświetlenie

pomarańczowy - czerwone podświetlenie

masa do masy, czerwony to stały plus - pewnie wiesz gdzie go dostać no i ja podłączyłem biały żeby mieć białe podświetlenie do skrzynki bezpieczników gdzie po przekręceniu kluczyka i po kręceniu rozrusznikiem napięcie się nie traci

Opublikowano

rozcinasz przewód z podciśnienia, wkładasz w niego trójnik i z trójnika jedziesz z wężykiem do sensosa, z sensora tym kabelkiem do kabiny prosto do wskaźnika

czarny - masa

czerwony - plus

masa do masy, czerwony to stały plus - pewnie wiesz gdzie go dostać no i ja podłączyłem biały żeby mieć białe podświetlenie do skrzynki bezpieczników gdzie po przekręceniu kluczyka i po kręceniu rozrusznikiem napięcie się nie traci

Cóż za profesjonalny opis :naughty:

Opublikowano

czarny - masa

czerwony - plus

Cóż za profesjonalny opis :naughty:

profesjonalny? nie powiedział bym :tongue4:

Opublikowano

czarny - masa

czerwony - plus

tzn ja mam wyjście na flanszy więc żadnego kabelka nie ciąłem...

z resztą zobacz sam:

0b4b9e50cb969294med.jpg

dobrze to podłączyłem? tam ma być ten filterek taki po drodze? dalej ten wężyk idzie do do tego sensorka a z niego już kabelek do zegara :mysli:

Opublikowano

no i dobrze :)

filterek możesz założyć, ale ja mam bez, Gregory też :wink4:

Opublikowano

tylko że mi nie pokazuje ile barów jak mu gazu depnę więc coś tam jest nie tak :mysli:

samego zegara jeszcze nie zamontowałem tylko podłączałem go na chwilę na próbę

Opublikowano

cały czas wskazówka tam na samym dole :mysli:

a mogą być przyczyną kabelki? bo ja jak podłączałem to do aku tylko i jeden kabelek odpowiedzialny z "-" do minusa a pozostałe 3 do plusa[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 18:04_________________________________________________

Co Somes za mało dmucha :naughty:

pewnie Turbo zdechło :tongue4:

zamknij się...

:polew:

Opublikowano

SoMeS, dobrze masz, podczas postoju to masz podciśnienie, czyli pokazuje na minusie, jak dasz max obroty to na wskaźniku powinno wpaść do max 0

przejedz się, a zobaczysz że wszystko działa :)

Opublikowano

SoMeS, dobrze masz, podczas postoju to masz podciśnienie, czyli pokazuje na minusie, jak dasz max obroty to na wskaźniku powinno wpaść do max 0

przejedz się, a zobaczysz że wszystko działa :)

no właśnie na postoju miałem na minusie a jak butowałem mocno (też na postoju) to wskakiwała wskazówka w okolice zera...

ale to ona tam dalej nie idzie żeby mi pokazywała przykładowo 1,3bara? (bo tyle turbo na maxymalnych obrotach mi teraz gwizda) :mysli:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 18:11_________________________________________________

co prawda boli :naughty:

moze masz SDI na aułtomacie :gwizdanie:

:polew:

to SDI Twoje apu pogrąży na następnym spocie :naughty: